- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi CaRPeDieM02
-
Avrupa birliği Projeleri, İPARD, TÜBİTAK, Dünya Bankası Projelerini hazırlıyoruz. Son bir yıldır da organizasyon işine de girdim. İşlerim çok iyiydi. Nişanlılık dönemimde bozuldu. Çok şükür şimdi yine toparladım yolunda herşey. Parada kazanmaya başladım eskisi gibi ama arabamı almak istiyorum, kendimi yormadan çalışmak istiyorum, bebek yapmak istiyorum. Ben hiç kendimi yormadan çalışsam yine onlardan daha çok kazanırım ama eşim daha fazlasını istiyor.
Bişeyi daha açıklayayım o zaman cidden rahatlıyorum, kimselerle konuşamamıştım, çok teşekkür ederim :)
Eşimin planı: Bedellisi ödenecek, arabasının modeli yükseltilecek, kredi ödenecek, sonra bebek yapılacak, artık arada kendime de ne yapabilirsem
şeytan diyo kal hamile görsünler günlerini bak nasıl tutuşurlar hemen arabayı satıp hamile kadını yablız bırakmamak için o dediğininz borç olarak parayı bile verirler.bebeği şuan düşünmüyo olabilirsin ama hamile kalsan süper olur.hem dinşenirsin hem kendi işinmiş daha az çalışır ve maaşını kendine ve bebeğine harcarsın.bu kocaya böyle ders verilir
Eski günlerimi özledimarabama binip işe gittiğim, alışveriş yaptığım, kuaförüme gittiğim günlerimi özledim. Şimdi kuaföre bile gitmiyorum. Bu seferde doğru haklısınız onun o yanındaki kız arkadaşlarının ( Ki hepsi kendi maşını giyim, kıyafet, bakım harcıyorlar, eşleri daha iyi kazanıyor) yanında ezik kalıyorum (
Derdin neydi kızım ne diye evlendin diyorumya da neden onunla evlendin, kimleri kaçırdın diye kızıyorum kendime evlilikte sadece sevgi değil mantık da çok önemliymiş
Avrupa birliği Projeleri, İPARD, TÜBİTAK, Dünya Bankası Projelerini hazırlıyoruz. Son bir yıldır da organizasyon işine de girdim. İşlerim çok iyiydi. Nişanlılık dönemimde bozuldu. Çok şükür şimdi yine toparladım yolunda herşey. Parada kazanmaya başladım eskisi gibi ama arabamı almak istiyorum, kendimi yormadan çalışmak istiyorum, bebek yapmak istiyorum. Ben hiç kendimi yormadan çalışsam yine onlardan daha çok kazanırım ama eşim daha fazlasını istiyor.
Bişeyi daha açıklayayım o zaman cidden rahatlıyorum, kimselerle konuşamamıştım, çok teşekkür ederim :)
Eşimin planı: Bedellisi ödenecek, arabasının modeli yükseltilecek, kredi ödenecek, sonra bebek yapılacak, artık arada kendime de ne yapabilirsem
bebek sahibi olabilmen için sanırım ödemen gereken meblağ bu...bunların karşılığında mı bir bebek verecek eşin sana ?arkadaşım bence çok iyi otur bi düşün senin bi korkun var yüzleşemediğin bence...
o zaman sen ikinci bebeği istediğinde sana ne şart koşacak üstüme ev yap mı diyecek?
sence bu işte bi terslik yok mu?
bu evlilik mi ticaret mi?
eşler arasında sır olmaz ama senin durumunda bu şart canım.
nekadar para kazandığını bilmesin eşin.
param yok de ,bedelliyi nasıl ödüyorsa ödesin,
ama bu süreçte sende araba almayı ertele ama heryerede taksiyle git,birazda kendi canını düşün
sen bu adamın anasımısın,danasımısın,o sefa sürsün diye kendini harab ediyosun.
Haklısın sanırım, benim korkum başarısız bir evlilik yapmış olma düşüncesi. Bunu kabul etmek istemiyorum. Şimdiye kadar genel olarak başarılı bir hayat geçirdim. Evliliğim de öyle olsun istiyorum. Sanırım biraz da o yüzden taviz veriyorum.
Bir de bizim adetlerde boşanma gibi bir durum yok. Gerçi hangi çağda yaşıyorsun, okumuş etmişsin diyeceksiniz ama ailem çok üzülür. Onların çevresi cemiyeti ailemi laflarıyla iyice yıpratırlar( O yüzden düzelsin herşey istiyorum. ama çok zorlanıyorum (
Evet ama şimdi bende biraz birikmiş para olduğunu biliyorum. Onu nasıl saklayacağım?
:bende ailemi üzmemek adına boşanmıyorum. eşimi seviyorum o da var ama hayatım öylesine zorlaştı ki. boşansam büyük bi yük kalkacak sanki. ama bu demek değil ki boşanmamak için her türlü soruna razı gelelim. ince ufak detaylarla eşini törpüleyebilirsin. onu bişeyleri yapma zorunda bırak. işler kötü kazanamıyorum de. bi şey derse napalım durum bu de. hatta bence sen onun arabasını iste. zorlanıyorum falan de. arabasını vermezse de tavrını koy.
Evet ama şimdi bende biraz birikmiş para olduğunu biliyorum. Onu nasıl saklayacağım?
gene bi yerden bi ödeme çıksın ve sende geçmişteki gibi işin gereği bi ödeme yaptığını söyle. hatta bu aralar hiç paran olmadığını söyle yol parası için ondan para al
Wuhuuu valla süpersiniz :)))
Tamam gerçekten yattı aklıma:)
Biriktirdiğim parayı ödeme çıktı diye bekletiyorum hesabımda, Para yok diye yakınıyorum, hatta kendisinden maddi destek istiyorum yol filan gibi arada, arabasını bugün çok yoğun diye istiyorum (inşallah verir) (Ben bide arabaya alışan biri için arabanın olmaması çok zor oluyor bildiğim için de istememiştim arabasını, kendin batırdın kendin kazan kızım diye cezalandırdım kendimi), o da muhtemelen satar arabasını yatırır. Gideceğini hiç zannetmiyorum (Karizması çizilir)
Sonra da duruma göre şekillendireceğim:)
Bu mudur?
Başka bişi daha var mı?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?