Burnundan getirecek, zehir edeceksiniz. Boşanmak bundan kötü olamaz zaten. Kaybedecek birşeyimiz yok. Daha da olmadı, yol yakınken, çekin kapıyı gidin. Ben hep diyorum, kimse değişmiyor, biz değişiyoruz. Kimi kabulleniyor, kimi umursamıyor. Aslında herkes aynı.
Dedıgınız gıbı olursak zaten su eziyeti etmeye korkar bu kompleksli erkekler.
Susan eziliyor malesef.
Degerınızı bilen sevgi dolu saygılı bırı çıkar ınsallah karsınıza.
İşte konuştuklarımla somut adım atmış olmuyor birkaç seans terapiye gitmeden eve dönmemeniz gerekirdi.
Adamda laf çok ama icraat sıfır. Ayrıca birilerine ayıp olmasın diye de barışmayın kendinize ait kararınız neyse onu uygulayın biraz kararlı olun.
3 ayda tanımadan evleniyorsunuz sonra da bu adamlar evlenince değişiyor diyorsunuz yok efendim değişmiyorlar sadece sen tanımadığın gerçek yüzünü görmediğin için rol yapıp kendini farklı tanıtıyor. Valla 9 yıldır birlikte olduğum adamla evlendim 3 aylık evliyim tanıdığım ilk gün nasılsa hala adam aynı.
Canım benim ben şöyle yapmıştım. Gerçi ben boşandım o ayrı da. İçim rahatlamıştı herseyi denedim demek içindi. Neyse kendim psikologa randevu aldım aldım beni götürü öüüsn dedim, orda sen de gel yanımda ol dedim. Girdi bu benimle beraber konuştuk çıktık. Yani emrivaki yapmıştım ben.
Zaten çocuk yapmayı ben değil kendisi düşünmüyor ben çocukları çok severim çocuk yapmak istediğimi soyledim zamanı değil dedi kestirip attı ve bir daha konuyu açamadım ve çok kirildim
Hemen hemen aynı evlenmişiz süreç olarak bende eşim gibi bir insan olduğuna inanamazdım hala inanamıyorum ayrı zamanla daha rahatlarsın ya kendi ortamın olur yalnız sosyalleşirsin bende öyle oldu yani yapacak birşey yok alışıyor insan...
Dedıgınız gıbı olursak zaten su eziyeti etmeye korkar bu kompleksli erkekler.
Susan eziliyor malesef.
Degerınızı bilen sevgi dolu saygılı bırı çıkar ınsallah karsınıza.