Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

Bekle diyenler olmuş da hisler sonradan oluşur mu ben çok öyle düşünmüyorum deliler gibi aşık olduğumuz kişide bile zamanla hislerimiz azalıyor ki kaldı evlendiğinin ilk ayı sevmiyorum diyor. Oyalamasın eşini gün geçtikçe daha da bağlanabilir ne kadar erken biterse o kadar iyi olur. Zamanla belki severime de inanmıyorum alışır bi boşluk olur sonra farklı durumlar da yaşanabilir.

Eşiniz adına üzüldüm. Kesinlikle bekleyin derim zaten evlilik olmuş evlilik aşamasında vs. değilsiniz yani şans verdiğinizde bir şey kaybetmezsiniz. Sadece çocuk olmamasına dikkat edin onun dışında 1 aylık evliyken boşanmak istiyorum dediğinizde illaki farklı ithamlar gelece daha çok üzüleceksiniz

Bence evlilik sonrası boşluğu düşmüşsünüz. Kafanızı dinlemeye ve birlikte farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Ev hanımı mısınız ?

Pinkrose14141 Pinkrose14141 başta ne karar verirseniz verin hakkınızda ne hayirliysa o olsun. Eşiniz sürprizler yapar mi sizi mutlu etmeye calisir mi? Yoksa bu kadın zaten beni seviyor deyip bir sey yapmaz mi? Biz bayanlar biraz ilgi alaka sevgi şefkat gördüğümüz zaman biraz da isinmissak sonradan da sevilebiliyoruz. Aslinda erkek kendini sevdiriyor ya da sogutuyorkendinden yaptigi hareketlerle bir nevi.
Ben korkutuk aşık olarak evlenmedim ama evlenmeden önce de bir şeyler hissediyordum o sıcaklığı hissediyordum elhamdulillah.Asıl evlenince tanıdıkça seviyorsun.Bence o korkutuk aşık olmak bana biraz saçma demeyeyim de doğru gelmiyor. Çünkü evlenmeden once tanimiyorsunki ne kadar flört etsende konussanda 7/24 yaninda değilsin. Evlendikten sonra insan kendini eşine ilgisini sevgisini belli ediyor. Acaba eşiniz bilmeden kendinden soğutacak bir davranış yaptı da o yuzden mi sogudunuz?

Merhaba kızlar, 1 aylık evliyim, eşim çok iyi bir insan, bana karşı hiç kötü bir hareketi olmadı, ama ona yakınlık kuramıyorum.. Şöyle;mesela cinsel anlamda hiç birşey hissetmiyorum. nişanlılık döneminde böyle değildi, ya da anlamadım. şimdi hiç istemiyorum birlikte olmayı.. Aslında şunu anladım duygusal olarak da birşey hissetmiyorum. Boşanmayı istiyorum fakat çevre baskısından korkuyorum. Kızlar ne olur bana bir yol gösterin :KK43:
duygusal bısey hıssetmıyorum demek ne kadar agır karı koca ıcın. zorla mı verdıler? hıc bızaman sevmemıssın anlasılan. 1 ayda ne kadar askını gosterebılme fırsatı olur kı bı ınsanınkı kocanın sana yapacagı jestten suprızden etkılenıp mutlu olablesın? . bırı senı sevınce hayat gecer sana ama sen onu sevmedıgınden onun hayatı zulum zehır olur.. yazık gunah adama. zorla bırını sevemezsın. ancak alısırsın ev arkadası gıbı. cınsellık olmayan evlılıgı de gereksız goruyorum. bence bu dusuncenı esıne anlat. sen onu sevmeden evlı kalmayı ıstemedıgını soyle.... keske' zaten sevmedıgın bırıyle' evlenmeseydın bosanmaktan daha kolay olurdu. ..

Arkadaşlar tamam görücü usulü de 8 ay nişanlılıkta bir çekım vs hıssedıp hıssetmediğini kım anlamaz ? Çevre baskısıyla evlendın boşanırken çevre baskısı yok mu ? Tezatlık burda başlıyor. Bır hevesle severım ederımle karşınızdaki insanı kandırıp bır ton masraf yaptırıp ustune o adam ne hayallerle evlendı. Şimdi çocuk gıbı bır ayda ayy olmadı boşanayım. Çocuk oyuncağımı bu ? Madem başta nıye evlendiniz? Bu adam boşanırlen valla tazmınat bıle alır dıyım.

Evliligin ilk zamanlari boyle hissetmek normal bence, insan bir afalliyor istedigini bile istememeye basliyor gibi gibi. Bir evliligin tam anlamda oturmasi 5 yılda oluyormus diyorlar. Tartismalarin en cok yasandigi, ani duygu degisimlerinin oldugu... bence 1 ay cok cok erken. Kendinizi surekli de doldurmayin istemiyorum sevmiyorum olmuyor diye. Iyi, guzel yönlerini düşünün hayal edin. Ancak bunu sadece evlendiginiz kisi üzerinden yapmayın. Kendiniz icinde düşünün. Ben neyi yapamiyorum, neyi sevemedim acaba ben hangi dusuncemi davranisimi degistirmeliyim diye

Arkadaşlar tamam görücü usulü de 8 ay nişanlılıkta bir çekım vs hıssedıp hıssetmediğini kım anlamaz ? Çevre baskısıyla evlendın boşanırken çevre baskısı yok mu ? Tezatlık burda başlıyor. Bır hevesle severım ederımle karşınızdaki insanı kandırıp bır ton masraf yaptırıp ustune o adam ne hayallerle evlendı. Şimdi çocuk gıbı bır ayda ayy olmadı boşanayım. Çocuk oyuncağımı bu ? Madem başta nıye evlendiniz? Bu adam boşanırlen valla tazmınat bıle alır dıyım.
Ben de onu düşündüm sırf çevre baskısından sevmediği biriyle evlenen insan nasıl boşanabilecek.

Ben de onu düşündüm sırf çevre baskısından sevmediği biriyle evlenen insan nasıl boşanabilecek.
Tabi canım bırde adamın hiç bir şeyden haberi yok. Düşünsenize kısa bir nişanlılıkta yok. Bır evlenıyorsun ne cınsellık ne öpme var. Sevgi bıle yok iki yabancı gibi bir ortam mevcut.

Şimdi ilk önce yaşınız kaç
Ve bu adamin tibi mi itici geliyor
Kötü mu davraniyor
Sizi iten nedir
Tam olarak neyi rahatsiz ediyor

Mesela ask diyorsunuzda aşık olup kanli bicakli ayrilan var
Asik olmak evlilik sürdürmekte etken degil
Bir de insanin davranisi tavri evliliğe isindirir sevdirir size olan ilgisi alakasi merhameti vsvs

Bu adamin ten rengimi vucut yapisi mi ne rahatsiz ediyor

Back
X