- Konu Sahibi CaRPeDieM02
-
Devletin kadrosunda memur olup para yemeyi biliyor,iş askere gitmeye gelince yok ölürsem yok sen özlersen..
Aksine kesinlikle acilen askere gitmesi gerek biraz karakter sahibi olabilmesi için..
şeytan diyo kal hamile görsünler günlerini bak nasıl tutuşurlar hemen arabayı satıp hamile kadını yablız bırakmamak için o dediğininz borç olarak parayı bile verirler.bebeği şuan düşünmüyo olabilirsin ama hamile kalsan süper olur.hem dinşenirsin hem kendi işinmiş daha az çalışır ve maaşını kendine ve bebeğine harcarsın.bu kocaya böyle ders verilir
30 bin lira az para değil, ya bedelli çıkmasaydı
Vay beeee( cidden ben ((
Şimdi üste yapayım filan dedim ya dediklerinizi, inanın nasıl yapacağımı düşünüyordumBen yol parası isteyemem O demeden arabasını isteyemem üzülmesinler diye kimseye sıkıntımı söylemedim söyleyemem ((
Cidden çok haklısınız çok teşekkür ederim, hiç böyle düşünmemiştim....
bende böyleydim. yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum. gerçekten evde tamir işlerini bile zevkle yapardım. ama artık çok yoruldum. bide eşim benden 8 yaş büyük ama sanki ben büyüğüm gibi.ve de yazıda dediği gibi alıştırınca adamları en ufak sıkıntını anlatsn dır dır oluyor. hayatında hiç dırdır görmemiş beni dırdır yapıo sanıo.
bi arkadaşım var. eşi ondan habersiz nefes bile almaz , kök söktürür kocasına. ama eşi ona o kadar kıymet verio ki. öle olunca değerli oluyo sanki. bu yazıdaki güçlü kadın ben, zayıf kadın da anası. anası çok kıymetli o yüzden. kadın hakikaten bu taktikleri yapıo ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?