Yeni evliyim eşim asker

Eşiniz asker diye ders çalışmamak nedir, evlenince mi ortaya çıktı asker olduğu...

bkz. Ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketler. Ben de şu ara ders çalıştığım için konunun burasına takıldım. :kahve:
Alakası yok adamın can güvenliği yok kadın korkuyor ve kafasını toplayamıyor bunu yaşamayan anlamaz

Bu ara sürekli Suriye'ye giden güvenlik güçleri duyuyorum.Sahi ne yapıyorlar Suriye de yıllardır.?Bu arada polemik yaratmak için sormuyorum gerçekten merak ediyorum.

Bu ara sürekli Suriye'ye giden güvenlik güçleri duyuyorum.Sahi ne yapıyorlar Suriye de yıllardır.?Bu arada polemik yaratmak için sormuyorum gerçekten merak ediyorum.
Burada polis ne yapıyorsa asker de Suriye de aynı şeyi yapıyor devriye nöbet vs . Benim eşim afrine ilk giren personellerdendi. O zaman oh tamam bitti geri gelecekler zannetmiştim baya salakmışım . 2018 de girildi hala oradalar ve bence asla oradan çıkılmayacak

Burada polis ne yapıyorsa asker de Suriye de aynı şeyi yapıyor devriye nöbet vs . Benim eşim afrine ilk giren personellerdendi. O zaman oh tamam bitti geri gelecekler zannetmiştim baya salakmışım . 2018 de girildi hala oradalar ve bence asla oradan çıkılmayacak
Hayır yani neden Suriye yi koruyorlar onu merak ediyorum.

İşte ben genel olarak yalnızlıktan hoşlanmayan biriyim 😔 korkmuyorum yalnız kaldığımda mutsuz oluyorum.. bir de bu sınav stresi, ailemden uzakta olmam, her iyi misin diye sorduklarında onlar da üzülmesnler akılları kalmasın diye her şey harikaymış gibi davranıp geceleri yastığını sarılıp ağlamak çok zor..
Askerin ne yapmasını bekliyordunuz? Masa başı işi mi? Adı üstünde asker. Ülkeyi iç dış düşmanlardan korumakla görevli. Riskli bir iş o yüzden de maaşı imkanları fazla. Oldu hem o imkanlarda in faydalan hem de ağla eşim Suriye de Irak’ta ya da şarkta diye. Ülkede asgari ücretle çalışan öğretmen mühendisler var. Askerliği seçen görevlerini bilerek riskini bilerek seçiyor. Boşanın ayol bu kadar ağlayıp sızlayacaksanız. Adamı huzursuz etmeyin bari görevinde.

Askerin ne yapmasını bekliyordunuz? Masa başı işi mi? Adı üstünde asker. Ülkeyi iç dış düşmanlardan korumakla görevli. Riskli bir iş o yüzden de maaşı imkanları fazla. Oldu hem o imkanlarda in faydalan hem de ağla eşim Suriye de Irak’ta ya da şarkta diye. Ülkede asgari ücretle çalışan öğretmen mühendisler var. Askerliği seçen görevlerini bilerek riskini bilerek seçiyor. Boşanın ayol bu kadar ağlayıp sızlayacaksanız. Adamı huzursuz etmeyin bari görevinde.
Bizim müdürün eşi adam bir hafta ilçeye gitti diye sinirlendi düşün sen durumunu 😂

Sınır güvenliğini saglıyorlar Sınırımız orgut kaynadıgı için Hatay Antep Kilis sınırları ve daha da ötesine giderek guenlik saglıyorlar bircok köye orgutler konuslanmıs durumda ve boylelikle sınırımıza daha yakın temastalar bizimkşlerde o köyleri alıp orgutten temizliyorlar. Askerin temizledigi bölgeye pohler meskun mehal devriye geziyor nobet tutuyor güvenlik saglıyorlar. Keske bitse keske kendi içimizde ki eylemler bitti Suriye kaldı😫 hayır tek iyi yonu toplu para vermeleri ama oda bir halta yaramıyor birikim yapsan yapılmıyor degeri yok ama orada can pazarı bu paraya

Sınır güvenliğini saglıyorlar Sınırımız orgut kaynadıgı için Hatay Antep Kilis sınırları ve daha da ötesine giderek guenlik saglıyorlar bircok köye orgutler konuslanmıs durumda ve boylelikle sınırımıza daha yakın temastalar bizimkşlerde o köyleri alıp orgutten temizliyorlar. Askerin temizledigi bölgeye pohler meskun mehal devriye geziyor nobet tutuyor güvenlik saglıyorlar. Keske bitse keske kendi içimizde ki eylemler bitti Suriye kaldı😫 hayır tek iyi yonu toplu para vermeleri ama oda bir halta yaramıyor birikim yapsan yapılmıyor degeri yok ama orada can pazarı bu paraya
TL zaten dolar da değil oranın parası ayrıca buradan doğudan giden personelin Doğu tazminatı kesiliyor oradan aldığı da 3 kuruş oluyor çünkü botları eskiyor bir bot 2000 TL olmuş . Uzun lafın kısası bir halta yaramıyor oranın parası . Irakta TL döndü

Bizim müdürün eşi adam bir hafta ilçeye gitti diye sinirlendi düşün sen durumunu 😂
yok artık.askerlik polislik hem saygın hem de zor meslekler.minnettarız onlara.ama bu mesleği bilerek seçiyorlar.eşleri de bilerek evlenmeli.sağlıklı oldukları sürece şikayet edilmemeli bu üyenin yaptığı gibi.

TL zaten dolar da değil oranın parası ayrıca buradan doğudan giden personelin Doğu tazminatı kesiliyor oradan aldığı da 3 kuruş oluyor çünkü botları eskiyor bir bot 2000 TL olmuş . Uzun lafın kısası bir halta yaramıyor oranın parası . Irakta TL döndü
Bizim zamanımızda yurtdışından dolar babında alınıyordu hala oyle. Uganda dolar veriyordu Somali zaten en yüksek doları orası veriyordu oraya giden arkadaslarla sanslısınz diyorduk brde İraka giden arkadasalr gelir gelmez araba degiştiren mi dersin ev alan mı dersin.Arap ülkelerinden İran ırak Tunus dolar veriyor . Geri gelen Somali Afrika Uganda suan aklımda kalmadı bircok ülkede dolar veriyordu bunlar pöhlerde konsolosluk görevi dönem sırası gelen gidiyordu 3 ay. Orda iyi para var. Ama Suriye tabi ki dolar vermiyor☺️ Suriye'de bir nevi geciici görev o yuzden TL olarak veriyor ve yurtdıısı görevi sayılmıyor Suriye'den de yurtdısı olmaz gercı ama🤪biz batıdayken 3 yurtıdsı 4 gecici görev yaptık. Suan dogudayız. Sukur 2.sarkımız bitiyor Allah'ın izniyle artık sefa surecez. Umarım yine Suriye ye yollmazlarsa🤦🏼‍♀️ bir ara artıkk tüm teskilata dilekce yazasım vardıbıktık koca yolu beklemekten diye🤪 neyseki alıstım. Genelde Suriye'ye dogudan personel yollamıyorlar aslında Tunceli Erzincan gidiyor sadece. Geri kalan dogu illeri Hakkari sırnsk agrı vb zaten dogunun kendi sorunu varken dıs göreve yollamıyorlar. Batıdakileri gönderiyorlar genelde.pohlerde Boyle askeriyeyi bilmiyorum

yok artık.askerlik polislik hem saygın hem de zor meslekler.minnettarız onlara.ama bu mesleği bilerek seçiyorlar.eşleri de bilerek evlenmeli.sağlıklı oldukları sürece şikayet edilmemeli bu üyenin yaptığı gibi.
Bunu şöyle düşün cey soğuk bir havuza atlarsın bir anda donarsın sonra vücut alışır ya buda o hesap bir süre sonra kabullenecek . Evlenirken biliyorsun ama içine girince bir şok oluyor sonra adapte süreci başlıyor

Bizim zamanımızda yurtdışından dolar babında alınıyordu hala oyle. Uganda dolar veriyordu Somali zaten en yüksek doları orası veriyordu oraya giden arkadaslarla sanslısınz diyorduk brde İraka giden arkadasalr gelir gelmez araba degiştiren mi dersin ev alan mı dersin.Arap ülkelerinden İran ırak Tunus dolar veriyor . Geri gelen Somali Afrika Uganda suan aklımda kalmadı bircok ülkede dolar veriyordu bunlar pöhlerde konsolosluk görevi dönem sırası gelen gidiyordu 3 ay. Orda iyi para var. Ama Suriye tabi ki dolar vermiyor☺️ Suriye'de bir nevi geciici görev o yuzden TL olarak veriyor ve yurtdıısı görevi sayılmıyor Suriye'den de yurtdısı olmaz gercı ama🤪biz batıdayken 3 yurtıdsı 4 gecici görev yaptık. Suan dogudayız. Sukur 2.sarkımız bitiyor Allah'ın izniyle artık sefa surecez. Umarım yine Suriye ye yollmazlarsa🤦🏼‍♀️ bir ara artıkk tüm teskilata dilekce yazasım vardıbıktık koca yolu beklemekten diye🤪 neyseki alıstım. Genelde Suriye'ye dogudan personel yollamıyorlar aslında Tunceli Erzincan gidiyor sadece. Geri kalan dogu illeri Hakkari sırnsk agrı vb zaten dogunun kendi sorunu varken dıs göreve yollamıyorlar. Batıdakileri gönderiyorlar genelde.pohlerde Boyle askeriyeyi bilmiyorum
Siirt senelerdir yurtdışında 😂 ırağa gidiyorlar hadi oradan çık Suriye tugayın tamamı sınır dışında 😂 eşim mesleğin 1 senesini Irak’ta doldurdu tepelerine bombalar yağarak oradan geldi evlendik üzerine 8 ayda Suriye 😂 mis

Hep diyorum ya ceyceycim,her kadının başarabileceği bir meslek değildir,güçlü olacaksın korkmayacaksın.

Merhaba kızlar, siteye yeni üye oldum çook çok büyük dertleri olanlar da var elbette okudukça derdimden utanıyorum ama anlatıp konuşup rahatlamak istedim. 2 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık bir sevgililik sürecimiz oldu ve farklı şehirlerde yaşıyorduk. Çok aşık olarak evlendik ve hala öyleyiz şükürler olsun. Ailesine bayılıyorum ve burada yazılanları görünce ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum. Görümcem kız kardeşim gibi, annesi babası, kuzenleri herkesle aramız çok çok iyi üzerime titriyorlar resmen hiçbir problem yok yani. Derdim eşimin mesleği. . Sevgililik ve nişanlılık dönemimizin yarısı tabiri caizse asker beklemekle geçti. Önce normal askerlik görevi, sonra mülakatlar sınavlar, 2 yıllık bir astsubaylık eğitimi anlayacağınız hep uzaktık. nişanlıyken eğitimi başladı ve batıda çok güzel bir şehire çıktı ilk görev yeri. Ancak evlenmemize yakın bir suriye görevlendirmesi ihtimali konuşulmaya başlandı. Evlendik, balayından döndük iki gün sonra suriyeye gitti. şuanda suriyede. Günde iki üç kez iki üç dakikalığına ancak telefonda konuşabiliyoruz. Gittiğinden beri bir kez görüntülü konuşabildik haftalar önceydi. Sürekli gergin, ben psikolojisini anlamaya sabır göstermeye çalışıyorum ama çok özlüyorum.. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım özlediğimi söylediğimde sen böyle yaparsan ben burda duramam güçlü ol diyor. Ailemden ve onun ailesinden uzak bir şehirdeyiz evde yalnızım bir kedi sahiplendim onunlaavunmaya çalışıyorum. 1 ay sonra kpss sınavım var ama aklım sürekli onda, yalnız kalmayı sevmeyen biriyim zaten normalde de ailem bi yere gitse evde yalnız kalsam oturup iki gün ağlardım. Şimdi hem çok yalnız hem de eksik hissediyorum.. Benzer durumda olan var mı? Bana bir akıl verin ne olur yoksa düşünüp durmaktan aklımı kaçıracağım
kusura bakmayın sizin gibi kadınları görünce çok sinirleniyorum. evlenmeden önce bilmiyo muydunuz eşinizin işi gereği yaşayacaklarınızı? yok ağlamalar tek kalamamalar vs vs.

benim eşimle haftalarca HAFTALARCA konuşmadığım zamanlarım oldu. öldü mü kaldı mı bilmeden evde kızımla tek başıma. bunun bilincinde olarak evlendim. 3 dk konuşabiliyomuşsunuz şen şakrak konuşun eşinizle aklı sizde kalmasın. adamın şartları zaten zor bir de neden sizi düşünsün orda? biraz güçlü olun ya çocuk gibisiniz yemin ederim.

Konu dışı ama ben bir şeyi merak ettim. Burada herkes ikide bir tayin olduğunu anlatıyor. Arkadaşım 7 yıldır İstanbul'da polis. Beni göndermezler diyor. Hiç doğuya gitmedi. Nasıl oluyor?

Konu sahibi gitmiş ama bende kendi durumumu anlatmak istiyorum 4 yıllık ilişkim var ikimizde öğretmeniz malum atamalar zor sınırda kaçırdık sevgilim subaylık mülakatlarına girdi başarılı oldu bende her türlü kabul ederim güçlü olurum sanıyordum ama 1 yıldır kafam allak bullak evliliği erteleyip duruyorum kpss çalışıyorum eğer atanirsam çevrem olur mesleğime tutunurum ama atanmak o kadar zor ki .. daha şimdiden psikolojim bozuk çevrem yok sevgilim subay olduktan sonra iletişim sıkıntısı yaşamaya başladık inanın önceden tanimasaydim bende askerle evlenmem derdim ama sonradan gelişti her şey ve kendisi çok memnun hiç şikayet etmiyor bende kabullendim sırf meslegi yüzünden ayrılamam o kadar çok baskı var ki üstümde her kapı evliliğe çıkıyor ama benim tek derdim tek isteğim atanmak .. Konu sahibinin meslegi olursa güzel bi çevre edinirse her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum şimdi çok yeni zamanla alisacaktır . Bunun için yalnızlığını fırsata çevirip düzenli ders çalışması ona fayda sağlayacaktır.

Back
X