- 8 Eylül 2022
- 6
- 7
- 1
- Konu Sahibi askeresiolmakk
Merhaba kızlar, siteye yeni üye oldum çook çok büyük dertleri olanlar da var elbette okudukça derdimden utanıyorum ama anlatıp konuşup rahatlamak istedim. 2 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık bir sevgililik sürecimiz oldu ve farklı şehirlerde yaşıyorduk. Çok aşık olarak evlendik ve hala öyleyiz şükürler olsun. Ailesine bayılıyorum ve burada yazılanları görünce ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum. Görümcem kız kardeşim gibi, annesi babası, kuzenleri herkesle aramız çok çok iyi üzerime titriyorlar resmen hiçbir problem yok yani. Derdim eşimin mesleği. . Sevgililik ve nişanlılık dönemimizin yarısı tabiri caizse asker beklemekle geçti. Önce normal askerlik görevi, sonra mülakatlar sınavlar, 2 yıllık bir astsubaylık eğitimi anlayacağınız hep uzaktık. nişanlıyken eğitimi başladı ve batıda çok güzel bir şehire çıktı ilk görev yeri. Ancak evlenmemize yakın bir suriye görevlendirmesi ihtimali konuşulmaya başlandı. Evlendik, balayından döndük iki gün sonra suriyeye gitti. şuanda suriyede. Günde iki üç kez iki üç dakikalığına ancak telefonda konuşabiliyoruz. Gittiğinden beri bir kez görüntülü konuşabildik haftalar önceydi. Sürekli gergin, ben psikolojisini anlamaya sabır göstermeye çalışıyorum ama çok özlüyorum.. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım özlediğimi söylediğimde sen böyle yaparsan ben burda duramam güçlü ol diyor. Ailemden ve onun ailesinden uzak bir şehirdeyiz evde yalnızım bir kedi sahiplendim onunlaavunmaya çalışıyorum. 1 ay sonra kpss sınavım var ama aklım sürekli onda, yalnız kalmayı sevmeyen biriyim zaten normalde de ailem bi yere gitse evde yalnız kalsam oturup iki gün ağlardım. Şimdi hem çok yalnız hem de eksik hissediyorum.. Benzer durumda olan var mı? Bana bir akıl verin ne olur yoksa düşünüp durmaktan aklımı kaçıracağım