Yeni gelinimiz

Teşekkür ederim görümceyim evet ama gelin de oldum bunların farkındayım en ufak seyleri benim kendi görümcem abartarak üzerime gelip ortalıgı karıştırması çok oldui dgun günü bile eşimle tartıştırmaya çalıştı beni hep sessiz kaldım geliniz ya söz hakkımız yok.Olacak söz hakkı da olacak yeter ki insan olsun kıymet bilsin nankör olmasın 1 hafta önce oladu aramayabilir anladım sadece karşılaştıgımız da da bir şey dememişti ona canım sıkıldı.Ne kadar görümceden çeken varmış ben de dahil onu da görmüş oldum hepinizi anlamaya calışıyorum herkez kendince haklıdır.

herkes herşeyi düşünmez maalesef.haklı olarak beklentileriniz olmuş demekki ince düşünceli bir insan değil hatta bunun için ince düşünceli olmaya gerek yok Bir geçmiş olsun demek bu kadar zor olmasa gerek bence sizde boşverin dikkatinizi fazla ona vermeyin derim yoksa sinirleriniz gerilir

her ailede boyle kosusturan aman herkes mutlu olsun diye didinen ama kiymeti bilinmeyen kisiler vardir bu ailede o kisi sizsiniz anladigim kdriyla baska hicbisey koymuyor da insana boyle saglik mevzusunda insan destek bi guzel soz bekliyor en ufak rahatsizlik bile olsa ,belli ki kadirsinas biri degil uzmeyin kendinizi iliskinizi asgariye dusurun

Biraz gorgusuzmus...40 kat yabanciya bile gecmis olsun denir laf arasinda...ha ben olsam umursamam dese ne demese ne...

Saçma kız insan duyduğu halde bir geçmiş olsun de ölmezsin mal ya biz neler yapıyoruz kaynanaya gorumceye yine yaranamiyoruz millete bak sen iyi valla onlar iyi olur hep

Eger aranizda anlatmadiginiz baska bir sorun olmadiysa dedigim gibi hissediyor olabilir.ornegin sizin kendinizce incelik yapip o istemeden yaptiginiz seyler aslinda onun istemedigi seyler olabilir.istemedigi derken su sekilde o bir nisan cicegi istiyordur ama size soylememistir kendi aklinda bir sey vardir ve onu istiyordur sizin kendi zevkinize gore istedigi disinda aldiginiz bir cicegi deil.gibi gibi

Au kizlar bu oyle bir konu ki.Herkese begeni koydum.Cok muallak.Kizin icini de bilmiyoruz ki simdi.Konu sahibi de bilmiyor.Ama enazindan halini tavrini mimigini goruyor bir anlam cikarir.Bundan sonraki davranislari onemli artik.Onlara bak konu sahibi.Gerci senin ona tum davranisini da bilmiyoruz.

Tek bir davranışıyla yargılayıp "kötü gelin " yaftasını yapıştırmayın hemen. Evet demesi gerekirdi ama cahilliğine, toyluğuna verin. Bundan sonraki davranışlarına göre hareket edin.

Tabi ki daha çok yeni zamanla çözecegiz insallah artniyetle yapılmamış seylerdir.Zaman her şeyin iilacı ben görümce olarak elimden geleni yine yapacagım sırf böyle oldu diye tavır koymam tek bir hata yüzünden.

Gelin tam bir barzo.
Şu konuyu çocuğumun kolu kırıldı görümcem geçmiş olsun bile demedi diye açsanız gelen yorumlar benim yazdığım tarz olurdu.
Gelin olunca herkes aklama peşinde.
Burası kadınlar kulübü burda gelin ne yapsa haksız ya da kötü olamaz.
Çok şükür isimlere takılma huyum yok haklıyla haksızı ayırt ederken.

Canım az öncede benim ilk konumda dertleştik bana iyi geliyo birileriyle konuşmak.Profiline bakarken gördüm bu konunu.Çocuklarına geçmiş olsun dememesi çok büyük terbiyesizlik bence ki o aileye gelin oluyosun demesi gerekirdi.Demeyi bırak evde yada hastanede ziyaret etmesi gerekirdi.İnsanlar o kadar duyarsız olmuş ki gelininiz için demiyorum (söz meclisten dışarı)ama nacizane fikrim şımartmayın.sağlık olaylarında soğuk olan insanları anlamıyorum.(Allah başka sıkıntı göstermesin çocuklarına Rabbim acil şifalar versin)

Cahillik yapmış olabilir. Kötü niyetle yapmıyorsa zamanla düzelir. Sorun çıkmasın bence :)

Belki gelin sizin ilginizden sıkılmıştır belki herşeyi üstünüze vazife edinmenizden sıkılmıştır siz farkında degilsiniz iyi niyetliyiz diyorsunuz ama bu durum beni de sıkar. Belki bu kadar herşeyin içinde olmanızı istemez.

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de yakında nişanlanıyorum, ailenin ilk gelini olacam, ablası aynı sizin gibi çok heyecanlı ve hevesli, maddi durumu iyi olduğu için bişeler alıyor, iyisini almak istiyor vs. Burada kendimi kızın yerine koydum ben çok çekingen bir insanım, çok zor ve geç açılırım, sevsem bile hemen samimiyet kuramam ve değer versem de bazen bu yüzden düşüncesizlik yapabilirim. Belki başta demediği ve geç kaldığı için sonradan demeye de utanmış, olabilir ben de öyle olurdum kesin, ama bu kötü niyetten değil yapım böyle içe kapanık bir insanım, bu el bebek gül bebek büyütüldüğümüz için de böyle sanırım, herşeyde ailenin ön ayak olmasına, bizim için bişeler yapmasına alışınca kendi kendine yetemiyor insan :) Bence art niyet aramayın ama 2. olayda mutlaka araması gerekiyordu.
Bu arada yaşasın sizin gibi görümceler :)) iyi ki varsınız ve iyi ki yanımızdasınız :))

sana ne onun kuafor masrafindan aldigi bluzdan anan begenmedi diye almayacak mi tovbe yarabbim kimse kimseyi aramaya mecbur degil belliki bunalmis kizcagiz kurtulmaya calisiyo arayi acmaya calisiyo bende bir gorumceyim ne gelin beni zoraki aramak zorunda ne de ben onu boyle seyler icten gelir bunu lutfen bir sorumluluk mecburiyet gibi insanlarin sirtina yuklemekten vazgecin ve elinizi cekin su gelinlerin ustunden artik

çok uzuldum okuyunca bukadar umursuz olmasina bastan nasilsa öyle devam eder mesafe koyki anlasin belki anlarsa düzelir duzeltir kendini inşallah duzeltir boyle mukemmel gorumceyi nerde bulacak yoksa ..
bizimde bir gelinimiz var 5 gorumceyiz isterse konusuyor istemezse konusmuyor ablamlar alisti artik konusursa konusuyorlar gelinimizin huyu degismedi ...
bende gelinim bir gorumcem var abla kardeş gibiyiz herseyini bilirim bekarliktan evlenmesi bosanmasi hep yaninda oldum allah bozmasin aramızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…