Yeni evliyim esimle surekli sorun yasiyorum

Kafam çok karışık artık düşünemiyorum bile bazen aptallastigimi fark ediyorum çünkü sürekli aptal salak diye diye gerçekten oylemiyim diye düşünmeye basladim
Kaybetme korkusu olan adam ağzınızın içine bakar, hakaret de etmez. Üstelik çok yeni evlisiniz. Anne babanıza ya da bir arkadaşınıza gidin bir süre ve terapiye razı gelmezse, somut bir adım atmazsa da boşanın.
Aileniz sizi elin adamından hakaret duyun diye evlendirme herhalde. Zaten polis /asker meslek grubunun psikolojisi sıkıntılı oluyor şiddete de meyilli oluyorlar. Mesleki deformasyon olsa gerek. Somut bir düzelme adımı atmazsa fazla vakit kaybetmeden boşa gitsin ya değmez kendini üze üze hasta olursun.

(Hakaret kısmını yeni okudum) Hakarete asla müsade etmeyin. Kayıt altına da alın. Uzmanların çalışma şartları çok zor (bunu bilerek evlenmişsinizdir) 24 saatlik nöbetten ya da araziden geldikten sonra evde yatması çok doğal, izin günlerinde yakın çevrede gezilecek yerleri gezmeyi teklif edin. Bence asıl problem hakaret + iddia oynaması. Öncelikle bunları halletmesi lazım. Ayrıca siz çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız bile mutlaka bir meşgale bulun, kendinizi oyalayın ve lütfen kötü hissetmeyin.

Ayyyy inanmiyorum ya.
Yemin ederim ne desem bilemedim ya.
Kac yasındasın.
26 yaşındayım ve eşimle evlenmeden önce kurumsal bir şirketin muhasebe sorumlusuydm eşimin çalıştığı ilçeye geleceğim diye işten çıkmak zorunda kaldım ve yetiştigim büyüdüğüm il oldukça kültürel ve sosyal bir ildi bunlara rağmen bu kadar assagilaniyorum

Eşiniz ne iş yapıyor?Siz çalışmıomusunuz?

Evlenmeden önce çalışıyordum ama evlendikten sonra eşim izin vermiyor gerçi bulunduğumuz ilçede imkânda yok eşimde kpss ye hazırlanmalı soyledi

Inşallah teşekkür ederim bu arada

Evet denedim evden gittim sonra birileri araya girdi barıştık geldi aldı beni düzeleceğini söylese de değişiklik olmadı

Sen neden ayrıldın peki
Benim son derece saygılı bir evlılıgım vardı, sana söylenen su kelimelerin bırını bile duymadım ben.
Ben yaptıgı bıseyı unutamadım, kafamda dönüp duruyordu. Affedemedım de.
Uzatmaya gerek olmadigina kanaat getirdim genclıgımı kafamda kurup durduğum seylerle mutsuz mutsuz gecırmek ıstemedım.

Ben çok seviyorum yalan yok ne onla olabiliyorum nede onsuz ama ne yapacagimi da bilmiyorum

Canım inan çok üzüldüm. Daha çok yeni evlisin nasıl bu denli hakaret edebiliyor anlayamadım. Ben senin yerinde olsam çılgın gibi kpss çalışırım. Sen Bi atan sonra şartlar öleyken tekrar bakarsın. Ama bu Bi iki yıl vakit alacak. O zamana kadar ne yap et terapiste götür.

Iletişim problemimiz var ortak paylaşımlarımız yok sohbet etmiyor diyalog kurmuyor birşeyler paylaşmıyoruz bi evin içinde iki yabancı gibiyiz
Iletısım probleminiz yok adam Yuzunuze karsı cırkın mal diyor, psikolojik sıddet bu.

Peki bunu nasıl yapcam nasıl ikna etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…