Yeni evliyim çok sıkılıyorum

Bacım,çocuktan mi bahsediyorsun Glade lavantalı oda kokusundan mi belli değil ?
2 pisst yapınca herşey duzelecekmis gibi.

Dışardan kolay gibi görünebilir ama yalnızlık kötü birşey bazen ağlayarak yığılıp kalıyorum evde kimseye iyilikten başka birşeyde yapmadım ama yalnızım kötü olmak lazım demekki
Öfff bu ne drama ya, çalış diyoruz yok ben sıkıntıya gelemem diyorsun. Hani kocan dünyanın en iyi adamıydı, neden bu triplere giriyosun o zaman?

Evet bende öyle düşünüyorum cilt bakımı epilasyon kursuna yazıldım daha sonra makyözlüğe yazılacağım güzellik merkezinde çalışmayı planlıyorum beni çok yormaz başımı ağrıtmaz diye düşünüyorum ama ben bunları yapana kadar yine yalnız olacağım yanımda bı arkadaşim olsun dertleşelim destek olalım birbimize istiyorum bunun için yazdım ama terslediler hemen bakın ne kadar güzel yazmışsınız konuşmak değil konuşmayi bilmek önemli sözünü dile getirmişsiniz resmen tebrik ediyorum sizi gerçekten teşekkür ederim saygılı yaklaşımınız için

Çalışmak zorunda olan her türlü bir iş bulup çalışır merak etmeyin ayrıca arkamda durcak dağ gibi ailem var annem babam abilerim anlaşılan sizin yok
Ay benim yok :) . Sen tadını çıkar. Geçim sıkıntın yok çık harca paranı boşver arkadaşi

Hayat seni nasıl yordu kuzu biraz anlatsana? Dağ gibi kocişin ve ailen var arkanda, daha ne istiyorsun ?

Okumama sebebiniz kronik baş ağrısı değil demek ki. Siz zaten çalışmayı asla düşünmeyen bi tipsiniz mazeretler uydurmaya gerek yok. Çocuk da yapmamanız lazım çocuklar çok baş ağrıtır kararınızı buna göre verin.

Hayır kronik baş ağrılarım yüzünden cesaret edemiyorum sürekli başım ağrıyor iğne yaptırıp o günü kurtarıyorum herkes zaten bu baş ağrısıyla çalışamazsın falan diyor
Geçmiş olsun, benimde migrenim var hatta şuan migren atağı geçiriyorum.bu çalışmanıza engel değil ben yıllardır calisiyorum

Eee millet işinde gücünde, işe gir diyoruz. Ben sıkıntıya gelemem diyorsun. Hayat mücadelesi veriyor insanlar.
İse gir dediğimde "senden beklediğim cevap bu değildi" diyen bir arkadaşım vardı.
O halde iş sana girsin,belki rahat edersin demiştim.
Cidden de rahat etti,4 yildir çalışıyor

Gercekten mutlu huzurlu anlayisli bir evliliginiz varsa bu kadar oturup aglama yalnizlik diye sayiklamak abarti degil mi?
Insan kendine yetmeyi bilmeli, alin kahvenizi yalniz cikin kahve icin alisveris yapin kitap okuyun el yapimi seylerle ilgilenin fuarlara gidin kutuphaneye gidin yani yapacak cok sey var siz istedikten sonra.
Benim de hic arkadasim yok burada ama sizin kadar drama yapmadim inanin, her seyin zamani vardir ehliyet alacagim belki oradan bir arkadasim olacak veya ise girecegim ileride arkadas edinecegim hic belli olmaz.
Ama arkadasim yok diye bu kadar drama Queenlige baglamadim kendimi, siz once kendinize yetin sizi iyi hissettirecek seyler yapin, ve mutlaka bu bas agrisini arastirin.

İse gir dediğimde "senden beklediğim cevap bu değildi" diyen bir arkadaşım vardı.
O halde iş sana girsin,belki rahat edersin demiştim.
Cidden de rahat etti,4 yildir çalışıyor
Ayyy yok bir şey demeyeceğim artık, sinirlerimi bozdu. Oturup ağlasın aslan kocişi gelene kadar, milletin hiç işi gücü yok hep onu pışpışlayacak .

Kimseye ihtiyacin yok kendine yetip kendi kendini mutlu etmeye basladiginda anlayacaksin. Boyle yaparsan sana biri ters bir seyde yapsa yuzustu de kalsan darbede yesen yikilmazsin. Biraz daha içsel dusun önce tedavine yön ver enerjini yükselt biraz. Enerjin cok dusuk boyle bas agrilarindan kurtulamazsin dibe çeker daha çok. Kalk bi dus al tuzlu sularla, giyin iki dolaş avmye git bi kitap al kasvetli olmasin, evde komedi agirlikli dizi ac al kahveni yanina bireysel keyifler edin

Arkadaşlar güzel yorumlar yapan da var ama saçma saçma dalga geçer gibi yorumlar yapan da var niye milletin acısını derdini başkaları ile kıyaslayıp küçümser tavır alıyorsunuz bu doğru bir tavır değil.anksiyete kaygı olabilir sağlık kaygısı var bence bu onun için en büyük engel bu.yani sosyal medyadan arkadaş bulunamaz mı? derdi var paylaşmış abartmayalım.

Yahu ne arkadaşı yapılacak onca aktivite var iş var yarı zamanlı evden . Hem ev işi yemek derken zaten epey zaman geçiyor komşu da mı yok

Bir sürü öneri sunuldu zaten ama her şeye bir bahane uyduruyor.Ayrıca arkamda dağ gibi kocam ve ailem var dedi, bizim yokmuş.Her şeyin tedavisi var, daha gencecik insan gidip tedavi olsun.Her türlü öneriyi sunduk kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…