demek ki güvenmiyosun
evlilik içinde çocuk içinde erken davranmışsınız yaşlarınızda küçük,evlilik düzeninden sıkılmış olabilir %100 hayır sıkılmaz diyebilirmisin ne kadar tanıyosun ki, 3 ayda büyük aşkla evlendiniz belki, sonrada haa bu muydu evlilik dedi adam, bence ne sürekli bişeyler yaparak cariye moduna gir ne de tamamen ilgisiz ol arasını nasıl yakalarsın orasınıda sen bilcen artık
güvenmesem 2.5 kadar iş yerinde olmasını kabullenemem o evlilik düzeninden sıkıldığını sanmıyorum sadece başka evliliklere bakarak çok ilgisiz olduğunu düşünüyorum
başka evliliklere bakıp kıyasa girersen mutsuz olursun herkesin imkanı durumu karakteri farklı
mrh arkadaşlar sormak istediğim bişey var sizlere eşimle yeni evlendik yeni evlenmemize rağmen çok ilgisiz sizce ne yapmalıyım
evet o konuda bir problemim yok her kadın gibi bende işteyken aramasını eve geldiğinde benimle ilgilenmsini istiyorum arada bir de olsa dışarıya çıkmak istiyorum vs.böyle şeyler yapıramıyorum kieşin arkadaş güveneceksin tabi yoksa yürümez herşeyi kuruntu edersin takma boşver
ilgi meselesine gelince eşin seviyor ama belli etmiyor belli etmesini istiyorsun
walla aynısını bende istiyorum
bende çok sevdiğini biliyorum
sanırım erkekler böyle ya
sevdiklerini belli edemiyorlar
yalnız şu var senin sevgi gösterilerine cevap veriyor mu yani onu öptüğünde falan o da seni öpüyor mu gibi açık oldu biraz kusura bakma
evlenirken daha hamile kalmışsın sanırım evlilik zaten bi sorumluluk buna daha alışamadan bideüstüne bebek gelince alışması zor olmuştur
eşinle hıc konustun mu bu durumu???
yada eşinin baska sıkıntıları olmasın??
yok evlenmeden hamile kalmadım. benim bu 2. evliliğim çocuğum ilk evliliğimden çocukla ilgili problem yaşamıyorum
evet konuştum sana öyle geliyodur diyo seni çok seviyorum diyo ama karekteri böyle pek duygularını belli etmiyo
afadersın ama yasını sorsam senın ve esının..benı yanlıs anlamazsın umarım...erken evlendık dedın sankı:26:
yok evlenmeden hamile kalmadım. benim bu 2. evliliğim çocuğum ilk evliliğimden çocukla ilgili problem yaşamıyorum
Aslında sorun tamda bu.
Erkekler ilk zamanlar kendi çocuklarını bile zor kabullenirken yada kabullenirken demeyeyim de çocuklu düzene alışamazken 3 ay evlendiğin adamdan çocuklu bir hayata alışmasını istiyorsun.
Bence ilgi, arama sorma vs kısaca şikayetin her ne ise onları boşver. Tek kriterin çocuğuna iyi babalık etmesi olsun. Çocuğun için klasik kadın beklentilerinden vazgeç.
Çünkü sen onu ilgi konusunda bunaltınca o da bir anlık sinirle çocuk yüzünden hiç başbaşa kalamıyoruz dese, daha çok kırılırsın.
İyi baba olsun gerisi boş.
çalışmıyorum çocuğum küçük hem de durumumuz çalışmayı gerektirmiyoilgiden kastın nedir , çünkü burdaki bazı arkadaşların istediği ilgiyi okuyunca şok oluyorum da ,
2. çalışıyormusun eğer ki çalışmıyorsan eşinin senin beklediğin ilgiyi gösterememesi normal ,
biz de eşimel pek birbirimizle ilgilenmeyiz açıkçası ikimizde çalışıyoruz akşam baya yorgun oluyoruz kısa kısa konuşmalar geçiyor arada tv ye dalıyoruz ve uyuyup kalıyoruz
hafta sonları dışarıda birşeyler yapmaya çalışıyoruz yani işleri yoğunsa kafasını toparlayamıyor olabilir yada yapısı böyledir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?