Yeni evliyim ama

Ben o hamile kadincagiza üzüldüm o karşı koyamiyormu bu duruma

Zaten eltimin durumu çok üzdü beni,gitsene burda durmasına diyorum mecbur demekten başka bir şey demiyor nasıl bir yere geldim dedim

Enteresan durumlar. Sahsen findik toplamaya gitmem..kimse de beni zorlayamaz. Hamile kadini bütün gün calistiran size zaten acimaz. Ama suc sussanlarda, buna siz dahilsiniz. Esiniz olmadan da gitmissiniz anladigim kadariyla. Seneye ne mi olucak? Gitmeyeceksiniz. Esiniz cok merakliysa gidip kendi yapsin. Mesafe koyun ailesine.

Eşime gitmicem dedikçe sen bilerek evlendin fındığı diyor,babasından korkuyor çekiniyor bende o sustukça kala kaliyorum

Hayir eşim babasıyla aynı yerde durmak istemediği için eve hep 11 12 gibi geldi babasıyla anlaşamıyorlar.
Eşin 12de nereden geliyor?
Eltin şikayetçi mi peki?
Bi tanıdık gidip zeytin topluyordu yapcam tabi yağını alıyorum diyordu karnı burnundaydı ama kp kvye laf söyletmiyordu hiç, fındıktan pay alıyorlardır illaki. O onların sorunu
Sen zorlanıyorsan yapamycam ben diyip çekileceksin
Eşine şimdiden de seneye ben gelmiyorum sen git ailene yardım et diye

Siz önce evliliginizi bir oturtun 3 ayda çocuk çocuk diye tutturmayin

Zaten şuan tek çarem ya atanmak ya da bu adamı bırakmak

Findiktan pay almıyorlar ve evet şikayetçi kin şikayetçi olmaz ki çünkü zeytin gibi değil ağır bir iş findik.Esim 8 de işten gelip 11 e kadar filan köyde yakında kahve var orda oturuyor arkadaşlariyla

Bilmiyordum böyle bir aile olduklarını sanki hepsinin psikolojisi bozuk hepsi değişik.Eşim mühendis maaşı bize yetiyor şimdilik.
Baştan fındığı kabul etmeyecektin o zaman.Fındık havuz başında güneşlenerek toplanmıyor. Zordur ekip biçmeyle uğraşmak.
Madem pişmansın ben gelmiyorum diye konuşacaksın. Fındıktan bir para geliriniz varsa eşin kendi gitmeye devam etsin. Yok o da gitmem o zaman diyorsa kendi evinizi kendiniz geçindirip aile yanına aylarca göçmeyeceksiniz. Kendiniz ayrı bir ailesiniz

Ben findik zorladı da demiyorum,bu kadar fazla fındığın işini bizden beklemesine kızıyorum.Farkli şeyler

Findiktan pay almıyorlar ve evet şikayetçi kin şikayetçi olmaz ki çünkü zeytin gibi değil ağır bir iş findik.Esim 8 de işten gelip 11 e kadar filan köyde yakında kahve var orda oturuyor arkadaşlariyla
Sende de kabahat var. Köle misin sen ne diye çekip dönmüyorsun ne derse ağzının içine bakıyosun?

Zeytin de kolay değil her tarla işi zordur
Eşin kahvede oturuyor sen tarladasın yuh yani bende sandım o da gelip yardım ediyor
Kendi yerine seni joker göndermiş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…