Oncelikle bu kadar ciddi ve tekrarli bas agriniz icin butun kontrolleri yaptirdiniz mi? Cunku anlattiginiz gibiyse normal degil. Ustune bir de cocuk istiyorsunuz calismaya tahammulunuz yoksa ne yazik ki cocuga hic olmaz, annelik sabir demektir.
Bu kadar hayattan kopmanizi anlayamadim ben yurtdisina tasindim 8 aydir buradayim benim de arkadasim yok bir bebegim var.
Yakinimizda cok guzel devasa bir park var aliyorum onu bebek arabasiyla her gun cikiyoruz disari, evde ben de daraliyorum bazen ama kendime mesgale buluyorum. Surekli ev isi yapmiyorum titizlik takintim yok sadece gerekli olanlari yapiyorum kendimi yormayacak sekilde. Bazen aksamlari ucumuz yuruyuse cikiyoruz bazen evde pinekliyoruz nasil hissediyorsak o an.
Arkadasiniz olmasa bile gidin bir parka kafeye vs alin kahvenizi oturun muzik dinleyin kitap okuyun inanin cok iyi gelecektir.
Benim de su an calismaya maddi anlamda ihtiyacim yok, ama sizin bakis aciniz yanlis bence. Calismak sadece para icin degildir, her sabah bir amacla disiplinle evden cikip isini yapip uretip sosyallesip hem de para kazanmaktir benim gozumde. Ben de 2. Cocugu da yapip krese verdikten sonra temelli calismayi dusunuyorum. Surekli evde durursaniz zaman gecmez bunalirsiniz.
Dedigim gibi bu bas agrinizi iyice arastirin doktorlar ile, cunku hayatinizi zindana ceviriyor gibi anlatiyorsunuz hic normal degil. Ve nacizane cocuk fikrini ertelerseniz sizin icin daha iyi olur, cocuk her seyden daha buyuk sorumluluktur unutmayin.