- 25 Aralık 2014
- 8.518
- 28.402
- 748
Şuan çocuk falan düşünmüyorum ama illaki yapacağım 2 yıl sonra falan düşünüyorum bu zorunlu bişey ama çalışmak zorunlu değil geçim sıkıntımız yok
Migrenim olmasına rağmen üniversite de bitirdim işim kariyerim eşim dostum da var. Evine hapis yaşayan Nuh nebiden kalma fikirler savunan biriyle beyin mi yarıştıracağımHala konuyu sapıt sen beynin bu kadar yetiyor demekki ne diyim
Ben kocama sonsuz güveniyorum ondan iyi bir insan tanımadım tanıyamamda onların kocası yaptı diye her koca yapcak diye bişey yok böyle dusunceksek evlenmeyelimde o zaman Allah korusun ilerde boşanirsakta zorunda kalırsam çalışırım elbett yapcak birşey yok ama şuan zorunda değilim ikimizin de sorumlulukları var ben ev işlerini yapıyorum o çalışıyor bu ağrılarla yeri geliyor ev işi bile yapamıyorum abartiyorum sanıyorsunuz yemin ederim abartmıyorum bahane etmiyorum benim sessiz sakin kendi halinde olacağım bir iş lazım oda çok zor yanı
Ben istiyorum aslında ama bebegim ufak mecbur istifa edicem bakanda yok artık büyürse kismetYer değiştirirsek sadece ev değiştirmiş oluruz benim kızım var 6 yaşında ben de evdeyim yaniama memnunum evde olmaktan çalışmak istemiyorum ben
Hanımefendi mahrumiyet bölgesinde veya köyde değil İstanbul’un bir ilçesinde yaşıyorsunuz. İnsanlar kaç saat yol çekip işe gidiyorlar. Bulunduğunuz mahalleden iş aramayı bırakırsanız belki bulabilirsiniz. Lisede çocuk gelişimi okumuşsunuz üniversite mezunu dahi değilsiniz, ne beceriniz var? Üniversite mezunları bile kasiyer olabiliyor gocunmuyor siz niye olamıyorsunuz? Kendinizi yüceltmek için de başkalarına kusur bulmayın. İstemiyorsunuz ki evde oturtursunuz. Sayfalardır çalışmamanız için haklı sebepler arayıp duruyorsunuz şimdi de ben istemiyor muyum oldu. Evet istemiyorsunuz
Bakın onları anlıyorum sizin gibi yazsalar eyvallah ama saygı çerçevesi içinde yazmıyorlar yok koca parası yiyorsun yok cahilsin benim önüme o kadar fırsat geldiki evlenmeden önce annem sağolsun hiçbirseye izin vermedi spor salonunda dans hocaliğina cagirdilar bir antrenör kız futbol takımına çağırdı ben güzellik okumak istedim annem çocuk gelişime zorladı aşçıda olabilirdim ama yapamadım işte maalesef insanlar birşey bilmeden yargılıyor
İnşallah gönlünce olmasını dilerimBen istiyorum aslında ama bebegim ufak mecbur istifa edicem bakanda yok artık büyürse kismet
Evet bende öyle düşünüyorum cilt bakımı epilasyon kursuna yazıldım daha sonra makyözlüğe yazılacağım güzellik merkezinde çalışmayı planlıyorum beni çok yormaz başımı ağrıtmaz diye düşünüyorum ama ben bunları yapana kadar yine yalnız olacağım yanımda bı arkadaşim olsun dertleşelim destek olalım birbimize istiyorum bunun için yazdım ama terslediler hemen bakın ne kadar güzel yazmışsınız konuşmak değil konuşmayi bilmek önemli sözünü dile getirmişsiniz resmen tebrik ediyorum sizi gerçekten teşekkür ederim saygılı yaklaşımınız için
Önce onlar etti ben değilÜyelere hakaretler de başlamış
Yakındır gitmeniz
Tek tatile giden sensin zatenŞimdi de tatile geldiğim yerde eşimle denize gidip sonra da arkadaşlarla buluşup makara yapacağım siz de ev işi yapıp kocanızın eşek gibi para getirmesini beklerken internetten arkadaş ararsınız. Hayat farkı işte
ben nasıl evin işini yapiyosam oda eve para getirecek erkeğin görevi budur evlilikte
Ben koca eve para getirir ben ev işini yaparım kafasında değilim bı tarafinizdan anlayan sizsiniz
Tek tatile giden sensin zatensizden bı menfaatleri olmasa sizle buluşmazlar bile bu kafa varken sende saygısız dangalağın tekisin
Zaten şu 8 sayfada neden hiç arkadaşı olmadığı netleşti..Bu üslupla adam sizin kahrınızı zor çeker. Çok ilginç karaktersiniz. Hem hiç tanımadığı insanlarla arkadaş olmak istiyor hem insanların yıllarca tanıdığı insanlara laf ediyor geçmişi zaten ruhsal çalkantılı buna rağmen eşine de sonsuz güveniyor işin ilginci.
Kendisi tam bir menfaatçi eşi dahil herkes yeni tanışacağı arkadaşlar onun canı sıkılmasın diye ugraşmalı ,çalışmalı gönlünü hoş etmeli çok toksik.
Ne kadar yazık bir hayatınız var, hiç gerçek arkadaşınız yok mu sizin, hepsi mi çorbacı?Tek tatile giden sensin zatensizden bı menfaatleri olmasa sizle buluşmazlar bile bu kafa varken sende saygısız dangalağın tekisin
Geleceği görmek konusundaÜyelere hakaretler de başlamış
Yakındır gitmeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?