ablacım bak o mevzuyuda açıklayım.ben okulumu dondurdum ya..eşim işten çıkarıldı sıfır paradaydık temmuz falandı eylüldede ben okula gitcem işte açız yani paramız yok..beni annemn yanına yolladı bi süre sonra ablası bunun aklına girmiş hani insan annesinden şüpe edermi o da etmemiş
ve bana okula dönme hediyesi almak için bide bişide takamadı ya bana evlennce tamam abla demiş çekerm ama bana 11 mlyar ver demiş
bende işe grnce öderm demiş.nyse ablasıda buna yemnler etmiş neler nler..
görseniz kredi çekileceği gün sabah camda belirdi kadın..bende o gece gelmiştm annemn yanndan beni özlemişte çok kocam teli falan kapatmıştıkredi cvbı gelmiş buna ulaşamaynca ablasını aramışlar vs nyse geldi cama bunu aldı götrdü..kocamda dönüşte beni hemen bilg almaya götrdü sizin anlicanzı bilg bize 15 milyara mal oldu..öde diincede ödemio neler dio kocam ne laflar sayıyo..ama nafile..arsız olmuş kadın çok kötüyüm inanın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ablacım ne konuşmalar yaptık ne mesajlar ne telefonlar neler neler..ama işi çirkefliğe vuruyor.durumum yok diyip çekiliyor kenara..
onun durumu yok diye başkalarını böle zor durumda bırakmaya ne hakkı var
kızından neden istemiyo..kocası var ikiside çalışıyo,tonlşa altını var...ama benm kocamı kazıklıcak ya..
çirkefleşiolar ablacım ne yapsak ne etsek fayda etmedi bide üste haklı gibi dioki benm ona harcadklarıma saysın zaten bana borcu vardı die millete kendini aklamaya çalışıyo..inan baba millet bize o kadın yüznden düşman olduhaklı ola ola haksız olduk :çok üzgünüm:
böyle bişeyide ilk defa duyuyorum
mesajla konuşmayla olmaz onun dilinden konuşcaksın arkadaşım
ne demek yaptıklarıma saysın iyi o zaman ne kadar harcadıysa çetelesini tutsun hesaplaşın
yok böyle bişey ya gidin karşınıza alın konuşun ha anlamıyo mu kavga edin o zaman
bu borç senin borcun baştan böyle mi anlaştık senin durumun yoksa benim hiç yok diyemiyomusunuz
gidin yakasına yapışın kredi adınıza çekildiği için bir borcun size dair olmadığını kanıtlayamazsınız
ablasının vicdanına kaldınız o vicdan yapmıyosa gidin siz yaptırın
borcunu ödeyene kadarda yakasını bırakmayın sakin sakin konuşmayla çözülmez bu işler malesef
vallaha agladım senağlama nasıl aglamıstır o filme ben erkeklerin aglamasına dayanamam cok duygulandım allah yardım etsin
alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste ablası bu sözü umarım biliyosur o paraya aldıklarını allah kullandırırmı ki cok sükür allahımız var kulların elinde değiliz cok sükür allah cıkarır onu aheste aheste sen merak etme allaha havale et bu kadınla ne konussan bos bosyere nefesini tüketme değmez allaha havale et yeter
eşine cok destek cık biliyorumki cıkıyosun ama varlıgını hep hissettir insallah atlatırsınız bizde yeni evliylken cok borcluyduk ama neyseki bi evimiz güzel bi yuvamız vardı borcda yigidin kamcısıdır der calısıtıgımızı borcumuza verirdik bana inan halen borcumuz var ama elele verdimi hallolur ya insallah cabuk atlatırsınız off ya bi erkek için parasızlık cok zor ya neden mazlum alunca böyle üstüne cıkan cok olurki allahtan korkmazlarmı hiç ya hem öksüz hem yetim yaa yetim akı yenirmi allah yedirmezki ben inanıyorum ki sen cok mutlu olucaksın bi süre cek canım ama hemen yılmayın hersey cok güzel olacak buna inan mutlu ol ve mutlu etmeye calıs eşini biraz bu para konusunu birsaatte olsa unuttur parayo cok sorun yapmayın sogan ekmek idare edilir bi süre nolcak canım herseyin olur sonrada herseyin en güzeli sizin olsun canım yılmayın kesinlikle ödenir hersey cok calısmak gerek ama olsun içinizin gemesine izin vermeyin
hadi ben burdaym annemn yannda ama o napsın.
peki baska kardes yok mu? bu kadina laf anlatmaya calisacak baska bir aile uyesi?
anlamadim. sen annende mi kaliyorsun? madem oyle esin niye seninle kalmiyor?
annem eşimi istemiyor.
annem eşimi istemiyor.
çok üzüldüm. eşinizin tek desteği sizsiniz bu hayatta. inşallah kıymetinizi ömür boyu bilir.
ablası ile konuşmanız fayda vermediyse, enişte ile ya da çocukları ile konuşun. eski harcadıklarını demek borç olarak yapmış. kabataslak hesaplasın, ödersiniz bir ara.
ablası geri ödemek şartıyla o krediyi çektirdiyse, ödeyecek elbette. ödemezse de Allah büyük, fazlasıyla başka yerden kredi borcunu çıkarır o abladan.
ünv de okumamış bu çocuk. yedirdikleri, giydirdiklerinin hesabını yapıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?