Yeni evliyim ama

Yıllık izni yok mu alsın çalışsın tarlada?
O kadar yorum yaptın bi eşine kabahat bulmadın anca ailesini suçluyorsun asıl çözüm eşinde
Evlendigimiz için izinleri onun için kullandı,zaten başlı başına eşim sıkıntı o bıraktı beni orda

Çok sinir bozucu bir durum haklısınız.
Ama Bir eleştirim olacak neden okul bitmeden evlendiniz.
Yani hep böyle olacaklar demek, eşinizle konuşun her sene zor olur deyin böyle.
Anladığım kadarıyla fındıktan gelen para bölüşülüyor babada da galiba çalışmayana pay verilmez kafası var.
Bir de eşiniz çalışmıyor siz mi çalışıyorsunuz valla iyi dayanmışsınız.

Para keşke bölünse ama para babasına kalıyor.Esim çalışıyor bende işte yaz tatilinde olduğum için.

He biz tam da böyle evlilik yaptık. İki tarafta hiç bişeye karışmadı herşeye evlenen iki kişi olarak biz karar verdik.

Farkındayım evet ve bu da benim psikolojimi alt üst etti zaten
Ne derseniz haklısınız eşiniz çalışıyormuş sizde okul bitince atanırsınız inşallah kendi yağınız da kavrulun boş verin fındıktan gelecek parayı huzurunuz olsun yeter.

Farkındayım evet ve bu da benim psikolojimi alt üst etti zaten
Nasıl bilmezsiniz böyle olduklarını, hiç mi konuşulmadı hiç mi tanışmadınız ailesiyle? Siz daha okurken evlenmenize müsade eden ailenize de pes diyorum.

Eşinizin sizi oraya bir ay götürüp işçi gibi çalıştırmamasılazım. 7 senedir evliyiz, eşimin ailesi gider fındığa ben 5 senedir köye gitmedim. Gitmeyi de düşünmüyorum. Eşim de gitmiyor. Zor mor keşke gelseniz dediklerinde işçi tutun diyip geçiyoruz. Eşinizin hatası. Oturun net konuşun. Her sene böyle gideceksen ben boşanacağım diyin. Ve gerçekten boşanın. Bir de öğretmensiniz direkt işçi ederler sizi. Boşanın eğer böyle gidecek derlerse

Son düzenleme:
Ne derseniz haklısınız eşiniz çalışıyormuş sizde okul bitince atanırsınız inşallah kendi yağınız da kavrulun boş verin fındıktan gelecek parayı huzurunuz olsun yeter.
Para falan almıyorlarmış yahu, para için gitmiyorlar. Kayınpeder ücretsiz ırgat istiyor kendine. Oğlanlar da gelinleri götürüyor işte.

İnanılmaz gerçekten ve eşiniz de en az ailesi kadar kötü biri. Siz tarlada bütün ırgatlığı yapıp laf yerken sorun yok ama o ailenizin biz seni böyle mi verdik diyince triplere girip aileni mi çekeceğim diyor. Sizde de suç var ne vardı da her şeyi kabul edip koşa koşa evlendiniz ki.

Eşime gitmicem dedikçe sen bilerek evlendin fındığı diyor,babasından korkuyor çekiniyor bende o sustukça kala kaliyorum
Kesinlikle iş uzamadan boşanın. Öğretmen iki ay tatili var beleş işçi diyorlar. Anneniz babanız sizi elaleme amele olun diye mi okuttu?

Benimde aklımdan bu geçiyor böyle bir ailede çocuk yetiştirmek istemiyorum,ve böyle bir aile fındığa gitmeyen gelini gelinen saymaz bilmiyorum

Uluorta karısına küfür eden, hamile kadına acımayan insanların arasında ne işiniz var? Ya uzak durun, duramıyorsanız kocanıza kendinizi ifade edemiyorsaniz da biran önce kurtulun oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…