Yeni evliyim, eşime ilgim azaldı..

hayallarımdeki gibi bir naşanlılık geçirip düğün gecesinden başlayan gereksiz insanlar yüzünden sorunlar yaşadık bizde ,
evlilik bumudur ben nezaman ayrılsam acaba falan diye düşünüyordum , ve bu bir kaç yıl sürdü evin içindeki kokusundan bile miğdem bulanırdı, hep başka insanlar yüzünden kavgalar ve BORÇ lar , herkes birbirine alışmaya başladıktan sonra ve düğün borçlarıda bittikten sonra ( 5 yıl sonra ) hayat biraz biraz güzelleşmeye başladı , şimdi 10 yıllık evliyim sanki yeni evliyim

hahaha:) efsane onlar:)))

Hayat rutinleşmiş sizde biraz hissizleşişsiniz , çünkü sevdiğin adam hep yanıbaşında ekşın yok ondan canım çok takılma boşver. Ama şöyle küçük süprizlerle heyecan renk katabilirsiniz hayatınıza.

Galiba evlilik yolunda ilerlerken sonucun 'super, harika, masallar gibi bi evlilik" olucagini dusundunuz.
E maglum turk kulturunde oldugu gibi aksam cekirdek televizyon ve cay uclusunu gorunce; bumudr?? Dediniz.

yeni evliyken olur öle sonraları düzelir şimdi elde etmişlik sürekli görmenin vermiş olduğu bi alışkanlık olsa gerek bu durum.
hep kocaylada olmuyo der kayınvalidem arada bi havalanmak lazım gezip tozmak iyi gelir der :)

Ben bekarım ama bu sorunu bir arkadaşım vardi. Kaybetme korkusunu yaşadığın zaman geçiyo canım. Saçma gelicek ama onu kaybettiğini dusun

Aslında ne oluyor biliyor musun?
Bakış açın değişiyor.

Evlenmeden önce çekilen sıkıntılara 'Aşk için değer ama seviyorum' gözüyle bakarken,
evlendikten kısa bir süre sonra 'değer miymiş cidden be, bu kadar sıkıntıyı bunun için mi çektik' diye
sorgulamalar başlıyor.

Bu evlilik kime yaradı acaba?
Kv, kp, görümce, kayın, elti kavramları, onların getirdiği çeşitli sorunlar!
Bütün bunlara karşı bir şey yapamayan ( kendine göre çok şey yapıyordur ama bize göre hiç bir şey yapmıyordur :)) koca bozuntusu. Yemek, temizlik, iş yükü üstüne aile beklentilerini karşıla yükü.

Ulan tüm bunlara seks özgürlüğü için mi evet dedim ben?

İki öp, okşa diye mi ömürlük çile

Salakmışım sanırsam diye düşünmeye başlıyor insan.

Çünkü hiç bir heyecan daimi değil.
Birlikte uyumalar da sıradanlaşıyor, hatta yatağa aynı anda girmeye özen gösterme gereği duymuyorsun.

Sabah gülüşlerimizle uyanalım, ilk gördüğüm o olsun isteği de bitiyor.

Öküzlere şimdi sorsak sabah uyandığında ilk görmek istediğin karının güzel gözleri midir yoksa harika bir kahvaltı
masası mı diye, cevapları ne olur acaba?

Cevap verme gereği bile duymuyorum anladınız siz.

Tercümanım oldun..

aynı durumu bende yaşiyorum.

evlliğin ilk zamanlarda anneme gitcem anneme gitceem derdimm .bi baktim eşim soğucak benden bi dahada demedim.

ya harikasınızzzzz :)

Allah'tan son 3 cümleyle tatlıya bağladın durumu, yoksa KK'da evlenmek isteyen bekar kalmayacaktı

Yasadiginiz hayal kirikliklari, zorluklar, bekleyisler vs duygusal bir yorgunluk meydana getirmis olmali icinizde. Bir de hayaller gerceklerden her zaman daha guzeldir su hayatta. Fark etmek zaman aliyor. Kabullenmekse daha uzun zaman aliyor... Tam kabullendim derken reddedis hortlayiveriyor insanin icinde zaman zaman. Hayat boyle. Bir filmde adam sey diyordu kac yildir evlisiniz sorusu uzerine, evlilik degisik bi sey bazen iki gunluk bazen iki aylik bazen iki yillik bazen de 40 yillik evli gibiyiz. Ben de bu cumleyle aydinlandim ve sahiden oyle deyip katilmaktan kendimi alamadim. Velhasili kelam ortada buyuk sorunlar yoksa arada bir boyle hissetmeniz normal.

Aynen dediğiniz gibi kabullenip susmak istiyorum bazen, geçmişi unutup önüme bakmak.. En basitinden dün Kocan Kadar Konuş Diriliş filmine gittik.. Ağlamaktan izleyemedim. Yaralarıma tuz bastı o sahneler.. Nişanlılığım boyunca bana yapılanlar, herşeyimin eksik oluşu.. Değer görmemek, hep laf işitmek.. Aşırı zarar verdi bana.. Dünden beri yürüyen ölüyüm...

Sürprizde yapmıyorki... Doldurduğumuz ayları kutlayalım dedim, kutlanacak birşeyler olsun hani diye :s Ne gerek var diyor odun.. Kavgayı bırakıp başka şeye odaklanamıyoruz sayesinde

evlilik aşkı öldürmez diyenlere asla inanma, öldürür... sadece sevgi saygı baki kalır.... heyecan azalmış belli, ama bu herkesin başına geliyor.... evlilik alışkanlığa dönüşüyor bir süre sonra... heyecan katacak bişeyler bulmaya çalışın, birlikte film izleme, bi cafede oturup bi kahve içmek, el ele dolaşmak vs... evli iken yaptıklarınızın haricinde şeyler yapmaya çalışın... sinema güzel fikir olabilir..

Hadi ya, ilkinden güzel miydi? Ben de gideyim.

Öyle ilişkinizi filmlerle karşılaştırmayın ya, kaç kişinin Murat Yıldırım gibi kocası var ?

Leonardo D.C gülünce benimde elimde olmayan içinler ağlayasım geliyor

İlkine benzer geldi bana.. Modun değişsin istiyorsan git bence, tipik türk filmi :)
Konu olarak başımdan yeni geçen olayları öyle bir ele almış kı ağlamaktan helak oldum.. Eşim artık ' Ağlama yahu insanlar sana birşey yaptım sanacak' diyor bide yanımda... Dedim daha ne yapacaksın!! Leonardonun yeni bir filmi geliyor, mutlaka git

İnşallah zamanla herşey daha güzel olur ya. Dua et, takılıp kalma olumsuz düşüncelerde

Hem Leo sinemalarda hem Tarantino, bir de grip mrip salgın, AVM de takılmayın diyorlar, peehhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…