Yeni gelinin kayınvalide ile yaşaması?

Bu tercihi size sunması yanlış.
Madem mutsuz evliliği var boşansın gene nişanlın desteğini tabiki annesinden esirgemesin.
farklı bir ev açsın anneside çalışsın sizde destek olun.

Kaç yaşındasınız :)
20 yoksunuz sanki, 3-5 seneye neler neler değişir
köprünün altından ne sular geçer
mutsuzsa boşansın sonrasına bakarsınız, belki allah başka kapılar açar falan filan

Bence bu soruyu sormanız o kadar saçma ki...
Şu kafalar bir değişse ne güzel olacak.

Arkadaşım sen kvye bakıcılık etmek için mi evleniyorsun? Hayatını tanıdığını sandığın bir erkekle birleştirirken bir de hiç tanımadığın kv ile mi evleneceksin?

Aynı evde yaşamadan ayrı hayatlar yaşayarak kv ye destek olunmaz mı ? Olunur elbette.

Erkek arkadaşın çok çakal.
O zaman evlenmesin annesiyle yaşasın.

Tek derdi evlenmek olan kadınlar evlenip yıllar sonra çocuğunu evlendirince, bu sefer çocukların hayatını hele de el dediği kadının hayatını gasp ediyor. Çok bencilce.

49-50 sanırım yaşı. Kadın daha önce evliliğinde de çalıştı bi süre Bi yerlerde ama rahatsızlıkları yüzünden ayrıldı ameliyat felan oldu. Kocasıyla geçinemiyo şimdiye kadar güç bela geçinmiş işte çocuklar var küçükler felan diye. Büyüyünce de demek ki artık daha fazla katlanmak istemiyo oğluna güveniyo kızı da diş hekimi çıkacak 3 senesi kaldı.

Kaç yaşındasınız :)
20 yoksunuz sanki, 3-5 seneye neler neler değişir
köprünün altından ne sular geçer
mutsuzsa boşansın sonrasına bakarsınız, belki allah başka kapılar açar falan filan
22 bitti. Biliyorum 3-5 seneye neler değişir. Ama aklıma biiey takılınca yapım gereği onu düşünmeden çözmeye çalışmadan edemiyorum. Onun kalbini kırmadan ne yapabilirim diye düşünüyorum. Hayal ettiğim gibi bi evlilik olmayacak mı diye düşünüyorum yaklaştıkça..

çocuklarının durumu iyiymiş maden en azından iyi olacakmış yakında, el birliğiyle annelerine ev tutup baksınlar.
Olayın tek size kalması çok saçma.
Tabiki hep beraber yardım ederiz annene, küçük bir ev tutar rahat eder tarzı bişeyler söyleyin, o hiçde sıkılmadan teklifte bulunur gibi söylüyorsa bu kadarını söylemek hakkın bence. şimdiden susmaya alışırsan bira zor olabilir ilerde.

İşte hiç gelmiyor.zaten söyledim. Bayram’da seyranda diğer çocuklarının geleceği bi evi olmalı dedim.

Yani elbette. O tek bırakmak istemiyormuş ama annesini...

Hayatınızın hatası olur bu gerçekten. Kayınvalideniz çok iyi olabilir ama dipdibe yaşayınca insan belli bir yaştan sonra kendi annesi babasıyla bile yeri geldi tartışıyor, tek fark anne babanız size gönül koymuyor ama kayınvalide koyar. Böyle bir hayatı baştan kabul ederseniz, bu şekilde devam eder ve bu kadının başka çocukları da var onlara da gitsin derken bulursunuz kendinizi, eşiniz en ufak sorunda sizi suçlar, neler okuyoruz burada. Sonra o bilmem kaç yıllık geçmişler, o büyük aşklar yok olur gider, keşkeler gelir.

Yani elbette. O tek bırakmak istemiyormuş ama annesini...

Bu senin sorunun değil ama ne yazıkki. Annesi düşkün değil tek çocuğu eşin değil, hali hazırda yılalrdır yaşadığı kocası var.
Seni bu sorularla strese sokması çok saçma.
Sende açıkça fikrini söyle bak bakalım ne tepki veriyor ona göre ileriki yıllarınız şekillenir zaten.

yani anladıgımı kadarıyla o ıkı kardeşinede anneyede siz bakacaksınız ozaman

aynı apartman belki ama aynı ev asla kabul etme ,

ınan bana aşkından ölmezsin merak etme

Boşanacaksanız evlenin. 50-60 yaşında bir çocuğu doğurup evleniceksiniz resmen. Sevgilinin bunu teklif etmesi bile korkunç.
Bir de bunun şey tarafı var hiç düşünmek istemiyorum. Bizim akrabalar tarafından konuşulması tarafı.. işte gitti kv ile oturdu da bu yaşında da bizim sülaleden kimse oturmadı da daha neler neler söylenir. Bunları da duyarım yani biliyorum..bi de olayın bu kısmı var.

Evet mesela şuan ders çalışamıyorum oturdum bunu düşünüyorum 2 gündür..

milletin ne dediğine kadar dert edeceğiniz milyon tane şey olur merak etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…