Mrb kızlar ben 7 aylık evliyim eşimle tanışmamız evlenmemiz hepsi 3 ay sürdü toplamda 10 aydır tanışıyoruz sevgilimin dönemimiz kısa sürdü ama rüya gibiydi böyle bir erkek kaldı mi diye hep sorardım kendime biranda evlenme kararı aldık ve evlendik ama eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı kıskanç biri ama sorsan asla kıskanmaz makyaj yapmama izin vermez görünmeme kendime bakmama tek sorun bu olsa ıyi sürekli birşeyleri bahane edip kavga çıkarır hakaretler assagilamalar hiç bitmez ortak yaptığımız hiçbirşey yok izinliyken sürekli uyur sosyal hayatımız sıfır evde oturup sohbet bile etmiyoruz elinde sürekli telefon iddia oynar evlendigime pişman olmadım değil onu çok seviyorum ama artık katlanilacak gibi değil sürekli evdeyim psikolojim bozuldu beni hiç düşünmüyor ama herkonuda üste çıkmaya çalışıyor 7 ay içinde 3 defa boşanma derecesine geldim her defasında söz verdi düzelecem diye ama en fazla 2 gün sonra yine aynı sizce ne yapmalıyım
Zaten çocuk yapmayı ben değil kendisi düşünmüyor ben çocukları çok severim çocuk yapmak istediğimi soyledim zamanı değil dedi kestirip attı ve bir daha konuyu açamadım ve çok kirildimHemen hamile kalma
Zaten çocuk yapmayı ben değil kendisi düşünmüyor ben çocukları çok severim çocuk yapmak istediğimi soyledim zamanı değil dedi kestirip attı ve bir daha konuyu açamadım ve çok kirildim
Düşündüm kendisine bunu söyledim fakat reddetti ve ortada hiçbir sorun olmadığını söyledi ama ortada çok ciddi sorunlar var ben evlendiğimden beridir çok mutsuzumNe kadar sıkıcı ya... Bence ayrılmak istemiyorsa çift terapisine ikna etmeniz gerek çünkü ciddi iletişim problemleri var.
Haklisiniz ama bu devirde insanları tanımak çok zor dediginiz gibi 5 yılda bile tanıyamamışsınız ve sevince gerçekten insan kör oluyormuş ben evlilige çok uzak bir insandım ama eşimi tanıyınca tüm fikrim değişmiştiİnsanları iyice tanımadan evlenmek ne cesurca bir şey!
Biz eşimle 5 senelik birliktelikten sonra bile aynı evin içinde bir sürü yeni özelliğimizi keşfetmişizdir.
Çoğu arkadaş demiş ama bende diyeyim, sakın çocuk yapmayın..
Yıldırım nikâhı derler ya tam olarak öyle birşey oldu düzeltmeyi deniyorum ama olmuyor her yolu denedim ama dediginiz gibi karakter bu değişmiyorTanışma evlenme 3 ay sürdürekor bence. 3 ayda evlilik telaşından da tam tanıyamadınız tabi. Yapacak birşey yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Adamın karakteri bu çünkü kolay kolay değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?