Yeni evliyim ama :(((

ilk önce kendine araba al canım,eşin de bedelli istiyorsa birazcık sıksın kendini

Öyle yapayım diye kendime gaz veriyorum. Ama bi taraftan da üzülüyorum ve korkuyorum. Eşim çok kızar ailesi de öyle

Bana eğer eşimin izni olmadan böyle bişey yaparsam iyice soğuk davranacaklar. Eşimde ödemezsen bırakır herşeyi giderim askere diyor. Ama bu durum da da herkes iyice bana tepki alacak. Kendine araba aldı çocuk cağız da napsın parası yok, mecbur gitti havalarına girecekler ((

Kötü kadın olucam yani(

Son düzenleme:

altın yumurtlayan tavuk olarak görülüyorsun..
kusura bakma arkadaşım,yorumum kırmasın..
seni kazanç kapısı olarak görüyorlar..
eşin biriktirsin bedelli nin miktarını,
eşin konforundan feragat etmiyecek, sen didineceksin
öğle yemeğinden bile kısıyorsun

allah bilir eşinin kazancı da kendi şahsi masraflarına gidiyordur..
sen yüklenmişsin yükü ,neden kassın ki adam..
ivedilikle bu tutumunu değiştir..

gözümde ;oğlunu alışkın olduğu kolej ortamından koparmamak için didinen bir anne canlandırdım..
yazık etme kendine, bu çaba niye?

Güzel canlandırma, bende bazen öyle düşünüyorum ( Eşimin maaşıda anca kendine gidiyor. zaten çok artis bi yaşam tarzı var kendilerinin. Kendisini seviyorum da ama çok yoruldum artık

Arkadaş çevresi de öyle ayrı bi hava atıp duruyorlar her yerde. Bu sefer sinirleniyorum. Hepsinden daha kariyerlisin ve daha çok kazanıyorsun ne bunları çekiyorsun diye. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum ama bi yandan da şımarık çocuğum gibi seviyorum. Yani bilmiyorum(

Anladigim kadariyla bastan beri sizin maddi acidan esinizden birkac adim onde ve ailesinin hic bir sekilde desdek olmayacagi belliymis. Anlamadinizmi evliliginizde maddi sorunlar olacagini?

Bana sanki yavas yavas karsilastirmalar yapiyor ve esinizin size denk olmadigini dusunuyorsunuz gibi geldi.

Ailesi destek olmuyormus. Olmalilar haklsiniz. Hic yuzyuze ben yetemiyorum ailesi olarak destekleyin diye acik acik soylediniz mi? Malum bazen yuzlerine demek gerekir. Orali olmayabilirler nasilolsa ihtiyaclari yok diye.

Arabam vardi sattim. Simdi o biniyor ben yaya kaldim vs ben anlayamadim sizi. Evliliginizin basindan beri bunlara izin verende siz degil miydiniz. Esinizi neye alistirdiysaniz oyle gider.

Sanirim siz zamaninda cook fedakarlik yaptiniz esimdir diye ama artik kaldiramiyorsunuz yiprandiniz. Bence gec kalmis degilsiniz kurallarinizi, isteklerinizi acik acik soyleyin. Yoksa daha cook yipranirsiniz.

canım eşin iyi yere dükkan açmış...

kesinlikle bedelli parasını ödemiyorsun aldığın parayı ona vermiyorsun

ayağında topuklularla yürümüyorsun artık kendini düşünmeye bencil olmaya başlıyorsun taksiye binmeye başlıyorsun

adama da param yok canımı mı alacaksın sen benımle param için mi evlendin diyorsun

o zaman zaten niyeti belli olur

ki bu adam senı hayatta bırakmaz bulmuş senın gıbısını enayı mı bıraksın senın sırtından geçiniyor oh ne ala

kusura bakma ama sen saf mısın ben anlamadım?

oh ne güzel sen erkek o kadın olmuş rolleri değişmişsiniz bu ne yaaa bedelli yapmakta ne demek nasıl bir lüks kendi kafa parasını da mı sen ödiyceksin

o zaman sen onun değil o senin soyadını alsın bu kadar kılıbık adam görmedim kocan seni kullanıyor...

hani kusura bakmada hepsinden zenginsin ama hepsinden de ezik duruyorsun dik dur bi ağızlarının payını ver...ne bu.

Son düzenleme:

sakın verme o parayı,
kendi arabasını satabilir pekala.
sanki o şımarık gelin,sende ona parayetiştirmeye çalışan,yaşça büyük kelli felli adam rollerine bürünmüşsünüz.
evet evlilikte fedakarlık gerekir,ve malesef bizim ülkemizde fedakarlıkların yüzde doksanını biz kadınlar,ancak yüzde onunu eşlerimiz yapıyor.
ama senin fedakarlıklar yüzde yüz olmuş be canım.
boşversene.......

çok güzel açıklamışın canım hep kadınlar fedakar

herkesi sırtında hamal gibi taşıyan sensin ama bu işin sebebini kendin söylemişsin herkes bana tepki verecek diyorsun sen sevilmek için resmen kendi paranı kullandırtmış olmuyor musun bunu hiç düşündün mü?

insanlar senı paran için seveceklerse hiç sevmesinler daha iyi...

Eşiminde arabası vardı o ona biniyor. Ben kendi arabamı nişanlıyken pödeme yapmam gerektiği için sattım demiştim. Düzgün anlatamamış olabilirm. Önceden de maddi açıdan bişey yapamayacaklarını biliyordum ama ben de kendime fazla güvendim sanırım. sonra o ödemeyi yapıp yıpranınca birileride benim yanımda olsun istedim, beni anlasınlar istiyorum. Eşim beni anlasın istiyorum. Ben bunları eşime söylediğimce aksine o bağırıp çağırıyor. PArayı batırmasaydın diye. Çok sinirleniyorum. Sanane benim parap sana bişey mi oldu diyesim geliyor. Ama daha çok bağrışma olsun istemiyorum.

Ailesine durumu anlatmıştım. Bu sıralar ekonomik bir sıkıntı içinde olduğumu ve bu miktarı çıkaramayabilirim dedim. Hatta onlara aylık gelen iyi bir kira var olmazsa "onu bize borç verebilirmisiniz" dedim. Kabul etmediler. Halla annesi "ben oğlumu okuttum ona yatırımımı öyle yaptım. Şimdi de evlendiniz. Sizin işiniz" dedi. bu sefer benim ailem de sinirleniyor. biz ne yaptık diye, arada kalıyorum. Ailem ödememi istemiyor.

bu durum geçici bir süre inşallah, yine toparlarım Allah nasip ederse ama bu dönemi bu şekilde anlayışsızca yaşamış olmaktan dolayı da çok üzgünüm Bu seferde sorguluyorum haliyle, hata mı yaptım diye?

Yine çalışıyorum, yine kazanıyorum, arabasını satsın ödesin bedellisini, ben de alıyım kendime bir araba, yine çalışırım daha iyi çalışırım hatta, bebeğim olsun istiyorum ama bu konuda bile eşim "önce borçları ödemeliyiz. Senin borçlar bitene kadar çalışman gerekiyor. Hamile kalırsan çalışamayabilirsin" diyor. İyice vazgeçiyorum herşeyden o zaman(

Son düzenleme:
Eski günlerimi özledim arabama binip işe gittiğim, alışveriş yaptığım, kuaförüme gittiğim günlerimi özledim. Şimdi kuaföre bile gitmiyorum. Bu seferde doğru haklısınız onun o yanındaki kız arkadaşlarının ( Ki hepsi kendi maşını giyim, kıyafet, bakım harcıyorlar, eşleri daha iyi kazanıyor) yanında ezik kalıyorum(

Derdin neydi kızım ne diye evlendin diyorum ya da neden onunla evlendin, kimleri kaçırdın diye kızıyorum kendime evlilikte sadece sevgi değil mantık da çok önemliymiş

Eşin arabasını satsın. Eğer birikim yapıp bedelliye katkı sağlamaya çalışmıyorsa gitsin o satsın arabasını ödesin. Sorumsuz davranıyorsa bunu hak ediyordur. Kendini yıpratma bence ne güzel biriktiriyormuşsun paranı, al arabanı sür sefanı. Çok çabalamışsın, biraz da eşin çabalasın. Umarım böyle davranırsın ve eşin zorluk çekmekten biraz anlar...

canım ya yapma böle. alıştırma.bende böle alıştırdım adamın bütün sorumluluğunu aldım. adam artık düşünmek için bile kendini yırtmıo. bişi dediğim zaman on kere soruyor. halbuki düşünce sormadan halletcek. bizim maddi durum iyi değil. ama baktım ki ben ne kadar sorumluluk alırsam eşim ve annesi o kadar rahat davranıyor. eskiden sudur elektrikdir tasarruf yapıolardı şimdi ona bile dikkat etmiolar. bi kere eşinin arabasını senn alman lazım bana lazım die. ayrıcada ya arabasını satsın yada paşa paşa askere gitsin. hem biraz burnu sürtülür. paranla da hemen araba alma kaygılanıyorsun ya laf ederler die.işler iyi değil de. biriktirdiğini bile söyleme. askerlik işi hallolduktan sonra araba al. eşine çok sinir oldum. bence o da ailesi de senn sırtından geçinmeye çalışıor. izin verme. bu arada çok merak ettim ne iş yapıosun :)

yahu kalma ezik falan neden kalasın para yok tamam ama farkında mısın eşin kazandığın parayı kendisine harcıyormuş ev geçindirmiyor evi sen geçindiriyorsun...

sende kendine harca ödeme faturaları evin ihtiyaçlarını alma birşeyleri değiştirmek senın elinde değil mi

sen eşinin seni bırakmasından korkuyor musun?:44:

farkında mısın eşin senin hamile kalmanı bile istemiyor paran eksilir diye...

kocan biraz seni düşünse kendi servise biner arabasını da sana verir sen kadınsın kadın huu farkında mısın?

Son düzenleme:
ödeme arkadaşım.
satsın arabasını.
afedersin yolunacak kaz görüyorlar seni.
zaten sen tanışma döneminde anlamışsın nasıl insanlar olduklarını ama basiretin bağlanmış sanırım.
ne demiştin ev araba aldım duydular görücüye geldiler.
artist artist dolanacağına biriktirsin maaşını beyfendi.
karısı otobüs dolmuş dolanıyor kendi arabasında ohhh.
bencil adam işte bencillllll.
evi sen döndürüyorsun yahu daha ona ne gerek var.
adam hiçbir lüksünden vazgeçmiyor.
sen herşeye koştur.
giderse gitsin askere.
birde tehdit ediyor askere giderim diye.
gitsin komutanlar ezsin biraz egosunu.
ailesi sana birşey diyemez.
çok istiyorlarsa çıkarsın versinler 30000.

kocanız ıyı yere kapak atmış

ne güzel ya kadın gıtsın o elbıselerle ayakkabılarla dolmuşlarda gezsın dursun beyfendı servısı beğenmeyıp kendı arabasıyla ıle gıtsın
hanı araba suyla çalışıyor ya
allah aşkına kocanız hangı akla hızmet bu kadar borç ıçınde bedellı sevdasına tutuldu?
Sıze mı güvenmış bu konuda

bence bu yazdıklarınızı kocanıza tekrardan anlatın
ben senın askerlığını ödemek zorunda değılım de
arabasını satsın bınsın gıtsın servıse o paraylada ödesın askerlığını

anasının evınde de mı böyle lüks yaşıyormuş acaba beyfendı?
Ne demek ya benım okadar borcum varken evın adamı olan şahıs gıdıp o parayı yola vercek, arkadaşlarla yemeğe gıtcek vs

çok sınırlendım şuan bu tıp erkekler var mı hala ya bencıl

alla alla, bedelli askerliğin bedelini eşine ödeten bir koca......yok artık inanmak çok zor, '' kadının adı yok '' kadının değeri yok.....herşey para olmuş....gel de şimdi Evlilik kurumuna inancın kalsın.....

Son düzenleme:
sen onun arabasını neden istemiyorsun?

onlar senden herşeyi beklerken sen onu bile mi isteyemıyorsun...

sizin aranızda aşk falan var mı?

Avrupa birliği Projeleri, İPARD, TÜBİTAK, Dünya Bankası Projelerini hazırlıyoruz. Son bir yıldır da organizasyon işine de girdim. İşlerim çok iyiydi. Nişanlılık dönemimde bozuldu. Çok şükür şimdi yine toparladım yolunda herşey. Parada kazanmaya başladım eskisi gibi ama arabamı almak istiyorum, kendimi yormadan çalışmak istiyorum, bebek yapmak istiyorum. Ben hiç kendimi yormadan çalışsam yine onlardan daha çok kazanırım ama eşim daha fazlasını istiyor.

Bişeyi daha açıklayayım o zaman cidden rahatlıyorum, kimselerle konuşamamıştım, çok teşekkür ederim :)

Eşimin planı: Bedellisi ödenecek, arabasının modeli yükseltilecek, kredi ödenecek, sonra bebek yapılacak, artık arada kendime de ne yapabilirsem

şeytan diyo kal hamile görsünler günlerini bak nasıl tutuşurlar hemen arabayı satıp hamile kadını yablız bırakmamak için o dediğininz borç olarak parayı bile verirler.bebeği şuan düşünmüyo olabilirsin ama hamile kalsan süper olur.hem dinşenirsin hem kendi işinmiş daha az çalışır ve maaşını kendine ve bebeğine harcarsın.bu kocaya böyle ders verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…