Yeni evliyiz ama eşim çok ilgisiz

maskar_a

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
206
1
16
Balıkesir
mrh arkadaşlar sormak istediğim bişey var sizlere eşimle yeni evlendik yeni evlenmemize rağmen çok ilgisiz sizce ne yapmalıyım

Klasık olacak belkı ama suslunebılırsın ozel geceler hazırlayıp suprız yapabılırsın onu sasırtcak muzıplıkler yapı neselendırebılırsın. Canım dondurma ıstedı dyıp yuruse cıkmaya ıkna edebılırsın koluna gır sıcacık sevgı sozcuklerı sarf et ılımlı yaklastıkca sen oda sana daha ılgılı olur dıye dusunuyorum

mrh arkadaşlar sormak istediğim bişey var sizlere eşimle yeni evlendik yeni evlenmemize rağmen çok ilgisiz sizce ne yapmalıyım
Evlenmeden önce nasıldı? Ne kadar süredir tanıorsunuz birbirinizi?
Evliliğin 1.ylı biraz tartışma ve yeryer kavga şeklinde geçebilir. İki tarafta birbirine kendi düşüncelerini kabullendirmeye uğraşır.hep kendi istedikleri olsun ister. Yani kendiniz ezdirme, fikirlerini özgürce sun derim.

zaten bunları yapıyorum dış görüntümde çok iyi ama ne yapsam her gün kavga ediyoruz ama ikimizde birbirimiz olmadan yapamıyoruz galiba yaşlarımızın küçük olmasından kaynaklanıyo birde bebeğimiz var ondan olabilir

bu ayın 26 sında 1 sene olucak eşim biraz asi böyle çok gizemli benimle ilgilenmiyo ama çok sevdiğini biliyorum ama belli etmiyo ben belli etmesini istiyorum

Ne desem bilemedim. Sen onun seninle ilgilenmesi için birşeyler yaptıkça alışabilir ve senden sürekli süprizler vs ler bekleyebilir. Öyle alıştırmanında iyi olacağını düşünmüyorum. Ama bol bol yanına gidip,Otururken, tv izlerken vb. sarılabilirsin, elini tutabilirsin. (onu çok sıkmadan).birbirinizle sanırım fazla vakit geçirme fırsat bulamadınız. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Allah'ım mesut etsin sizi

amin canım 3 ay içersinde evlendik yeni tanıyoruz birbirimizi

yeni bi hayata başlamış olması biraz dengesini değiştirmiş olabilir mi?

bende öyle olduğunu düşünüyorum galiba yakında sende evleniceksin

evet canım az kaldı benimde eşyalarımızı yerleştiriyoruz evimizi düzüyoruz ailem uzakta eşimle birlikteyiz zaten 1 yıldır nikahımız yapıldı evlilik çok güzel evlenipte napıcan diyenler içi geçmiş kof insanlar bence =))
dediğim gibi başta benim eşimde evde biraz durgundu konusmuyodu sürekli bilgisayrda ama şimdi daha iyi alıştı sanırım yeni hayatına =))

hayırlı olsun canım arada böyle şeylerde olucak tabi bunlar evliliğin tuzu biberi herşey mükemmel değil çünki

3 ay icerisinde tanisip evlendiniz ve 3aylik evlisiniz sandim bebege anlam veremedim. Pardon yanlis okumusum. :) Bu saatte bu kadar oluyor tabi. :)

Son düzenleme:
3 ay icerisinde tanisip evlendiniz ve 3aylik evlisiniz sandim bebege anlam veremedim. Pardon yanlis okumusum. :) Bu saatte bu kadar oluyor tabi. :)

senın anladıgından bende oyle anladım sanırım

Yaşınız küçük, yeni evlisiniz ve bebeğiniz var.. Bebek için çok erken değil miydi? Evlilik 1 sene de falan oturuyor sizin ki hem o olabilir hem de erkenden bebek sahibi olmanız etkilemiş olabilir..

Yaşınız küçük, yeni evlisiniz ve bebeğiniz var.. Bebek için çok erken değil miydi? Evlilik 1 sene de falan oturuyor sizin ki hem o olabilir hem de erkenden bebek sahibi olmanız etkilemiş olabilir..
mrh yorumlarını şimdi gördüm erken ama yine de oldu yapıcak bişey yok belki ben fazla kuruntu yapıyorumdur mesela akşam işyerinden 2.5 da geldi duş alıp yattı ona güvenmesem her kadın gibi aldattığını düşünebilirim

gece 2 buçuk değil mi bu?
maşallah 3 ayda tanıyıp evlendiğin ve sana ilgisiz olan birine bu kadar güveniyosun

ama işlerinden dolayı ama orda olup olmadığını sürekli kontrol ediyorum

demek ki güvenmiyosun
evlilik içinde çocuk içinde erken davranmışsınız yaşlarınızda küçük,evlilik düzeninden sıkılmış olabilir %100 hayır sıkılmaz diyebilirmisin ne kadar tanıyosun ki, 3 ayda büyük aşkla evlendiniz belki, sonrada haa bu muydu evlilik dedi adam, bence ne sürekli bişeyler yaparak cariye moduna gir ne de tamamen ilgisiz ol arasını nasıl yakalarsın orasınıda sen bilcen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…