ya canım gerçektende çok üzüldüm..senin yaşadıklarına benzer şeyleri bende yaşadım ..bizde zor durumdaydı tabii eşim buluncaya kadar..neyse iş buldu şimdide borçları nasıl ödeyecez diyoruz..işsiz zamanında kimse bize bakmadı..açmısınız tokmusunuz diye sormadı..çok zor zamanlar geçirdik..inan bir gün o kadar ağladım ki anlatamam..ertesi sabahta eşim bir iş görüşmesine gitti ve kabul edildi..Allahtan ümit kesilmez..birde şu var ki açıkcası 10000 tl kredi de banka nasıl vermiş onuda anlamadım çünkü genelde maaşının 5 katı falan verirler..nasıl o kadar para verdi banka...umarım herşey yoluna girer..bende şimdi bir yere başvuru yaptım bekliyorum..sende iyi dualrını benden eksik etme..Allah sizede yardım etsin..gün doğmadan neler doğar...
birde bir süreliğine ailenin yanına gidip kalsanız..tamam istemedikleri bir evlilik yapmışsın ama kızlarısın kabul ederler belki
:Saruboceq::çok üzgünüm:
ablacım kredi çektiğinde eşim zaten çalışmıyodu.sağolsun ablası sahte evraklarla bi güzel çektirmiş..ben anlamam eşimde anlamaz böle hainliklerden yalanlardan..bide tabi acındırmışta kendini biraz eşime sanırım o da etkili olabilir ama görüyosunuz ki acıyınca acınack hale düştük..eşimin işe kabulüde aynen dediiniz gibi oldu.paramz yoktu dra gidemioduk benm baz sorunlarım vardı benim üniversiteden bi ark la karşılaştık bigün o dedi gel sen ben seni baktırırım die yumurtalıklarımda kist çıkmış ark verdi ilaç parasını falan.bu olaydan sonra aman bişi olmaz bişi olmaz dedi bu kadın abartıosunz dedi bi ay geçmedi aynı olay kendi kzında çktı doktor doktor gezdi..
böyle rezil bi kadın bu.dualarım seninle ve hepinizle sizde beni unutmayın dualarınzda:Saruboceq:
aaaa sahte evraklar mı nasıl yani, e madem sahte evraklarla eşini kandırmış niye savcılığıa suç duyurusunda bulunmuyosunuz yav
aaaa sahte evraklar mı nasıl yani, e madem sahte evraklarla eşini kandırmış niye savcılığıa suç duyurusunda bulunmuyosunuz yav
annenin babanına yanına gidip kalsanız olmuyor mu?sizi kabul etmiyorlarmı?
Allah yardımcınız olsun..bende yaşadığım için zorluğu seni anlıyorum..inşallah hemen iş bulursun,eşinde iyi bir iş bulur,hemen borçlardan kurtulursunuz..bundan sonrada kimseye güvenmezsiniz
hepinize çok teşekkür ederim..
iyiki bu konuyu açmışım iyiki derdimi sizle paylaşmışım..
hepiniz ne kadar iyi insanlarsınız.çok teşekkür ederim.
görmediğiniz bilmediğiniz birine dua edebilecek kadar merhametli yürekli vicdanlısınız.
allah hepinizden çok ama çok razı olsun.
sizin desteğiniz karşısında duyduğum mutluluğu inanın tarif edemiyorum..
benim için neler yapıyorsunuz öyle...
allah hepinizden razı olsun..
Allah hepinize yüreğinizden geçen hayırlı şeylerin daha daha hayırlı ve güzel olanını versin..
iyi ki varsınız...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?