Cok kilolu deģilmissin aslında bundan sonra dikkat edersen az alırsın bence ayda 1 kilo kendine hedef koy muhtemelen altında alirsin amaCanım 1,66 57 kg ile hamile kaldım ama başından beri düzenli alıyorum ilk trimesterda kilo alınmaması ya da 1 2 kg diyorlar ya ben kilo alan taraftaydım o sinirlerimi bozuyor zatenher zaman da uyamıyorum kalori sayacına canım tatlı çekse zaten kafadan aşıyor 23. Haftamdayım şimdi 5 kilo aldım sen kaçtasın canım?
Ayda bir kilo için neler yememek lazım:)Cok kilolu deģilmissin aslında bundan sonra dikkat edersen az alırsın bence ayda 1 kilo kendine hedef koy muhtemelen altında alirsin ama
cnm bir arkadaşımda ilk 14 haftasında 5 kg aldı, şimdi oda 22 de hala 5 kiloda kaldı. ben ilk 3 ay 1 kilo verdim. şimdi 1 ayda o aldığımı da üzerine de 1 kg aldım ki yemem aynıCanım 1,66 57 kg ile hamile kaldım ama başından beri düzenli alıyorum ilk trimesterda kilo alınmaması ya da 1 2 kg diyorlar ya ben kilo alan taraftaydım o sinirlerimi bozuyor zatenher zaman da uyamıyorum kalori sayacına canım tatlı çekse zaten kafadan aşıyor 23. Haftamdayım şimdi 5 kilo aldım sen kaçtasın canım?
Haha Ben Dec oyleyim. Evde sevdigim birsey varsa bitirmeden rahat edemiyorumBende şişmekten cekiniyorum çok rahatsiz edici bir durum... limonlu suyu birakma bende en azindan 1 bardak limonlu su icmeye calisiyorum aksamlarida bisey yememege dikkat ediyorum bazen bisey izleyeceksem bos bos izlemeyo sevmiyorum o zaman biseyler yiyorum ama evde abur cubur bulundurmamak en guzeli gecen almis bulundum surekliii aklima geldiler neyse bitti rahatladım :)
Cok kilolu deģilmissin aslında bundan sonra dikkat edersen az alırsın bence ayda 1 kilo kendine hedef koy muhtemelen altında alirsin ama
cnm bir arkadaşımda ilk 14 haftasında 5 kg aldı, şimdi oda 22 de hala 5 kiloda kaldı. ben ilk 3 ay 1 kilo verdim. şimdi 1 ayda o aldığımı da üzerine de 1 kg aldım ki yemem aynıyani toplamda başlangıç kiloma göre 1 kg almış oldum. 19+0 olcam bende yarın. ama hızla kg alıyormuşum gibime geliyor. hepte sağlıklı beslenirim ben kolay kolay tatlı matlı çekmez cnm. ama sebze olunca koca tabaklar yiyorum :))))))))) he birde ekmek çok seviyorum (( seninde iyi bence 26 dan sonra duraklıyor diye biliyorum cnm. kafana takma sağlıklı ye, zaten vücut kilo almaya çabalıyor adeta :) bebikler doğsun hepsi gidicek kiloların
Kolay dogumlar canim. Saglikla gelsin bebegin insallah.Kızlar sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun ayaklanır ayaklanmazda kilo bildirimi yaparım inşallah
Yok kız ac değilim şükür yesem yerim ama.gereksiz yiyecektim tutuyorum kendimiBu nedir yaaa?yememişsin sen,açsın aççççMaşş sana.hemen örnek alıyorum
Liste paylaşmıştık gecmişte gerci suan da vsr ama genelde yeme duzenim böyle oldu canım tatlı abur cubur tamamen yok diyemem 1 ya da 2 catal alabiliyorum en fazla ya da 1 dilim kek beni en cok yakan o günler oluyor onu da akşamla dengeliyorum genelde ama en onemli noktaAyda bir kilo için neler yememek lazım:)
Kiz benim evde abur cubur var mecbur oluyo valla çocuklar okula götürüyor biliyorum cokda faydali degil ama sagliklilarini secmeye calisiyorum muhakkak cayin yanina misir kek sutlu tatlı biseyler çıkarıyorum ben dikkat ediyorum ama onlar da benim gibi yaparsa yavrularim zayiflar kesinHaha Ben Dec oyleyim. Evde sevdigim birsey varsa bitirmeden rahat edemiyorum
Ben surekli açım yaaa acikinca da sanki bebegi ac bırakıyormuşum gibi hissediyorum vicdan yapıyorum..ahh ahh dun gece neler yedim bi bilsenizListe paylaşmıştık gecmişte gerci suan da vsr ama genelde yeme duzenim böyle oldu canım tatlı abur cubur tamamen yok diyemem 1 ya da 2 catal alabiliyorum en fazla ya da 1 dilim kek beni en cok yakan o günler oluyor onu da akşamla dengeliyorum genelde ama en onemli nokta
1 limonlu su
2 akşam 6 dan sonra yemememk
3 cok yedigini hissettiğin de muhakkak yürü evde de hareketli ol
Diyeceksin gece acikiyorum olsun acıkalim ki çok aciktim ruyamda yemek yedim hep biliyorum ki gece yesigim yemek.ozellikle yağ olarak dönücek hani ben bu beslenmeyle daha az alirdim.belki ama genel olarak bu anlattıklarima 3 aydır tam anlamiyla uyuyorum tabi oncesinde de oyle cok yiyen biri degildim
öyle cnm ama işte işyerinde yiyorum, burda da çok yağsız yapmıyorlar. birde safra kesemde taş çıktı başıma, doğumdan sonra ameliyat olmam lazım. kızartma ve yağlı , yumurta istesemde yiyemiyorumCanım benim hedefim de 1 kg ama inşallah uyabilirımörneğin bir ay 0,8 almışım bir ay 1,4 bir ay 2 ye yakın o yüzden bu hormonlara güvenemiyorum
Canım sebzenin inan ki kalorisi çok düşük özellikle de az yağlı ve buharda yaparsan ekmekten daha düşük kaloriye bile denk gelebilir. Ekmeği de çok tahıllı ye canım dilim olarak koy poşeti kaldır görmeyince canın istemezen azından çabalıyoruz doğuma kadar 1 kg bile eksik alsak bizim için kardır canım.
Geçmiş olsun canım arada evden de götürebilirsin sağlıklı yemekler eğer imkanın varsa.. ben çalışıyorken yemek termosu almıştım götürüyordum yemekhane yemeklerini yiyemiyorumöyle cnm ama işte işyerinde yiyorum, burda da çok yağsız yapmıyorlar. birde safra kesemde taş çıktı başıma, doğumdan sonra ameliyat olmam lazım. kızartma ve yağlı , yumurta istesemde yiyemiyorumağrım oldu 1 kez ve acilde serum yedim , bebeğim ilaç yesin istemiyorum , ondan dolayıda cnm çekse bile yiyemyiorum
Sağolasın. Inşallah ilaç konusunu bi an evvel neticelendirebiliriz...Valla o konuda pek bi bilgim yok canım ama ilaclarini kullanirsan bi sıkıntın olmaz inşallh
Yoo öyle deģil bebek besleniyor bi sekilde zaten klasik bildigimiz bişey bebwge et sut protein ve sebze gidiyo hamur ve tatlı gitmiyorBen surekli açım yaaa acikinca da sanki bebegi ac bırakıyormuşum gibi hissediyorum vicdan yapıyorum..ahh ahh dun gece neler yedim bi bilseniz
Evet kahvaltin iyi ama diger yediklerin cok sagliksiz canim. Ne bebege ne de Sana yarari olan seyler.Sabah 2 dilim ekmek biraz ev yapimk sucuk 2 dilim peynir 2 zeytin
Ara yok
Ogle akşam bir misafirlikdeydim
1 lahmacun
1 dilim sütlü bir pasta
1 kucuk biskuvili top
1 kucuk elmalı kurabiye
Yatarken 1 elma kefir icerim galiba
Bugun misafirlikden dolayi biraz kactı
Bu kaçmış halimi?çok iyi dayanıyorsun.tebrik ediyorum canım.Sabah 2 dilim ekmek biraz ev yapimk sucuk 2 dilim peynir 2 zeytin
Ara yok
Ogle akşam bir misafirlikdeydim
1 lahmacun
1 dilim sütlü bir pasta
1 kucuk biskuvili top
1 kucuk elmalı kurabiye
Yatarken 1 elma kefir icerim galiba
Bugun misafirlikden dolayi biraz kactı
Lahmacun da et var ve yaninda baya sebze domates falan yedim yazmadım sabah protein i baya aliyorum e gece kefir yogurt ya da süt hergun et yapamiyorum haftada 3 ya da 4 gun et aliyorum da valla oglen misafirlikdeki ler de artık gozumde uçan şeyler herzaman olmuyo birde vitamin ilacım cok iyiymiş dr um ustune basarak soyledi orneğin kışin patlican yiyemezsin ama onun vitaminini içeriyor dedi bide biliyo musun çok sıkıldım secmekden istiyorum ki eskisi gibi yeyip ıceyim mesela kızartma yı 7 aydir agzıma sokmadimEvet kahvaltin iyi ama diger yediklerin cok sagliksiz canim. Ne bebege ne de Sana yarari olan seyler.
Misafirlikde kacirdim canim normalde lahmacunu yarım yerdim de dahanamadim bugun digerleri de baya küçük dü zaten ama doyurdu bayaBu kaçmış halimi?çok iyi dayanıyorsun.tebrik ediyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?