Yeni evliyim, eşime ilgim azaldı..

1.5 yıldır evliyim iyi ki eşimle evlenmiştir diyorum şimdi ama bende ilk başlarda öyle hissetmiştim bu muymuş yani diye bir boşluk hali o geçiyor emin ol ama sakın bir yıldan önce çocuk yapma önce evliliğe, annenden ayrı kalmaya alış. Eşinle dışarı çık, birlikte vakit geçir. Ben pastacılık merak sarmıştım mesela bazen eşimde katılıyor inanılmaz kaliteli vakit geçiriyoruz birlikte :)

13 yıla yaklaştık olmadı hiç.normal değil.sıkıntı nedir üstünü örtüğünüz bir şeyler olmalı.bilinç altının kabullenemediği.bence o konuların ustune gidin yoksa kronikleşecek

Acaba eşinden almadığın elektrik sonucu mu böyle oluyor
Demişler ya eşlerin birbirinin yansımasıdır diye..
Belki onda da böyle sıkıntılar vardır kendini geri çekme
Eve gelince nasıl karşılıyorsunuz birbirinizi , anlatacak şeyleriniz oluyor mu onun özlediğini hissediyor musun gibi

Eve geldiğinde yemek yerken konuşuyoruz ama ayrıntılı anlatmıyor.. Daha sonraki günlerde konusu açılırsa o gün olandan bahsediyor ve ben hiç hoşlanmıyorum bundan.. Zaman zaman özlediğimi hissetsemde sevgiliyken ki gibi değil kesinlikle.

Evlilik de ,öncesinde yada sonrasında bir takım sorunlar olabilir,bu durum hücrelerinize nüfus ettiği zaman mümkün mertebe güzel anılarınızı düşünün,en mutlu evlilikde dahi eşinden uzak kalmak istediğin anlar olabilir bunu herkes birbirine hissedebilir,şuan soğuksanız dahi bunu kafanızda büyütmeyin en büyük hata bu olur,yokun başında bu tavrı takınırsanız sonunu hayırlı görmem doğrusu evliliğnizin.

İnşaallah geçiş dönemidir canım
İyi düşün iyi olsun herşey.
Sen yine güzel anılarınızı düşün, heycanını sevgini besleyen şeyleri anımsa

Bi sure uzak kalın. Bi kaç günlüğüne tatil yap bi akrabana bi arkadaşına git iyi gelir belki.

eşine kırmızı gecelik al
şaka şaka.

ona karşı kızgınlık olabilir mi içinizde?
muhtemelen onun sonucu.
ufak bi tükenmişlik gibi.
bende de olmuştu bi dönem.
geçici bi süreç.
Allah kolaylık versin.

Evliliği ve aşkı sadece heyecandan ibaret görmemek gerek.her gün süslenip püslenmek tabiki mümkün değil .mutluluğu küçük ayrıntılarda ve basit davranışlarda arayın .mesela bazen eşimle hiç konuşmadan bakışırız..başımı omzuna dayarım ve o an büyük bir huzur kaplar içimi..ya da yemekte ilk lokmayı kendi elinle yedirmek aynı dilim elmayı birlikte yemek..biz böyle şeylerle aşkımızı sevgimizi pekiştiriyoruz.tavsiye ederim

Sebebi evlebdiginiz kişiye gerçekten aşık olmamaniz. Ben tabii ki yasamadim bekarim ama sebebini kestirmek de çok zor olmasa gerek.

canım birazcık dışarda takılmaya başla dışarıya çık gez eğlen. sevdiğin kurslara git aktivitelere katıl. mesela spor salonuna git kendine bak yani değişik şeylerle uğraş. belki sıkılıyosun evde. yeni evlilerde olur bazen

Sen işi çözmüşsün.

Kendinize sorular sorun. ben bu insanı seviyor muyum yoksa mecbur mu kaldım evlenmeye? ya da ben bu insandan bir şey mi bekliyorum (ilgi vb gibi)? bekliyorsam tam olarak ne bekliyorum, beklemiyorsam neden beklemiyorum? hatta sorunlar ne zaman başladı? bu soruları çoğaltabilirsiniz. Kağıdı kalemi alıp olumlu ve olumsuz olarak ayırarak soruları cevaplayın. sorunların farkına varın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…