Yakın zamamda benim de oğlumun kolu kırıldı.Gelinimiz bir mesaj attı sadece bir mesaj:Geçmiş olsun aradım açmadın diye.
Bu arada telefonumda arama filan yok.
Gerçi bizim önceden yaşadığımız yanlış anlaşılmalar filan da var.
Ama ne olursa olsun iyi insan olmak iyi temennilerde bulunmayı gerektirir.
Artık kimseyi mazur görmicem.
Bu işin toylukla utanmakla vs.ilgisi yok.
Siz o hasta olduğunda ona geçmiş olsun demeseniz kimbilir neler olurdu?
İsmimiz görümce ya illa kötü olucaz sanıyorlar gelinler hep masum hep saf.
Valla bu işin gorumcesi gelini yok.
Yedi kat yabancıya kolu alçılı bacağı alçılı otobüste yolda görsem geçmiş olsun diyorum tanımadığım insanlara.
İki kelimeyi söylemek ne kadar da zormuş.
Ben kendimde gelinim.Aynı zamanda da görümceyim.
Ama sırf şu an konu sahibi görümce diye herkes üstüne geliyor.
Karşınızdaki toy filan değil reşit olmuş evlenmeye de gayet aklı yeten bir yetişkin.
Geçmiş olsun demesi gerekir.
Merhaba kk hanımları erkek kardeşime kız istedik çok şükür oldu, nişan yaptık bizim aileye gelen ilk gelin olacak haliyle biz fazla heyecanlandık her şey dört dörtlük istediği gibi birbirimizi kırmadan yaptık hatta benim maddi durumum çok iyi değil sürekli çarşılara gittim unutugu ve bize söylemedigi eşyaları aldım mesela (nişamn çiçegi,nişanımıza hoşgeldiniz kartonu)bazı eşyalar nişan için gerekli mendil, konfeti ,volkan vs bunları annemle aldık.Bunları anlatmamım sebebi ise aramızda herhangi bir kötü diyalog geçmemesi.Gecen hafta benim çocugumun kolu kırıldı arayıp geçmiş olsun demedi sonra kuaförde görüştük kızım da yanımdaydı herkez sordu noldu diye anlattım orda da öylece yüzüme baktı ne bana ne de kızıma geçmiş olsun demedi, ben garipsedim haliyle ilk defa görümce oluyorum, ama asla yansıtmadım.Nisanda koşturdum ufak bebegim oldugu halde, kuaförde koşturdum beni bekleyeceklerdi kuaförde acıkmıssınızdır siz gidin dedim.Exradan kuaförde saç kesimi gibi işlem yapmışlar kardeşim neden fazla ücret dedi hiç söylemedim bile.Sizce nasıl davranmalıyım?Bu olaydan da kimseye bahsetmedim.Ekleme:Önceki haftada oglum biz onlarda iken kulagını kanatmış zarında problem vardı sonrasında da aynı sekilde arayıp sormadı ilk olay değil tesadüf mü bilemediğim için sordum.Ayrıca alışverişte anneme fikir sormuş ilk defa bir bluz varmış annem begenmemiş daha güzelini alabilirsin basit durdu demiş.Bırakmış aradan 5 dk sonra akrabası gelmiş bu güzel demiş almış hemen aynı bluzi.
Eger aranizda anlatmadiginiz baska bir sorun olmadiysa dedigim gibi hissediyor olabilir.ornegin sizin kendinizce incelik yapip o istemeden yaptiginiz seyler aslinda onun istemedigi seyler olabilir.istemedigi derken su sekilde o bir nisan cicegi istiyordur ama size soylememistir kendi aklinda bir sey vardir ve onu istiyordur sizin kendi zevkinize gore istedigi disinda aldiginiz bir cicegi deil.gibi gibiKarışmadım karışmayı da düşünmüyorum kendisi uzakta ve nişana 1 gün var eksikleri tamamladım sadece almayabilirdim istesem içinde kalmasın dedim zaten istemiş biz aldıktan sonra öğrendik.Bunda bir sorun yok kimseye de bir şey anlatmadım duyması imkansız o yüzden dedikoduyu sevmem.Ha yapsam da neden başa kalkayım ki helal hoş olsun yapacagız mecburuz.
Tabi ki daha çok yeni zamanla çözecegiz insallah artniyetle yapılmamış seylerdir.Zaman her şeyin iilacı ben görümce olarak elimden geleni yine yapacagım sırf böyle oldu diye tavır koymam tek bir hata yüzünden.Au kizlar bu oyle bir konu ki.Herkese begeni koydum.Cok muallak.Kizin icini de bilmiyoruz ki simdi.Konu sahibi de bilmiyor.Ama enazindan halini tavrini mimigini goruyor bir anlam cikarir.Bundan sonraki davranislari onemli artik.Onlara bak konu sahibi.Gerci senin ona tum davranisini da bilmiyoruz.
Canım az öncede benim ilk konumda dertleştik bana iyi geliyo birileriyle konuşmak.Profiline bakarken gördüm bu konunu.Çocuklarına geçmiş olsun dememesi çok büyük terbiyesizlik bence ki o aileye gelin oluyosun demesi gerekirdi.Demeyi bırak evde yada hastanede ziyaret etmesi gerekirdi.İnsanlar o kadar duyarsız olmuş ki gelininiz için demiyorum (söz meclisten dışarı)ama nacizane fikrim şımartmayın.sağlık olaylarında soğuk olan insanları anlamıyorum.(Allah başka sıkıntı göstermesin çocuklarına Rabbim acil şifalar versin)Merhaba kk hanımları erkek kardeşime kız istedik çok şükür oldu, nişan yaptık bizim aileye gelen ilk gelin olacak haliyle biz fazla heyecanlandık her şey dört dörtlük istediği gibi birbirimizi kırmadan yaptık hatta benim maddi durumum çok iyi değil sürekli çarşılara gittim unutugu ve bize söylemedigi eşyaları aldım mesela (nişamn çiçegi,nişanımıza hoşgeldiniz kartonu)bazı eşyalar nişan için gerekli mendil, konfeti ,volkan vs bunları annemle aldık.Bunları anlatmamım sebebi ise aramızda herhangi bir kötü diyalog geçmemesi.Gecen hafta benim çocugumun kolu kırıldı arayıp geçmiş olsun demedi sonra kuaförde görüştük kızım da yanımdaydı herkez sordu noldu diye anlattım orda da öylece yüzüme baktı ne bana ne de kızıma geçmiş olsun demedi, ben garipsedim haliyle ilk defa görümce oluyorum, ama asla yansıtmadım.Nisanda koşturdum ufak bebegim oldugu halde, kuaförde koşturdum beni bekleyeceklerdi kuaförde acıkmıssınızdır siz gidin dedim.Exradan kuaförde saç kesimi gibi işlem yapmışlar kardeşim neden fazla ücret dedi hiç söylemedim bile.Sizce nasıl davranmalıyım?Bu olaydan da kimseye bahsetmedim.Ekleme:Önceki haftada oglum biz onlarda iken kulagını kanatmış zarında problem vardı sonrasında da aynı sekilde arayıp sormadı ilk olay değil tesadüf mü bilemediğim için sordum.Ayrıca alışverişte anneme fikir sormuş ilk defa bir bluz varmış annem begenmemiş daha güzelini alabilirsin basit durdu demiş.Bırakmış aradan 5 dk sonra akrabası gelmiş bu güzel demiş almış hemen aynı bluzi.
Merhaba kk hanımları erkek kardeşime kız istedik çok şükür oldu, nişan yaptık bizim aileye gelen ilk gelin olacak haliyle biz fazla heyecanlandık her şey dört dörtlük istediği gibi birbirimizi kırmadan yaptık hatta benim maddi durumum çok iyi değil sürekli çarşılara gittim unutugu ve bize söylemedigi eşyaları aldım mesela (nişamn çiçegi,nişanımıza hoşgeldiniz kartonu)bazı eşyalar nişan için gerekli mendil, konfeti ,volkan vs bunları annemle aldık.Bunları anlatmamım sebebi ise aramızda herhangi bir kötü diyalog geçmemesi.Gecen hafta benim çocugumun kolu kırıldı arayıp geçmiş olsun demedi sonra kuaförde görüştük kızım da yanımdaydı herkez sordu noldu diye anlattım orda da öylece yüzüme baktı ne bana ne de kızıma geçmiş olsun demedi, ben garipsedim haliyle ilk defa görümce oluyorum, ama asla yansıtmadım.Nisanda koşturdum ufak bebegim oldugu halde, kuaförde koşturdum beni bekleyeceklerdi kuaförde acıkmıssınızdır siz gidin dedim.Exradan kuaförde saç kesimi gibi işlem yapmışlar kardeşim neden fazla ücret dedi hiç söylemedim bile.Sizce nasıl davranmalıyım?Bu olaydan da kimseye bahsetmedim.Ekleme:Önceki haftada oglum biz onlarda iken kulagını kanatmış zarında problem vardı sonrasında da aynı sekilde arayıp sormadı ilk olay değil tesadüf mü bilemediğim için sordum.Ayrıca alışverişte anneme fikir sormuş ilk defa bir bluz varmış annem begenmemiş daha güzelini alabilirsin basit durdu demiş.Bırakmış aradan 5 dk sonra akrabası gelmiş bu güzel demiş almış hemen aynı bluzi.
çok uzuldum okuyunca bukadar umursuz olmasina bastan nasilsa öyle devam eder mesafe koyki anlasin belki anlarsa düzelir duzeltir kendini inşallah duzeltir boyle mukemmel gorumceyi nerde bulacak yoksa ..Merhaba kk hanımları erkek kardeşime kız istedik çok şükür oldu, nişan yaptık bizim aileye gelen ilk gelin olacak haliyle biz fazla heyecanlandık her şey dört dörtlük istediği gibi birbirimizi kırmadan yaptık hatta benim maddi durumum çok iyi değil sürekli çarşılara gittim unutugu ve bize söylemedigi eşyaları aldım mesela (nişamn çiçegi,nişanımıza hoşgeldiniz kartonu)bazı eşyalar nişan için gerekli mendil, konfeti ,volkan vs bunları annemle aldık.Bunları anlatmamım sebebi ise aramızda herhangi bir kötü diyalog geçmemesi.Gecen hafta benim çocugumun kolu kırıldı arayıp geçmiş olsun demedi sonra kuaförde görüştük kızım da yanımdaydı herkez sordu noldu diye anlattım orda da öylece yüzüme baktı ne bana ne de kızıma geçmiş olsun demedi, ben garipsedim haliyle ilk defa görümce oluyorum, ama asla yansıtmadım.Nisanda koşturdum ufak bebegim oldugu halde, kuaförde koşturdum beni bekleyeceklerdi kuaförde acıkmıssınızdır siz gidin dedim.Exradan kuaförde saç kesimi gibi işlem yapmışlar kardeşim neden fazla ücret dedi hiç söylemedim bile.Sizce nasıl davranmalıyım?Bu olaydan da kimseye bahsetmedim.Ekleme:Önceki haftada oglum biz onlarda iken kulagını kanatmış zarında problem vardı sonrasında da aynı sekilde arayıp sormadı ilk olay değil tesadüf mü bilemediğim için sordum.Ayrıca alışverişte anneme fikir sormuş ilk defa bir bluz varmış annem begenmemiş daha güzelini alabilirsin basit durdu demiş.Bırakmış aradan 5 dk sonra akrabası gelmiş bu güzel demiş almış hemen aynı bluzi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?