Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Acıkmadin mı?? Öğlen yememişsin
Çok uyuyorum ben 4 aylık bebek gibi 3-4 saatte bir uykum geliyo. O yüzden kahvaltımı 11den önce yapamıyorum maalesef. Gebelik öncesinde de 2 ana 1 ara öğün şeklinde besleniyodum. Galiba o alışkanlığın da etkisi var...

Bugün doktora gittik keseyi görmek için. Ondan yana bi sıkıntı yok çok şükür. Kan tahlillerimde tiroidim eksik çıktı. Zaten tiroid için ilaç kullanıyorum, muhtemelen ya doz arttırıcaklar ya da ilaç değiştiricekler. Şuan bebek 5 haftalık görünüyo. Tiroid eksikliği bu kadar erken dönemde bebeğe zarar verir mi? Bilgisi olan var mı...

Kızlar sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun ayaklanır ayaklanmazda kilo bildirimi yaparım inşallah
Hadi bakalım Allah bi avazda kurtarsın. Sağlıkla, huzurla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Kızlar merhaba.grubunuzu çok sevdim.maşallahınız var,gözlerime inanamadım.çok iyi durumdasınız.ben de motivasyon için katılmak istiyorum;çünkü ben normalde camış gibi yerimilk Doğumda 16kilo almıştım,şimdi almak istemiyorum.sizinle daha iyi atlatabilirim inş.ama siz çoook az yiyorsunuz yaf700gr-900gr valla şaka gibi yarabbim.ben de bu insanoğullarından olmak istiyorum duamız amin

hosgeldinn.. hayirli olsunn :) baslangic ve guncel kilonu yazarsan ekliyim seni canim :)

Off bugun +1 kilo gelmis dune nazaran biliyorum cogu odemde ne kadari kalicak bilmiyorum

Kuzum çok az yiyorsun neyse o vitamin ilacı bizde kullanalım

Kızlar sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun ayaklanır ayaklanmazda kilo bildirimi yaparım inşallah
Maaşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun miniğine

Valla o konuda pek bi bilgim yok canım ama ilaclarini kullanirsan bi sıkıntın olmaz inşallh

Bu nedir yaaa?yememişsin sen,açsın açççç Maşş sana.hemen örnek alıyorum

Dün çok yorgundum erkenden uyuyakalmışım bugün paylaşayım listemi
kahvaltı:1 yumurta*1 dilim peynir*1 salatalık *1 cherry domates
Ara: armut
öğle:2 dilim ıspanaklı börek
ara:vişne kompostosu
akşam:1 tabak tepsi mantısı*bol yoğurt*salata
***2 dilim kek(tam buğday unuyla)

bence iyiymiş cnm . boy kilonu bilmiyorum ama, iyi gözüküyor.
Canım 1,66 57 kg ile hamile kaldım ama başından beri düzenli alıyorum ilk trimesterda kilo alınmaması ya da 1 2 kg diyorlar ya ben kilo alan taraftaydım o sinirlerimi bozuyor zaten her zaman da uyamıyorum kalori sayacına canım tatlı çekse zaten kafadan aşıyor 23. Haftamdayım şimdi 5 kilo aldım sen kaçtasın canım?

Kuzum çok az yiyorsun neyse o vitamin ilacı bizde kullanalım

Maaşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun miniğine
Regenesis max canım kahvaltidan sonra yuttum tum gün oyle iştahımı kesti dun de cok az yedim bebek icin acaba az mı oldu diye düşünmedim değil
Hoşgeldin canim buranin faydasıni göreceksin emin ol insallah istedigin kilo ile tamamlarsın
Off bugun +1 kilo gelmis dune nazaran biliyorum cogu odemde ne kadari kalicak bilmiyorum
Sabaha gider canım o 1 kilo artık ödeme daha çok müsaitiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…