Yeni gelinimiz

Çok sorun edilecek bir şey değil bence. Hasta olduğunda eşimden öğrenirim. Hadi ya neyi varmış geçmiş olsun falan derim. Ama görümcemi aramak aklıma gelmez. Gördüğümde de aklıma gelirse söylerim. Çok çok önemli bir durum olduğunda zaten hepimiz aynı ortamda oluruz. Yeni ve belkide size daha alışamamış birinden böyle şeyler beklemeyin bence. Ayrıca sizde, yaptığınız şeyleri en ufak şeyde yüze vurma potansiyeli var.

Kardeşimde evlenmeye karar verse keske bu kosusturmalari gerilimleri bende yasasamda gorumcelik yapsam

niye gidip bişeyler aldınız ki? yok hoşgeldin kartonu vs. istese zaten alırdı, unuttuğunu nerden çıkardınız? kimse size zorla bişey yaptırmamış, kendi isteğinizle yapmışsınız zaten. sonra da ben bunları bunları yaptım siye söylenmeye hakkınız yok çünkü karşı taraf e yapmasaydın dese ne diyeceksiniz?

geçmiş olsun dese iyiymiş. ayıp etmiş. ama ortada bi çocuk var kimse aman çocuğa geçmiş olsun demeyeyim diye kin gütmez ki. boşluğuna gelmiştir vs ya da genel olarak bu tip incelikler bilmeyen biridir.

annenin değil başkasının fikrine değer veriyor olması da gayet normal. sen kaynananın ağzına mı bakıyosun mesela?

Cok üzüldüğüm durumlarda bende diyemezdim.
Gorumcem trafik kazasi geçirmişti hafif atlatti cok şükür o kadar üzülmüştüm ki cok korkmustum ama geçmiş olsun diyemedim. Sanki hatırlatirsam daha cok üzülecek olayi bana baştan anlaticak,arabayı o kullandigi icin kendini suçlu hisseder dusuncelerine kapılmistim.Sonrami ne oldu gorumcem bana küstü
Anladimki aramak lazım etkilenmiyor kimse bu durumlardan şimdi karnı agrisa ariyorum

Acaba size gore her seye kosturdum yardim ettim dusundum dediginiz sey gelininize gore her seye karismak gerekli gereksiz burnunu sokmak olabilir mi?ya da siz cevrenizdeki herkese burada bahsettiginiz gibi ben sunu yaptim bunu yaptim diye bol bol anlatmis bunu da gelininiz duyunca irite olmus olabilir mi?

Yahu nasıl aklamışsınız gelini. Aynı şeyi görümce yapsa dünyanın en kötü görümcesi olurdu.

Geçmiş olsun demek ne kadar zor olabilir? 40 kat yabancıya dersin kaldı ki bu müstakbel eşinin yeğeni.

Bluz olayinda hic bir sey yok ki.belliki begenmis ama kayinvalidesi olumsuz konusunca almamistir.ama aklinda kalmistir.akrabasi begenince almistir.niye masum olmasin ne alaka yani..

Siz ablaliginizi yapmalısınız ne olursa olsun kardeşinizin eşi olacak
Bazı küçük ayrıntılara çok takiliyorsunuz ... Bunlar sorun olmamasıydı evet bı geçmiş olsun demeliydi ama öğrenir alışır daha ... zamanla birbirinizi tanıyıp anlicaksiniz

Bu arada bu kıyafet seçme işinde kayınvalidem zevkine hitap etmeyen şeyleri beğenir alırdı begenmedigimi soylememe rağmen hiç ses etmedim beğendiklerimi de kendim aldım
Bluz olayı saç kestirme olayı böyle küçük hesaplar yapmayin birşey yok onlarda tenezzül bile etmemesi güzel birşey aferin kıza zorla aldirmamis kendisi almış

Burda gelinin tek düşünemedigi şey geçmiş olsun dememesi tek yanlısı o

Küçük cocugunuz da olsa zaten koşturma iz gerekirdi ekstra belirtmenize gerek yok . Bende gorumceyim görümce olmak kolay değil tabiki kosturacaksiniz.

Allahım yarabbim biz hiç bir şey görmedik, hiç bir sey ama bir tel toka dahi. Birsey görsek kul kurban olacağız üzerine de çirkeflikler gördük yaşadık.
Ama siz eğer yazdığınız gibi iseniz gelininiz iki kere geçmiş olsun dememesi çok ayıp.
Bluz konusunda birşey diyemem zevk renk tartışılmaz.
Siz mesafeyi koyun araya, bu uyanık sizi kullanmayada kalkar ilerde.
Karışmasın hiç bir şeye göreviniz neyse onu yapın nişan olmuş bitmiş.
Evlilikte hiç bir şeye karışmayın düğüne gidin takınızı takın, oynayın keyfimize bakın.
Bırakın evlenen onlar yapsınlar istediklerini.

Kotu qunde yanimda olmayana arayip sormayana anam babam dahi olsa tavrim nettir...!!! Cok ama cok ayip yaptiqi yedi yabanci olsa bi qecmis olsun der ben olsam mesafemi koyar cizqimi cekerim tabi bu benim fikrim herkesin yapisi farkli olabilir....

Bluz olayinda hic bir sey yok ki.belliki begenmis ama kayinvalidesi olumsuz konusunca almamistir.ama aklinda kalmistir.akrabasi begenince almistir.niye masum olmasin ne alaka yani..
Diger olayla birlesince masum gelmedi.gecmiş olsun dememesi begenmemesi vs.yoksa tabiki tek olarak düşünülünce dediğiniz gbi olabilir

Ben anlamyorum bu tarz takıntıları şahsen, hasta olduğumda kim geçmiş olsun dedi kim demedi çetele tutmam. Yüzüne gülen adam geçmiş olsun dese neee demese ne. Suratında meymenet olmayan da yine dese nee demese ne.... İnsan olsun, sorun çıkarmasın yeter. Neden sürekli birilerinden birşeyler yapmasını yada söylemesini bekliyoruz toplum olarak?

kaç yaşında gelininiz? her şeyi geçtim geçmiş olsun demek insani bir davranış, neden demiş kısmını bilemem ama yanlış yapmış. bluz mevzusu ise olabilir, insanların fikirleri değişebilir etkilenebilirler.

Bekar bir insandan bebekle bu kadar iş gördü hassasiyeti beklemeyin anlamazlar şu an düğün üstü çok telaşı vardır geçmiş olsun demeyi aklına getirmemiş bile olabilir bi görümce olarak saç kesimi olayına karışmanız zaten anormal olurdu bu düşünceniz de yanlış geldi sadece annenizin fikrini alıp tersini yapması bana yanlış geldi madem öyle hiç sormasın ayıp birşey bu

Para sizin cebinizden çıkmadığı için emekleriniz ne yazık ki sayilmayacak en azından şimdilik. Boşverin çokta üstüne düşmeyin düğün de eksikliğinizi hissetmezse zaten gereksiz yere yoruldunuz demektir.

Siz size düşeni yapın gerisini boşverin karşılık göremezseniz sizde birşey yapmazsınız benim görümcem hiç ortalarda yoktu düğün zamanına yakın ortaya çıktı abisine yaptığı tekşeyse getirip verdiği bir çeyrek abisi ona çeyrek götürmüş diye değiştirmeyip birde aynısını getirmiş böyle insanlarda var

Karışmadım karışmayı da düşünmüyorum kendisi uzakta ve nişana 1 gün var eksikleri tamamladım sadece almayabilirdim istesem içinde kalmasın dedim zaten istemiş biz aldıktan sonra öğrendik.Bunda bir sorun yok kimseye de bir şey anlatmadım duyması imkansız o yüzden dedikoduyu sevmem.Ha yapsam da neden başa kalkayım ki helal hoş olsun yapacagız mecburuz.

O kadar dogru yazmissiniz ki.aklima gelmez kim gecmis olsun dedi kim demedi diye hesap yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…