Yeni evliyim çok sıkılıyorum

Bakın onları anlıyorum sizin gibi yazsalar eyvallah ama saygı çerçevesi içinde yazmıyorlar yok koca parası yiyorsun yok cahilsin benim önüme o kadar fırsat geldiki evlenmeden önce annem sağolsun hiçbirseye izin vermedi spor salonunda dans hocaliğina cagirdilar bir antrenör kız futbol takımına çağırdı ben güzellik okumak istedim annem çocuk gelişime zorladı aşçıda olabilirdim ama yapamadım işte maalesef insanlar birşey bilmeden yargılıyor

Gayet iyi biliyorum tekrar görmeme gerek yok. Başka ilçeden iş bakın İstanbul’da yaşayıp buralar köy gibi demek garip. İnsanlar her gün nasıl gidip geliyorsa siz de öyle gidersiniz. Kargoya çalışırsınız elinizde niye paket olsun her gün git gel, evinize mi getireceksiniz kargoları? Bulunduğunuz ilçedeki herkes mi evde oturuyor, herkes mi markette tekstilde çalışıyor? bu kadar becerilerim varken ben gidipte kasiyer olmam sizin cümleniz. Bu cümleden de yapmam zor gibi bir anlam çıkmıyor. Dışarıdan bakıp yorum yapmak durumundayım zira sizi tanımam etmem. Burda anlattıklarınızdan da çıkan sonuç ortada. Kalbinizin kırılmasına üzüldüm ama siz de hayal dünyasını bırakıp gerçek dünyayla tanışın artık.

Çalışma hayatınız varsa çalışın düşünüyorsanız kurslara katılın arkadaş edinirsiniz yeni şeyler öğrenirsiniz vakitde geçer

Kusura bakmayın da her yorumunuz ayrı fiyasko; başağrım var çalışamam diyorsunuz o zaman neden bu hastalığa bir çözüm bulmuyorsunuz. Ayrıca yapmayacağınız mesleği neden okudunuz?
Yeterliliği olan her kadın çalışıp kendi parasını kazanmalı. Erkek eline muhtaç kalmak her hareketi karşısında ezilmek daha mı iyi?

Ah böyle bir derdim olsa

Kimsenin hayatı çok kolay degil bana çok şey katabilecek kategoride degilsiniz malesef keske olsa inanin ben gelismeye ögrenmeye çok acik bir insanim. Çalismayan kadin boştur kafasinda biri de degilim illa çalisinda demiyorum.Hayatta zorluklarla baş etmiş insan gücü kendinden alıyor ailem abilerim dag gibi arkamda sizin yok heralde diye çıkışlar yapmıyor. Ben 15 yasindan beri çalışan hayatin icinde olan biriyim yasim genç(26) ama hayat tecrubem çok fazla siz zora gelemeyen birisiniz bu belli gelmek zorundada degilsiniz. Salık bi haliniz var enerji düsürüyor

Yazdıklarınızla da sürekli çelişiyorsunuz
Hayır iş baktım ama burda yok bende çalışmak istiyorum ama 2 otobüs falan yapmam lazım işe gitmek için bende niye kendimi bu kadar zorlayayim diyorum yani bu rahatsızlık varken ihtiyaçta yokken yemin ederim sabahları kusuyorum basım felaket ağrıyor kendimi tuvalete nasıl attığımi bilmiyorum bazen

Çalışmak zorunda olan her türlü bir iş bulup çalışır merak etmeyin ayrıca arkamda durcak dağ gibi ailem var annem babam abilerim anlaşılan sizin yok

Yani arkasında kimse olmayanlar mı çalışıyor?
Daha doğrusu sizin mantığınızla çalışmak zorunda kalıyor?
Epey uzun bir yorum yazmıştım da sildim.
Söyleceklerim çok da hoş olmayacak.
Sadece şunu söyleyeyim benim de arkamda dağ gibi kardeşlerim var.
Ancak yıllardır çalışıyorum.

Son düzenleme:
Çok gençsiniz geç kalmadınız hayatın başındasınız daha. O zaman ya güzellikle ilgili bir kursa gidin yada aşçılık kursuna gidin. Şu an aşçılık çok popüler bir meslek aşçılık kursuna giderseniz sosyal medyalardan yemek vidoları paylaşın sayfanızı büyütmek için reklamlar verin. Zamanla sayfanız büyür. Yada güzellikle ilgili kursa giderseniz Diyelim ki makyaj kursuna gittiniz oda çok popüler kursun dışında Kendinize farklı makyajlar yapıp sosyal medyada paylaşabilirsin kendini çekmek istemiyorsan makyaj için cansız mankenler oluyor onlara bol bol makyaj yap sosyal medyada paylaşabilirsin. Hangi meslekte ilerlerseniz ilerleyin kendinizi o meslekte çok geliştirmeye bakın Maaşı iyi kötü demeyin o meslekle ilgili işe girin amaç öğrenip daha iyi yerlere gelmek diye düşünün

Evet öyle ama yine de küçük de olsa çocuk çıkmak lazım çalışanların da dışarıdan bakıldığında güzel geliyor ama eve gelince yorgun argın bir de üstüne ev işi yemek oldukça zor
Cocuk oncesi 4 sene calistim cocuktan sonra ev hayati cocuk cok daha agir geldi calisinca duzen oluyo saatin temizligin zor ama.ne biliyim bana en azindan oyle geliyo

Cocuk oncesi 4 sene calistim cocuktan sonra ev hayati cocuk cok daha agir geldi calisinca duzen oluyo saatin temizligin zor ama.ne biliyim bana en azindan oyle geliyo
Ay evde oturabilmek gerçekten çok büyük bir yetenek. Ben duramıyorum açıkçası, insan görmüyorsun tüm rutinin evle alakalı. Ben çalışma taraftarıyım. İnsan görüp, sosyalleşmek kendi gelirini elde etmek için imkanı olan herkes çalışmalı

Oncelikle bu kadar ciddi ve tekrarli bas agriniz icin butun kontrolleri yaptirdiniz mi? Cunku anlattiginiz gibiyse normal degil. Ustune bir de cocuk istiyorsunuz calismaya tahammulunuz yoksa ne yazik ki cocuga hic olmaz, annelik sabir demektir.

Bu kadar hayattan kopmanizi anlayamadim ben yurtdisina tasindim 8 aydir buradayim benim de arkadasim yok bir bebegim var.
Yakinimizda cok guzel devasa bir park var aliyorum onu bebek arabasiyla her gun cikiyoruz disari, evde ben de daraliyorum bazen ama kendime mesgale buluyorum. Surekli ev isi yapmiyorum titizlik takintim yok sadece gerekli olanlari yapiyorum kendimi yormayacak sekilde. Bazen aksamlari ucumuz yuruyuse cikiyoruz bazen evde pinekliyoruz nasil hissediyorsak o an.

Arkadasiniz olmasa bile gidin bir parka kafeye vs alin kahvenizi oturun muzik dinleyin kitap okuyun inanin cok iyi gelecektir.

Benim de su an calismaya maddi anlamda ihtiyacim yok, ama sizin bakis aciniz yanlis bence. Calismak sadece para icin degildir, her sabah bir amacla disiplinle evden cikip isini yapip uretip sosyallesip hem de para kazanmaktir benim gozumde. Ben de 2. Cocugu da yapip krese verdikten sonra temelli calismayi dusunuyorum. Surekli evde durursaniz zaman gecmez bunalirsiniz.

Dedigim gibi bu bas agrinizi iyice arastirin doktorlar ile, cunku hayatinizi zindana ceviriyor gibi anlatiyorsunuz hic normal degil. Ve nacizane cocuk fikrini ertelerseniz sizin icin daha iyi olur, cocuk her seyden daha buyuk sorumluluktur unutmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…