Bakın onları anlıyorum sizin gibi yazsalar eyvallah ama saygı çerçevesi içinde yazmıyorlar yok koca parası yiyorsun yok cahilsin benim önüme o kadar fırsat geldiki evlenmeden önce annem sağolsun hiçbirseye izin vermedi spor salonunda dans hocaliğina cagirdilar bir antrenör kız futbol takımına çağırdı ben güzellik okumak istedim annem çocuk gelişime zorladı aşçıda olabilirdim ama yapamadım işte maalesef insanlar birşey bilmeden yargılıyorSize Burada çalışın diye yorum yapanlara kızıyorsunuz fakat haklılar. Sizin iyiliğiniz için söylüyorlar. Madem kronik baş ağrınız var. Çaresi için çok detaylı bir araştırma yapın. Farklı Dr. la gidin burada bir arkadaş söylemiş Hacamat iyi geliyor diyor araştırın soruşturun başka yöntemleri araştırın ve farklı tedavi yöntemleri deneyin. Madem kendi mesleğinizi yapmak istemiyorsanız Çok gençsiniz bu şekilde hayatınızı köreltmeyin kendinizi geliştirin. Kendinize bir meslek edinebileceğiniz kursa gidin. Dil kurslarına gidin yabancı bir dil öğrenin evde gittiğiniz kurslarla ilgili dersler çalışın araştırmalar yapın. Bol bol kitap okuyun. Böylelikle hem arkadaş edinmiş olursunuz hem kendinizi geliştirirsiniz hem de iş hayatına kendinizi hazırlamış olursunuz. Hayat ev işi yapmak evde koca beklemek evinin kadını çocuklarının annesi olmak demek değil hayat bunları yaparken bir kadının kendini geliştirmesi ufkunu açması Toplumda yerini belirlemesi Kendi ayaklarının üzerinde durması hayata karşı dimdik durması Kendine ve Eşine çocuklarına örnek bir kadın örnek bir eş örnek bir anne olmaktır hayat. Bunlarda bir kadın kendini geliştirdikçe olacak şeyler
Zorunda oldukları için çalışıyorlar zorunda olsam bende çalışırım
Yazdıklarınızla da sürekli çelişiyorsunuzhiç iş bakmadimmi saniyorsunuz burda calisabilecegim bir iş bile yok tekstilemi gireyim yeter artık yani
İnanın buranın köyden farkı yok gelin görün kasiyerlikten gocunduğum için değil yapamam diye istemiyorum kendimi yuceltmiyorum asla ben gerçekten çalışmak istiyorum ama yapamıyorum e ticaret yapmayı düşünüyorum sürekli yine evde olacağım yine sıkılacağım bilmiyorum burda kargo şirketi bile yok MNG var bitane oda anasının nikahında hergun gidip gelemem oraya elimde birsuru paketle imkansız lütfen dışardan bakıp yargilamayin lütfen artık kalbimi kırmayın zaten herkes kalbimi kırıyor sürekli gerçekten yapmayın artık
Çalışma hayatınız varsa çalışın düşünüyorsanız kurslara katılın arkadaş edinirsiniz yeni şeyler öğrenirsiniz vakitde geçerMerhabalar arkadaşlar 4 aylık evliyim başakşehirde yaşıyorum burada hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor akşama kadar evde yalnızım çok sıkılıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı başakşehirde oturan varmı arkadaş olalım
Ah böyle bir derdim olsaMerhabalar arkadaşlar 4 aylık evliyim başakşehirde yaşıyorum burada hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor akşama kadar evde yalnızım çok sıkılıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı başakşehirde oturan varmı arkadaş olalım
Kimsenin hayatı çok kolay degil bana çok şey katabilecek kategoride degilsiniz malesef keske olsa inanin ben gelismeye ögrenmeye çok acik bir insanim. Çalismayan kadin boştur kafasinda biri de degilim illa çalisinda demiyorum.Hayatta zorluklarla baş etmiş insan gücü kendinden alıyor ailem abilerim dag gibi arkamda sizin yok heralde diye çıkışlar yapmıyor. Ben 15 yasindan beri çalışan hayatin icinde olan biriyim yasim genç(26) ama hayat tecrubem çok fazla siz zora gelemeyen birisiniz bu belli gelmek zorundada degilsiniz. Salık bi haliniz var enerji düsürüyorMakyaja yeteneğim var yemeğe yeteneğim var zamanında ya gastronomi ya güzellik okuyayim dedim annem gitti zorla beni çocuk gelişimine yazdırdı okuma hevesi denen birşey kalmadı şimdi kursa yazıldım ona gideceğim inaninki o konuştuğun arkadaşlarından daha çok bilgi verebilecek sana çok şey katacak bir insanım çünkü hiç kolay bı hayatım olmadı
Hayır iş baktım ama burda yok bende çalışmak istiyorum ama 2 otobüs falan yapmam lazım işe gitmek için bende niye kendimi bu kadar zorlayayim diyorum yani bu rahatsızlık varken ihtiyaçta yokken yemin ederim sabahları kusuyorum basım felaket ağrıyor kendimi tuvalete nasıl attığımi bilmiyorum bazenYazdıklarınızla da sürekli çelişiyorsunuz
Dışardan kolay gibi görünebilir ama yalnızlık kötü birşey bazen ağlayarak yığılıp kalıyorum evde kimseye iyilikten başka birşeyde yapmadım ama yalnızım kötü olmak lazım demekkiAh böyle bir derdim olsa
Çalışmak zorunda olan her türlü bir iş bulup çalışır merak etmeyin ayrıca arkamda durcak dağ gibi ailem var annem babam abilerim anlaşılan sizin yok
Çok gençsiniz geç kalmadınız hayatın başındasınız daha. O zaman ya güzellikle ilgili bir kursa gidin yada aşçılık kursuna gidin. Şu an aşçılık çok popüler bir meslek aşçılık kursuna giderseniz sosyal medyalardan yemek vidoları paylaşın sayfanızı büyütmek için reklamlar verin. Zamanla sayfanız büyür. Yada güzellikle ilgili kursa giderseniz Diyelim ki makyaj kursuna gittiniz oda çok popüler kursun dışında Kendinize farklı makyajlar yapıp sosyal medyada paylaşabilirsin kendini çekmek istemiyorsan makyaj için cansız mankenler oluyor onlara bol bol makyaj yap sosyal medyada paylaşabilirsin. Hangi meslekte ilerlerseniz ilerleyin kendinizi o meslekte çok geliştirmeye bakın Maaşı iyi kötü demeyin o meslekle ilgili işe girin amaç öğrenip daha iyi yerlere gelmek diye düşününBakın onları anlıyorum sizin gibi yazsalar eyvallah ama saygı çerçevesi içinde yazmıyorlar yok koca parası yiyorsun yok cahilsin benim önüme o kadar fırsat geldiki evlenmeden önce annem sağolsun hiçbirseye izin vermedi spor salonunda dans hocaliğina cagirdilar bir antrenör kız futbol takımına çağırdı ben güzellik okumak istedim annem çocuk gelişime zorladı aşçıda olabilirdim ama yapamadım işte maalesef insanlar birşey bilmeden yargılıyor
Neden ağlıyosunuz yığılıp kalacak kadarDışardan kolay gibi görünebilir ama yalnızlık kötü birşey bazen ağlayarak yığılıp kalıyorum evde kimseye iyilikten başka birşeyde yapmadım ama yalnızım kötü olmak lazım demekki
Mecbur olacak falan. Baş ağrısından 10 saat mesai yapamayan insan 24 saat sürekli ağlayan bir bebekle birlikte yaşayacak. Kronik rahatsızlıklara birde psikolojik olanlar eklenir. TebriklerHem bilinçsiz hem küstah.. ikisi bir arada.
Çok gençsiniz geç kalmadınız hayatın başındasınız daha. O zaman ya güzellikle ilgili bir kursa gidin yada aşçılık kursuna gidin. Şu an aşçılık çok popüler bir meslek aşçılık kursuna giderseniz sosyal medyalardan yemek vidoları paylaşın sayfanızı büyütmek için reklamlar verin. Zamanla sayfanız büyür. Yada güzellikle ilgili kursa giderseniz Diyelim ki makyaj kursuna gittiniz oda çok popüler kursun dışında Kendinize farklı makyajlar yapıp sosyal medyada paylaşabilirsin kendini çekmek istemiyorsan makyaj için cansız mankenler oluyor onlara bol bol makyaj yap sosyal medyada paylaşabilirsin. Hangi meslekte ilerlerseniz ilerleyin kendinizi o meslekte çok geliştirmeye bakın Maaşı iyi kötü demeyin o meslekle ilgili işe girin amaç öğrenip daha iyi yerlere gelmek diye düşünün
Cocuk oncesi 4 sene calistim cocuktan sonra ev hayati cocuk cok daha agir geldi calisinca duzen oluyo saatin temizligin zor ama.ne biliyim bana en azindan oyle geliyoEvet öyle ama yine de küçük de olsa çocuk çıkmak lazım çalışanların da dışarıdan bakıldığında güzel geliyor ama eve gelince yorgun argın bir de üstüne ev işi yemek oldukça zor
Ay evde oturabilmek gerçekten çok büyük bir yetenek. Ben duramıyorum açıkçası, insan görmüyorsun tüm rutinin evle alakalı. Ben çalışma taraftarıyım. İnsan görüp, sosyalleşmek kendi gelirini elde etmek için imkanı olan herkes çalışmalıCocuk oncesi 4 sene calistim cocuktan sonra ev hayati cocuk cok daha agir geldi calisinca duzen oluyo saatin temizligin zor ama.ne biliyim bana en azindan oyle geliyo
Ev ve çocuk bakımı tabii ki daha zor ama düşünün hem dışarıda çalışmak hem evde çalışmak çok daha zorCocuk oncesi 4 sene calistim cocuktan sonra ev hayati cocuk cok daha agir geldi calisinca duzen oluyo saatin temizligin zor ama.ne biliyim bana en azindan oyle geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?