Yeni evliyiz ama eşim çok ilgisiz

güvenmesem 2.5 kadar iş yerinde olmasını kabullenemem o evlilik düzeninden sıkıldığını sanmıyorum sadece başka evliliklere bakarak çok ilgisiz olduğunu düşünüyorum

güvenmesem 2.5 kadar iş yerinde olmasını kabullenemem o evlilik düzeninden sıkıldığını sanmıyorum sadece başka evliliklere bakarak çok ilgisiz olduğunu düşünüyorum

başka evliliklere bakıp kıyasa girersen mutsuz olursun herkesin imkanı durumu karakteri farklı

mrh arkadaşlar sormak istediğim bişey var sizlere eşimle yeni evlendik yeni evlenmemize rağmen çok ilgisiz sizce ne yapmalıyım

benım esimde ilk evlendıgımızde oyleydı bizde başka faktörlerde vardı tabı ama konuşmaya calıs tartışmadan ben sorduğumda esim bocalıyorum alışamadım sorumluluk vs zamanla düzelirim demistı simdı daha ıyı

eşin arkadaş güveneceksin tabi yoksa yürümez herşeyi kuruntu edersin takma boşver
ilgi meselesine gelince eşin seviyor ama belli etmiyor belli etmesini istiyorsun
walla aynısını bende istiyorum
bende çok sevdiğini biliyorum
sanırım erkekler böyle ya
sevdiklerini belli edemiyorlar

yalnız şu var senin sevgi gösterilerine cevap veriyor mu yani onu öptüğünde falan o da seni öpüyor mu gibi açık oldu biraz kusura bakma

evlenirken daha hamile kalmışsın sanırım evlilik zaten bi sorumluluk buna daha alışamadan bideüstüne bebek gelince alışması zor olmuştur

Bana göre küçük yaşta evlenmek ve birbirini iyice tanımadan evlenmek yanlış, birçok sorunuda beraberinde getirir diye düşünüyorum.
3 aylık tanışmadan sonra evlenip yine kısa sürede hamile kalmanıza ise birşey demeyeceğim, bana göre yanlış üstüne yanlış.

İlgi çok önemlidir bir ilişkide, bana ilgi göstermeyen bir adamı istemem ben mesela.
Hele ki yanlış anlamadıysam henüz 1 yıllık bir evlilikten bahsediyorsunuz. Genç insanlarsınız, birlikte çok güzel zaman geçirebilirsiniz.

Bir cümleniz dikkatimi çok çekti.
Eşinizin gece 2,5 ta eve geldiğini, duş aldığını söylemişsiniz. Ve ona güvenmesem beni aldattığını düşünüdüm demişsiniz.
Bence bu bilinç altınızda olan bir düşünce zaten. Eğer gerçekten güveniyor olsaydınız aklınıza bile gelmezdi bu.
İşyerinde olup olmadığını da kontrol etmeniz güvenmediğinizi gösteriyor açıkça.

Sonuç olarak ilgisiz adama birşey yapamazsınız, düzeltemezsiniz.
O kişinin içinden gelen birşeydir ve size hissettikleriyle ilgili.

Çok zor ve kötü bir durum, dayanılması güç.
Karşılıklı konuşmayı deneyin.
Umarım çözersiniz.

evet o konuda bir problemim yok her kadın gibi bende işteyken aramasını eve geldiğinde benimle ilgilenmsini istiyorum arada bir de olsa dışarıya çıkmak istiyorum vs.böyle şeyler yapıramıyorum ki

eşinle hıc konustun mu bu durumu???

yada eşinin baska sıkıntıları olmasın??

yok evlenmeden hamile kalmadım. benim bu 2. evliliğim çocuğum ilk evliliğimden çocukla ilgili problem yaşamıyorum

afadersın ama yasını sorsam senın ve esının..benı yanlıs anlamazsın umarım...erken evlendık dedın sankı:26:

evet konuştum sana öyle geliyodur diyo seni çok seviyorum diyo ama karekteri böyle pek duygularını belli etmiyo

benımde eşim oyledır..benı sever ama pek belli etmez...2.5 yıllık evlıyım ben ..duzenımız yenı yenı oturuyor...hersey pat dıye olmuyor...

esın oyle dıyosa bır sorun yok demekkı...bosuna kuruntu yapma..oluruna bırakk..

şüphe şüphe dogurur derler...

İlk evliliğiniz biter bitmez hemen ikinci evliliğininizi gerçekleştirdiyseniz bence hata yapmışsınız.Zaten yaşınız küçük ve bebekle

hemen 2. evlilik,kendinize biraz(kafayı toplamak adına) zaman ayırmanız gerekliydi diye düşünüyorum.Şimdiki eşinizin ilk evliliği ise

evliliğe adepte olamamış olabilir ve ilgisizliği bu yüzdendir.

yok evlenmeden hamile kalmadım. benim bu 2. evliliğim çocuğum ilk evliliğimden çocukla ilgili problem yaşamıyorum

Aslında sorun tamda bu.

Erkekler ilk zamanlar kendi çocuklarını bile zor kabullenirken yada kabullenirken demeyeyim de çocuklu düzene alışamazken 3 ay evlendiğin adamdan çocuklu bir hayata alışmasını istiyorsun.

Bence ilgi, arama sorma vs kısaca şikayetin her ne ise onları boşver. Tek kriterin çocuğuna iyi babalık etmesi olsun. Çocuğun için klasik kadın beklentilerinden vazgeç.

Çünkü sen onu ilgi konusunda bunaltınca o da bir anlık sinirle çocuk yüzünden hiç başbaşa kalamıyoruz dese, daha çok kırılırsın.

İyi baba olsun gerisi boş.

Son düzenleme:

cok dogru soyledın...belkı senı sevıyor ama cocugu kabullenmekte sonradan pişman olmustur...netıcede baskasının cocguuna babalık etmek zordur...

onun uzerıne gıtme bence...yoksa daha cok kaybedersin...

Yasımız küçük derken ikiniz de 20 nin altındasınız sandım.evlilik için ideal yastasınız.yeni evlendik derken daha bir kaç aylık evli oldugunuzu düşündüm.2aylık falan .her şeyi bu kadar abartıyor olmayasın

ilgiden kastın nedir , çünkü burdaki bazı arkadaşların istediği ilgiyi okuyunca şok oluyorum da ,

2. çalışıyormusun eğer ki çalışmıyorsan eşinin senin beklediğin ilgiyi gösterememesi normal ,

biz de eşimel pek birbirimizle ilgilenmeyiz açıkçası ikimizde çalışıyoruz akşam baya yorgun oluyoruz kısa kısa konuşmalar geçiyor arada tv ye dalıyoruz ve uyuyup kalıyoruz

hafta sonları dışarıda birşeyler yapmaya çalışıyoruz yani işleri yoğunsa kafasını toparlayamıyor olabilir yada yapısı böyledir belki

çalışmıyorum çocuğum küçük hem de durumumuz çalışmayı gerektirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…