Yeni evliyim çok sıkılıyorum

Hayat seni nasıl yordu kuzu biraz anlatsana? Dağ gibi kocişin ve ailen var arkanda, daha ne istiyorsun ?
Senin hiç en yakın arkadaşın sevgilinle yattımı senin hiç hep iyiliğini düşündüğün insanlar arkandan kuyunu kazdımı sen hiç tacize uğradın mı hiç tecavüzün eşiğinden döndün mü anca boş boş konuşun herşey aile kocayla bitiyor zaten dimi

Sosyal medyadan tanışıp evlenenler burdan kız arkadaş bulmamı eleştiriyor herkesin derdi kendine büyük benim bu derdim vardır senin başka bu site sorun çözmek kadınlarla dertleşmek için var ama çoğu insanların acısıyla derdiyle dalga geçmek için üye olmuş

Psikiyatrik yardım almalısın kesinlikle

Açtığın konu ile bunların ne alakadı var?Arkadaş seçimlerini gözden geçir o zaman.Yeni evliyim, hiç arkadaşım yok, canım çok sıkılıyor.Senin açtığın konuda sadece bu detaylar var.Geçmişi unutamıyorsan da tedavi göreceksin. Hee canımm, ben de bu yaşıma kadar hiç dert, sıkıntı çekmeden geldim.

Kronik baş ağrım yüzünden cesaret edemiyorum migren sinüzitim var her Allah ın günü başım patlıyor iğne yaptırmaktan bıktım bu yüzden çalışamıyorum
Her Allahın günü iğne yaptırılmaz sürekli migren atağı geçirmek diye birşey olmaz zaten. Sinüzit için de gidin tedavi olun başım ağrıyor diye çalışamıyorum değil canım çalışmak istemiyorum diyin biraz dürüst olun burada kimse sizi tanımıyor.

Vallaa sonuna kadar destekliyorum zorunlu bir durum iste annelik yoksa ben evde duramam ama napalim

Şuan çocuk falan düşünmüyorum ama illaki yapacağım 2 yıl sonra falan düşünüyorum bu zorunlu bişey ama çalışmak zorunlu değil geçim sıkıntımız yok
Üremek ne zamandan beri sorunlu oldu yahu kanun çıktı da haberim mi yok ki? E ben süremedim ceza yazmasınlar şimdi bana

Ben evin işini yaparım koca eve para getirir kafasındaki biriyle 2023 yılında kim niye arkadaşlık etsin zaten. Be konuşacak ne paylaşacak ne katkı yapacak sanki bu kafa

Ben evin işini yaparım koca eve para getirir kafasındaki biriyle 2023 yılında kim niye arkadaşlık etsin zaten. Be konuşacak ne paylaşacak ne katkı yapacak sanki bu kafa
Ben koca eve para getirir ben ev işini yaparım kafasında değilim bı tarafinizdan anlayan sizsiniz evdeyim diye oturmuyorum ev işi yapıyorum binevi bende çalışıyorum ben ev işini yapıyorsam kocamda eşşekkk gibi çalışıp para getirecek herşey karşılıklı demek istedim asıl herşeyi totosundan anlayan insanlarla arkadaş olunmaz

Hala yanliş kafadasin o zaman eşin dese ben evde oturup ev isi yapayim birazda sen eşşek gibi calış o zaman ne diyeceksin? Erkek olan o ev gecindirmesi gereken o diyeceksin tabiki. Eşinin başi agrisa bende çalisamam dese ne olacak

"Geçim sıkıntım yok, o yüzden çalışıp kendime eziyet edemem. Erkeğin görevi eve para getirmektir." dediniz.
Kendi yazdığınız şeyin ne anlama geldiğini anlamıyor musunuz gerçekten?

O dünyanın en iyi insanı kocanıza çift ş’yle eşek benzetmesi de yaptınız seviyeniz iyice belli oldu. Kim sizinle niye arkadaş olsun cidden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…