su yazina kadar sana hak veriyordum ama
su kirmiziyla isaretledigim yerler olmamis
kücük görmüyorum demissin ama basbaya görüryorsun, maddiyati icin degilde daha önce basindan bir evlilik gectigi icin. belki farkinda olmadan kiza belli ettin oda böyle tepki veriyor.
basi önündemi gezmesi gerkiyordu:1no2:
düsmez kalkmaz bir Allah kimin basina ne gelecegi belli olmaz
canım onun önceki evliliğinin asla bir kere bile konusunu etmedim,ima da etmedim.neden ayrıldılar bunu bile bilmiyorum sormadım bile,düşün böyle bir durum da meraktan da olsa kim sormaz değil mi?ama ben senin önceki evliliğin neden bitti bile demedim.annesi desen evli bir adamla metres hayatı yaşıyor.ama hep kızın ne suçu var diye düşündüm,bana çok ters olmasına rağmen.
ben sadece onun yerine koyuyorum kendimi.o kadar olay yaşasam o şoku hemen atlatıpta millete laf etme derdine düşmezdim,düşemezdim.
benim burada demek istediğim biraz kendine bak ben olsam o da bana bir laf derse kaldıramam diye düşünür susardım.(bu laf edeceğim anlamına asla gelmez herşey bizim için bunu bende biliyorum her ne kadar kendi seçimi de olsa çünkü onla kaçarak ailesini yok sayıp evlenmiş.)
yani sözün özeti şu ki onlar bizim en ufak kusurlarımızı bile çatır çatır yüzümüze vurup,hiç bir şeyi ıskalamıyorlar.ama biz onların her haltlarına hoşgörüyle yaklaşıp,ettikleri laflara tebessüm ediyoruz.belki de bu kadar hiç bir şeyi yargılamayan tavrımız şımarttı onu