Yasımız küçük derken ikiniz de 20 nin altındasınız sandım.evlilik için ideal yastasınız.yeni evlendik derken daha bir kaç aylık evli oldugunuzu düşündüm.2aylık falan .her şeyi bu kadar abartıyor olmayasın
onun üzerine gitdiğimi düşünmüyorum insan yaşamadan bilemez başkasının çocuğunu kabullenmekte pişman olmuştur yazmışın bana bu sözler kırıcı geldi açıkcasıcok dogru soyledın...belkı senı sevıyor ama cocugu kabullenmekte sonradan pişman olmustur...netıcede baskasının cocguuna babalık etmek zordur...
onun uzerıne gıtme bence...yoksa daha cok kaybedersin...
onun üzerine gitdiğimi düşünmüyorum insan yaşamadan bilemez başkasının çocuğunu kabullenmekte pişman olmuştur yazmışın bana bu sözler kırıcı geldi açıkcası
yok evlenmeden hamile kalmadım. benim bu 2. evliliğim çocuğum ilk evliliğimden çocukla ilgili problem yaşamıyorum
ve anlamadıgım nokta nedir bılıyormusun?
madem sen 1 yıldır evlısın eşinle..ve o cocukta bu esınden degıl ılk esınden...
nasıl oluyor yanı...ve cocuk kucuk daha dıyorsun....
lutfen yanlıs anladıysam duzelt beni...burada herseyı yazamıyoruz kırıcı oluruuz yanlıs anlarız dıye....
kırdıysam özurdılerım..ama tam acıklayıcı bır sekılde yazmadıgın ıcın bende boyle bır yorumda bulundum yani..
amin canım 3 ay içersinde evlendik yeni tanıyoruz birbirimizi
sorulduğu kadarıyla anlatıyorm hayat hikayemin tamamını anlatamam ya
sorulduğu kadarıyla anlatıyorm hayat hikayemin tamamını anlatamam ya
Sana yardımcı olmaya çalışan biri için biraz garip bir yanıt olmamış mı ? Birde utanmayıp fırça atsaydın bari arkadaşa.
erkekler belli etmeselerde bizden daha içliler b ana göre ve daha zor adapte oluyolar biz kadınlar konuşuyoruz gülüyoruz eğleniyoruz paylaşıyoruz ama onların alışma süreci daha zor geçiyor bende 9 aylık evliyim benim eşimde öyleydi hala öyle ama daha iyi alıştığını hissediyorum önceden sabah beni hiç uyandırmadan kalkar çay yapar tv izlerdi kızardım insan kalkar hiç olmazsa çayı koyar beni çağırır.En küçük örnek.Şimdi benle yapmak istiyor artık.Değişiyolar daha doğrusu anlata anlata sabahlara kadar konuşa konuşa biraz aştık yolumuz uzun :) hiç sıkma canını[/QUOT teşekkürler canım yorumların için
böyle ınsanların konu baslıgı acması bıle yanlıs....konusuna bakmaya gelen ve acıklamasını bıle duzgun yapamamıs bırıne yardım etmek benım hatam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?