Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah ilik limonlu su, ceviz, kuru kayisi,erik ve hurma. Kahvaltida bir kase corba ictim. Nezle gibiyim biraz. Oglen, mercimek yemegi, yogurt ve az bisey tursu. Aksam kucuk bir tabak kiymali kuskus, ayran ve bir kase yesil salata. Arada activia yogurt, bir dilim kadar karpuz ve bir kivi. Ve tabiki bol Bol su :) daha sonra her zaman ki gibi tarcinli sicak su yaninda birkac tane biskuvi yerim heralde. Canim cikolatali seyler istiyor :)

Ooo menün cok güzel olmuş sadece sarma biraz kaçmış gibi demi ??

E tamam o zaman :) yazmamissin ki canim nerden bilecegiz :) ye canim Sen de oyle hergun yenen bisey degil ki zaten. Yap kizartmani ustune Bol sarimsakli yogurt. Oooh ekmegi bandira bandira ye. Canim cekti simdi

E tamam o zaman :) yazmamissin ki canim nerden bilecegiz :) ye canim Sen de oyle hergun yenen bisey degil ki zaten. Yap kizartmani ustune Bol sarimsakli yogurt. Oooh ekmegi bandira bandira ye. Canim cekti simdi
Aynen katılıyorum.bir sonraki güne telafi edersin olmadı.o kadar da sıkma derim,tadını çıkar.

Çok iyi gidiyorsun.

Kızlar sabah sabah bu limonlu suyu niye içiyorsunuz?

Yok valla yemeye cesaret edemiyorum daha hergun yenmedigi icin arada yenebilirama ben de bu ara soyle bi korku basladi son 2 ayim kaldi ve ben son ay fazla almakdan korkuyorum ve işi bu ara sıkı tutmaya başladım dur bakalım başarabilecekmiyiz ama sen bu haftalar baya iyi gidiyosun gozumden kaçmıyor

Bir lahmacun ancak tadimlik bana gore :) en az Iki tane yerim. Kucukse 3 e kadar yolu var
3 mü?? Yok canim kalsin normalde de en fazla 1 bucuk yerdim o bile şişirir

- 1.500 olacak canım.malum az kilo almak derdimiz
Sen daha eksidesinayy ne guzel ya
Sorma sabah kahvaltıda da abartmışım,hoşuma gitmedi.yarın düzeltirim.
Sarmaya dayanamadım tabi ki dehala aklımda yaaa,yesem daha yerim.çok kötü çok.
Sen eksidemişsin cok da kasma daha 16 yi.gecince sıkı tur derim tabi bunyen hızlı kilo almaya müsait degilse

Club

Sagol canim. Ya Benim bildigim Sabah bos mideye icildigi zaman sindirim sistemine yardimci oluyor. Bagirsaklari temizliyor. E bi de c vitamini.
Bir de 1 bardak limonlu su eksi 100 kalori imiş hem.vucuttaki toksinleri atiyomuş bir se hamilelikde zarari olmayan tek dogal odem attırıcı istah kesici bu galiba baska bisey bulamadim ben

Bugün liste paylasamicam cunku hangi birini yazayim ;(
Abur cubura dadandim bu ara kurtulamıyorum ya bianda kilo almaya baslicam diye korkuyorum bu zamana kadar dikkat ettiklerim bosa gidecek,kendimi durduramiyorumda limonlu su bol su içiyorum sabahlarıda elma sirkeli su iciyorum bide su abur cuburu ve tatliyi yemesem ne iyi olur... herkesin aa cok az almissin cok iyisi gazlamalarida rahatlik verdi galiba

Tatlım abur cuburu ortadan kaldır bu zamana kadar çok iyi geldik yapma sakın yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…