Hayat beni çok yordu evlendikten sonra kimse aramadı sormadı depresyona girdim bunalıma girdim o kadar çok varki aslında anlatacak şey yazsam roman olur valla allah razı olsun terslemedin diğerleri gibi çok teşekkür ederimNeden ağlıyosunuz yığılıp kalacak kadar
Bacım,çocuktan mi bahsediyorsun Glade lavantalı oda kokusundan mi belli değil ?Tam tersi çocuk yapabilir bana göre:) inanın çocuk evde ne kadar olumsuz düşünce varsa götürüyor çünkü çocuk her Zaman pozitif düşünen saf bir mucize.her ne kadar kötü olsan da seni hayata bağlıyor.
Öfff bu ne drama ya, çalış diyoruz yok ben sıkıntıya gelemem diyorsun. Hani kocan dünyanın en iyi adamıydı, neden bu triplere giriyosun o zaman?Dışardan kolay gibi görünebilir ama yalnızlık kötü birşey bazen ağlayarak yığılıp kalıyorum evde kimseye iyilikten başka birşeyde yapmadım ama yalnızım kötü olmak lazım demekki
Evet bende öyle düşünüyorum cilt bakımı epilasyon kursuna yazıldım daha sonra makyözlüğe yazılacağım güzellik merkezinde çalışmayı planlıyorum beni çok yormaz başımı ağrıtmaz diye düşünüyorum ama ben bunları yapana kadar yine yalnız olacağım yanımda bı arkadaşim olsun dertleşelim destek olalım birbimize istiyorum bunun için yazdım ama terslediler hemen bakın ne kadar güzel yazmışsınız konuşmak değil konuşmayi bilmek önemli sözünü dile getirmişsiniz resmen tebrik ediyorum sizi gerçekten teşekkür ederim saygılı yaklaşımınız içinÇok gençsiniz geç kalmadınız hayatın başındasınız daha. O zaman ya güzellikle ilgili bir kursa gidin yada aşçılık kursuna gidin. Şu an aşçılık çok popüler bir meslek aşçılık kursuna giderseniz sosyal medyalardan yemek vidoları paylaşın sayfanızı büyütmek için reklamlar verin. Zamanla sayfanız büyür. Yada güzellikle ilgili kursa giderseniz Diyelim ki makyaj kursuna gittiniz oda çok popüler kursun dışında Kendinize farklı makyajlar yapıp sosyal medyada paylaşabilirsin kendini çekmek istemiyorsan makyaj için cansız mankenler oluyor onlara bol bol makyaj yap sosyal medyada paylaşabilirsin. Hangi meslekte ilerlerseniz ilerleyin kendinizi o meslekte çok geliştirmeye bakın Maaşı iyi kötü demeyin o meslekle ilgili işe girin amaç öğrenip daha iyi yerlere gelmek diye düşünün
Sadece koca yetmez insan yanında bı arkadaşımda olsun istiyorÖfff bu ne drama ya, çalış diyoruz yok ben sıkıntıya gelemem diyorsun. Hani kocan dünyanın en iyi adamıydı, neden bu triplere giriyosun o zaman?
Ay benim yok :) . Sen tadını çıkar. Geçim sıkıntın yok çık harca paranı boşver arkadaşiÇalışmak zorunda olan her türlü bir iş bulup çalışır merak etmeyin ayrıca arkamda durcak dağ gibi ailem var annem babam abilerim anlaşılan sizin yok
Hayat seni nasıl yordu kuzu biraz anlatsana? Dağ gibi kocişin ve ailen var arkanda, daha ne istiyorsunHayat beni çok yordu evlendikten sonra kimse aramadı sormadı depresyona girdim bunalıma girdim o kadar çok varki aslında anlatacak şey yazsam roman olur valla allah razı olsun terslemedin diğerleri gibi çok teşekkür ederim
Eee millet işinde gücünde, işe gir diyoruz. Ben sıkıntıya gelemem diyorsun. Hayat mücadelesi veriyor insanlar.Sadece koca yetmez insan yanında bı arkadaşımda olsun istiyor
Okumama sebebiniz kronik baş ağrısı değil demek ki. Siz zaten çalışmayı asla düşünmeyen bi tipsiniz mazeretler uydurmaya gerek yok. Çocuk da yapmamanız lazım çocuklar çok baş ağrıtır kararınızı buna göre verin.Lisede Çocuk gelişimi okudum kursunada gittim sertifika aldım üniversiteyide kazandım ama üniyi okumadım çünkü bu mesleği asla yapamam bı kere görüşmeye gittim iş için denemeye aldılar 1 gün dayanamadım çocukların seslerine delircektim ağrıdan hiç benlik bir meslek değil annemin zoruyla okumuştum lisedede
Geçmiş olsun, benimde migrenim var hatta şuan migren atağı geçiriyorum.bu çalışmanıza engel değil ben yıllardır calisiyorumHayır kronik baş ağrılarım yüzünden cesaret edemiyorum sürekli başım ağrıyor iğne yaptırıp o günü kurtarıyorum herkes zaten bu baş ağrısıyla çalışamazsın falan diyor
İse gir dediğimde "senden beklediğim cevap bu değildi" diyen bir arkadaşım vardı.Eee millet işinde gücünde, işe gir diyoruz. Ben sıkıntıya gelemem diyorsun. Hayat mücadelesi veriyor insanlar.
Ahhh Borellus ahh hayat onu incitmiş anlasanaHayat seni nasıl yordu kuzu biraz anlatsana? Dağ gibi kocişin ve ailen var arkanda, daha ne istiyorsun?
Ayyy yok bir şey demeyeceğim artık, sinirlerimi bozdu. Oturup ağlasın aslan kocişi gelene kadar, milletin hiç işi gücü yok hep onu pışpışlayacakİse gir dediğimde "senden beklediğim cevap bu değildi" diyen bir arkadaşım vardı.
O halde iş sana girsin,belki rahat edersin demiştim.
Cidden de rahat etti,4 yildir çalışıyor
Bizi de incitti ama hafif sıyrıklarla atlattıkAhhh Borellus ahh hayat onu incitmiş anlasana
Kimseye ihtiyacin yok kendine yetip kendi kendini mutlu etmeye basladiginda anlayacaksin. Boyle yaparsan sana biri ters bir seyde yapsa yuzustu de kalsan darbede yesen yikilmazsin. Biraz daha içsel dusun önce tedavine yön ver enerjini yükselt biraz. Enerjin cok dusuk boyle bas agrilarindan kurtulamazsin dibe çeker daha çok. Kalk bi dus al tuzlu sularla, giyin iki dolaş avmye git bi kitap al kasvetli olmasin, evde komedi agirlikli dizi ac al kahveni yanina bireysel keyifler edinHayat beni çok yordu evlendikten sonra kimse aramadı sormadı depresyona girdim bunalıma girdim o kadar çok varki aslında anlatacak şey yazsam roman olur valla allah razı olsun terslemedin diğerleri gibi çok teşekkür ederim
Ahhaahhahsjjaga sağ elimi solumla avuttumBizi de incitti ama hafif sıyrıklarla atlattık.
Bir sürü öneri sunuldu zaten ama her şeye bir bahane uyduruyor.Ayrıca arkamda dağ gibi kocam ve ailem var dedi, bizim yokmuş.Her şeyin tedavisi var, daha gencecik insan gidip tedavi olsun.Her türlü öneriyi sunduk kendisine.Arkadaşlar güzel yorumlar yapan da var ama saçma saçma dalga geçer gibi yorumlar yapan da var niye milletin acısını derdini başkaları ile kıyaslayıp küçümser tavır alıyorsunuz bu doğru bir tavır değil.anksiyete kaygı olabilir sağlık kaygısı var bence bu onun için en büyük engel bu.yani sosyal medyadan arkadaş bulunamaz mı? derdi var paylaşmış abartmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?