Galiba öyle olacak. Onların düğün dernek toplaşmaları felan da bizim evde yapılır herhalde :)
Ay o kısım işin şerbetli yanı. Evin içinde 1 saniye özel anın olmayacak. Kocanla fingirdeme, kafa dinleme, baş başa film izleme, evin istediğin bir bölümünde sevişebilme falan yok. Cinselliği odanızda sessiz sessiz yapabilirseniz yaparsınız. Kavga edemezsiniz hemen müdahil olunur. Trip atamazsınız hemen eleştirilir. Yani boşanmak isteyen her insan kayınvalidesiyle yaşamalı bence.Bir de bunun şey tarafı var hiç düşünmek istemiyorum. Bizim akrabalar tarafından konuşulması tarafı.. işte gitti kv ile oturdu da bu yaşında da bizim sülaleden kimse oturmadı da daha neler neler söylenir. Bunları da duyarım yani biliyorum..bi de olayın bu kısmı var.
Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
Nasıl anlayamadım :)başlık pek bir naif olmamış mı zira hem kv hem de 2 tane genç adam var ortalıkta onların babalarında kalacağını hiç sanmıyorum
Peki aynı evde yaşamadık ve onlar boşandılar diyelim bu kadının gidecek yeri Yok,sizce en sağlıklı çözüm nedir ne yapılmalı ?
Peki aynı evde yaşamadık ve onlar boşandılar diyelim bu kadının gidecek yeri Yok,sizce en sağlıklı çözüm nedir ne yapılmalı ?
Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
Erkeksiz olmaz. Kadın erkeksiz yapamaz.
Erkek yoksa yaşanmaz.
Erkek erkek erkek.
Hayatlarının merkezi erkek.
Olmaz yani.
Evet haklısınız kararımı net bir şekilde söylemem gerekir yoksa sorun olacağa benziyorgidecek yeri yok derken. çocukları birleşir bir ev tutar ona kirada yaşar. bu şekilde konuş baştan. muallakta bırakma belki olur deme asla kabul etme.
Evet uzun bi iliskiniz var ama ilerde yuzde yuz sorun cikacak ayni evde yasamak cok zor.yasamadim ama cevremden goruyorum siz yada kv melekte olsa illaki sorun olacak.ne kendinizi nede hayatinizi mahvedin.Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
Evet haklısınız kararımı net bir şekilde söylemem gerekir yoksa sorun olacağa benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?