Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Cok kilolu deģilmissin aslında bundan sonra dikkat edersen az alırsın bence ayda 1 kilo kendine hedef koy muhtemelen altında alirsin ama

cnm bir arkadaşımda ilk 14 haftasında 5 kg aldı, şimdi oda 22 de hala 5 kiloda kaldı. ben ilk 3 ay 1 kilo verdim. şimdi 1 ayda o aldığımı da üzerine de 1 kg aldım ki yemem aynı yani toplamda başlangıç kiloma göre 1 kg almış oldum. 19+0 olcam bende yarın. ama hızla kg alıyormuşum gibime geliyor. hepte sağlıklı beslenirim ben kolay kolay tatlı matlı çekmez cnm. ama sebze olunca koca tabaklar yiyorum :))))))))) he birde ekmek çok seviyorum (( seninde iyi bence 26 dan sonra duraklıyor diye biliyorum cnm. kafana takma sağlıklı ye, zaten vücut kilo almaya çabalıyor adeta :) bebikler doğsun hepsi gidicek kiloların

Haha Ben Dec oyleyim. Evde sevdigim birsey varsa bitirmeden rahat edemiyorum

Cok kilolu deģilmissin aslında bundan sonra dikkat edersen az alırsın bence ayda 1 kilo kendine hedef koy muhtemelen altında alirsin ama

Canım benim hedefim de 1 kg ama inşallah uyabilirım örneğin bir ay 0,8 almışım bir ay 1,4 bir ay 2 ye yakın o yüzden bu hormonlara güvenemiyorum

Canım sebzenin inan ki kalorisi çok düşük özellikle de az yağlı ve buharda yaparsan ekmekten daha düşük kaloriye bile denk gelebilir. Ekmeği de çok tahıllı ye canım dilim olarak koy poşeti kaldır görmeyince canın istemez en azından çabalıyoruz doğuma kadar 1 kg bile eksik alsak bizim için kardır canım.

Ayda bir kilo için neler yememek lazım:)
Liste paylaşmıştık gecmişte gerci suan da vsr ama genelde yeme duzenim böyle oldu canım tatlı abur cubur tamamen yok diyemem 1 ya da 2 catal alabiliyorum en fazla ya da 1 dilim kek beni en cok yakan o günler oluyor onu da akşamla dengeliyorum genelde ama en onemli nokta
1 limonlu su
2 akşam 6 dan sonra yemememk
3 cok yedigini hissettiğin de muhakkak yürü evde de hareketli ol
Diyeceksin gece acikiyorum olsun acıkalim ki çok aciktim ruyamda yemek yedim hep biliyorum ki gece yesigim yemek.ozellikle yağ olarak dönücek hani ben bu beslenmeyle daha az alirdim.belki ama genel olarak bu anlattıklarima 3 aydır tam anlamiyla uyuyorum tabi oncesinde de oyle cok yiyen biri degildim

Haha Ben Dec oyleyim. Evde sevdigim birsey varsa bitirmeden rahat edemiyorum
Kiz benim evde abur cubur var mecbur oluyo valla çocuklar okula götürüyor biliyorum cokda faydali degil ama sagliklilarini secmeye calisiyorum muhakkak cayin yanina misir kek sutlu tatlı biseyler çıkarıyorum ben dikkat ediyorum ama onlar da benim gibi yaparsa yavrularim zayiflar kesin

Ben surekli açım yaaa acikinca da sanki bebegi ac bırakıyormuşum gibi hissediyorum vicdan yapıyorum..ahh ahh dun gece neler yedim bi bilseniz

öyle cnm ama işte işyerinde yiyorum, burda da çok yağsız yapmıyorlar. birde safra kesemde taş çıktı başıma, doğumdan sonra ameliyat olmam lazım. kızartma ve yağlı , yumurta istesemde yiyemiyorum ağrım oldu 1 kez ve acilde serum yedim , bebeğim ilaç yesin istemiyorum , ondan dolayıda cnm çekse bile yiyemyiorum

Geçmiş olsun canım arada evden de götürebilirsin sağlıklı yemekler eğer imkanın varsa.. ben çalışıyorken yemek termosu almıştım götürüyordum yemekhane yemeklerini yiyemiyorum

Sabah 2 dilim ekmek biraz ev yapimk sucuk 2 dilim peynir 2 zeytin
Ara yok
Ogle akşam bir misafirlikdeydim
1 lahmacun
1 dilim sütlü bir pasta
1 kucuk biskuvili top
1 kucuk elmalı kurabiye
Yatarken 1 elma kefir icerim galiba
Bugun misafirlikden dolayi biraz kactı

Evet kahvaltin iyi ama diger yediklerin cok sagliksiz canim. Ne bebege ne de Sana yarari olan seyler.

Sabah : 1dilimtam buğday ekmeği,kibrit kutusu kadar beyaz peynir,2 çeri domates,3zeytin,1haşlanmış yumurta,1 yeşil biber,1çay kaşığı reçel,1/2 su bardağı süt
Öğlen : 1 kase labneli tarhana çorbası
Ara: çeyrek simit içine beyaz peynir / çeyrek elma
Akşam : 15-20 adet yaprak sarma,1/4 kase yoğurt
Belki 1 muzla kapatırım,belki de yemem bilemiyorum.

Bu kaçmış halimi?çok iyi dayanıyorsun.tebrik ediyorum canım.

Evet kahvaltin iyi ama diger yediklerin cok sagliksiz canim. Ne bebege ne de Sana yarari olan seyler.
Lahmacun da et var ve yaninda baya sebze domates falan yedim yazmadım sabah protein i baya aliyorum e gece kefir yogurt ya da süt hergun et yapamiyorum haftada 3 ya da 4 gun et aliyorum da valla oglen misafirlikdeki ler de artık gozumde uçan şeyler herzaman olmuyo birde vitamin ilacım cok iyiymiş dr um ustune basarak soyledi orneğin kışin patlican yiyemezsin ama onun vitaminini içeriyor dedi bide biliyo musun çok sıkıldım secmekden istiyorum ki eskisi gibi yeyip ıceyim mesela kızartma yı 7 aydir agzıma sokmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…