- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
Senin hiç en yakın arkadaşın sevgilinle yattımı senin hiç hep iyiliğini düşündüğün insanlar arkandan kuyunu kazdımı sen hiç tacize uğradın mı hiç tecavüzün eşiğinden döndün mü anca boş boş konuşun herşey aile kocayla bitiyor zaten dimiHayat seni nasıl yordu kuzu biraz anlatsana? Dağ gibi kocişin ve ailen var arkanda, daha ne istiyorsun?
Komşum yok maalesefYahu ne arkadaşı yapılacak onca aktivite var iş var yarı zamanlı evden . Hem ev işi yemek derken zaten epey zaman geçiyor komşu da mı yok
Sosyal medyadan tanışıp evlenenler burdan kız arkadaş bulmamı eleştiriyor herkesin derdi kendine büyük benim bu derdim vardır senin başka bu site sorun çözmek kadınlarla dertleşmek için var ama çoğu insanların acısıyla derdiyle dalga geçmek için üye olmuşArkadaşlar güzel yorumlar yapan da var ama saçma saçma dalga geçer gibi yorumlar yapan da var niye milletin acısını derdini başkaları ile kıyaslayıp küçümser tavır alıyorsunuz bu doğru bir tavır değil.anksiyete kaygı olabilir sağlık kaygısı var bence bu onun için en büyük engel bu.yani sosyal medyadan arkadaş bulunamaz mı? derdi var paylaşmış abartmayalım.
Psikiyatrik yardım almalısın kesinlikleSenin hiç en yakın arkadaşın sevgilinle yattımı senin hiç hep iyiliğini düşündüğün insanlar arkandan kuyunu kazdımı sen hiç tacize uğradın mı hiç tecavüzün eşiğinden döndün mü anca boş boş konuşun herşey aile kocayla bitiyor zaten dimi
Açtığın konu ile bunların ne alakadı var?Arkadaş seçimlerini gözden geçir o zaman.Yeni evliyim, hiç arkadaşım yok, canım çok sıkılıyor.Senin açtığın konuda sadece bu detaylar var.Geçmişi unutamıyorsan da tedavi göreceksin. Hee canımm, ben de bu yaşıma kadar hiç dert, sıkıntı çekmeden geldim.Senin hiç en yakın arkadaşın sevgilinle yattımı senin hiç hep iyiliğini düşündüğün insanlar arkandan kuyunu kazdımı sen hiç tacize uğradın mı hiç tecavüzün eşiğinden döndün mü anca boş boş konuşun herşey aile kocayla bitiyor zaten dimi
Her Allahın günü iğne yaptırılmaz sürekli migren atağı geçirmek diye birşey olmaz zaten. Sinüzit için de gidin tedavi olun başım ağrıyor diye çalışamıyorum değil canım çalışmak istemiyorum diyin biraz dürüst olun burada kimse sizi tanımıyor.Kronik baş ağrım yüzünden cesaret edemiyorum migren sinüzitim var her Allah ın günü başım patlıyor iğne yaptırmaktan bıktım bu yüzden çalışamıyorum
Sürekli başı ağrıyormuş zaten çocuğu nasıl yapacaklar22 yaşındasınız kanser hastaları çalışıyor hayata tutunuyor. O zaman size en büyük tavsiyem baş ağrısı yüzünden çalışamıyorsanız sakın çocuk yapmayın.
Vallaa sonuna kadar destekliyorum zorunlu bir durum iste annelik yoksa ben evde duramam ama napalimAy evde oturabilmek gerçekten çok büyük bir yetenek. Ben duramıyorum açıkçası, insan görmüyorsun tüm rutinin evle alakalı. Ben çalışma taraftarıyım. İnsan görüp, sosyalleşmek kendi gelirini elde etmek için imkanı olan herkes çalışmalı
Yer degistirelim 1 haftalik is hayati beni valla membun ederEv ve çocuk bakımı tabii ki daha zor ama düşünün hem dışarıda çalışmak hem evde çalışmak çok daha zor
Üremek ne zamandan beri sorunlu oldu yahu kanun çıktı da haberim mi yok ki? E ben süremedim ceza yazmasınlar şimdi banaŞuan çocuk falan düşünmüyorum ama illaki yapacağım 2 yıl sonra falan düşünüyorum bu zorunlu bişey ama çalışmak zorunlu değil geçim sıkıntımız yok
Yer değiştirirsek sadece ev değiştirmiş oluruz benim kızım var 6 yaşında ben de evdeyim yaniYer degistirelim 1 haftalik is hayati beni valla membun eder
Ben evin işini yaparım koca eve para getirir kafasındaki biriyle 2023 yılında kim niye arkadaşlık etsin zaten. Be konuşacak ne paylaşacak ne katkı yapacak sanki bu kafaKocam olmasa çalışacaktım tabikide seve seve ama geçim sıkıntısı yokken neden kendime eziyet edeyim kocanın eli ne alaka pardon şu salak düşünceler çok sıkmaya başladı ben nasıl evin işini yapiyosam oda eve para getirecek erkeğin görevi budur evlilikte senin benim param diye birşey yoktur bunu düşünüyorsanız evlenmeyin zaten kocan ailendir ailenin parasını harcamak cahillikse cidden diyecek birşey bulamıyorum asıl cahil sizin gibiler
Ben koca eve para getirir ben ev işini yaparım kafasında değilim bı tarafinizdan anlayan sizsiniz evdeyim diye oturmuyorum ev işi yapıyorum binevi bende çalışıyorum ben ev işini yapıyorsam kocamda eşşekkk gibi çalışıp para getirecek herşey karşılıklı demek istedim asıl herşeyi totosundan anlayan insanlarla arkadaş olunmazBen evin işini yaparım koca eve para getirir kafasındaki biriyle 2023 yılında kim niye arkadaşlık etsin zaten. Be konuşacak ne paylaşacak ne katkı yapacak sanki bu kafa
Hala yanliş kafadasin o zaman eşin dese ben evde oturup ev isi yapayim birazda sen eşşek gibi calış o zaman ne diyeceksin? Erkek olan o ev gecindirmesi gereken o diyeceksin tabiki. Eşinin başi agrisa bende çalisamam dese ne olacakBen koca eve para getirir ben ev işini yaparım kafasında değilim bı tarafinizdan anlayan sizsiniz evdeyim diye oturmuyorum ev işi yapıyorum binevi bende çalışıyorum ben ev işini yapıyorsam kocamda eşşekkk gibi çalışıp para getirecek herşey karşılıklı demek istedim asıl herşeyi totosundan anlayan insanlarla arkadaş olunmaz
Ben koca eve para getirir ben ev işini yaparım kafasında değilim bı tarafinizdan anlayan sizsiniz evdeyim diye oturmuyorum ev işi yapıyorum binevi bende çalışıyorum ben ev işini yapıyorsam kocamda eşşekkk gibi çalışıp para getirecek herşey karşılıklı demek istedim asıl herşeyi totosundan anlayan insanlarla arkadaş olunmaz
O dünyanın en iyi insanı kocanıza çift ş’yle eşek benzetmesi de yaptınız seviyeniz iyice belli oldu. Kim sizinle niye arkadaş olsun cidden bilmiyorumBen koca eve para getirir ben ev işini yaparım kafasında değilim bı tarafinizdan anlayan sizsiniz evdeyim diye oturmuyorum ev işi yapıyorum binevi bende çalışıyorum ben ev işini yapıyorsam kocamda eşşekkk gibi çalışıp para getirecek herşey karşılıklı demek istedim asıl herşeyi totosundan anlayan insanlarla arkadaş olunmaz
Hala konuyu sapıt sen beynin bu kadar yetiyor demekki ne diyimO dünyanın en iyi insanı kocanıza çift ş’yle eşek benzetmesi de yaptınız seviyeniz iyice belli oldu. Kim sizinle niye arkadaş olsun cidden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?