Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ama ben de daha 11.haftadayım.daha çooook uzun zaman var önümde.iştahım çok açılmaz umarım.

Sagol canim. Ya Benim bildigim Sabah bos mideye icildigi zaman sindirim sistemine yardimci oluyor. Bagirsaklari temizliyor. E bi de c vitamini.
İyi ama aç karna limon zararlı olmaz mı ki?neyse araştırayım bi.sağol canım.

ya cnm yesene biraz bende safra kesemde taş var yoksa kızartma mutlaka yerdim yemediğim halde ağrım oluyor ya

dünki menum :) : sabah cennet hurmalı yulaf lapası(4 kaşık yulaf),1 ceviz ile
ara: mini browni intense
öğle: 5 köfte bol salata,1 dilim ekmek
ara: 1 elma
akşam: 2 kaşık pilav üstü kuru, bamya,kereviz,yoğurt,salata(yağsız) ,1 dilim ekmek

rmys4203 ya canım benimm çok mutlu oldum İnan. allah analı babalı büyütsün . Nasıl mutlu olmuşsundur şimdi sende. Sen nasılsın? Bebek nasıl? Ayyy çok heyecanlı. Bende bıdığımı artık kucağıma almak istiyorum yaaa

Al benden de o kadar. Liste paylaşmamak sanırım yaramadık bana. Ve rahatlama geldi. Allahım yemediğim kalmadı resmen şu 10 gündür ve hoşgeldin +1 kg. Büyüksen itibaren Doğuma kadar ağzıma ABur cubur sürmicem. Hergünde 1 saat yürüyüşlere başlayacam. Resmen onca emeğim çöp olcak yoksa....

Ben şu anda 54 kiloyum. 52 ile başladım. En fazla 58 ile doğuma girmek istiyorum, inşallah... Yalnız feci yiyorum, her şeyi yemek şeklinde görüyorum resmen, hayatımda bu kadar yediğim bir dönem olmamıştı Sürekli acıkıyorum.
Hayırlısı

Kiz nerdesin sen sesin solugun çıkmıyor dedim sıkıldı bıraktı galiba bu arada evet haklısin liste paylaşmak frenliyor insanı yoksa otokontrolu yavaşlatiyoruz son aylar dikkat etmekde fayda var çogu yerde son aylsrda cok kilo aliniyor diyenide duydum hic alinmiyor diyeni de ama bu soylenileni 4 5 ve 6. Aylar içinde duymustuk az yiyeyrek atlattik.son aylarida atlatiriz diye umid ediyorum

Neden bu kadar az istiyosun ki 8 kilo cok az canim her aya 1 kilo hedef koy en fazla 10 la gir zaten 10 kilo nun dogum sonrasi 6 si gidiyomuş kalanidw 6. Aya kadar gidermiş 10un uzerinde kilo alanlarinki kalıyomuş

Neden bu kadar az istiyosun ki 8 kilo cok az canim her aya 1 kilo hedef koy en fazla 10 la gir zaten 10 kilo nun dogum sonrasi 6 si gidiyomuş kalanidw 6. Aya kadar gidermiş 10un uzerinde kilo alanlarinki kalıyomuş
Bilemiyorum ki ya şu anda çok kilolu görüyorum kendimi hep popo göbekte kilolarım O yüzden çok almak istemiyorum ama en fazla da 10 olsun bari...

Yemelerdeyim içmelerdeyim ben . Ayy gece gece bir bütün pizzayı götürmelerdeyim ((( ama dün sondu Begüm’den itibaren hergün düzenli yazacam. Var ya yoksa fıçı gibi olacam fıçııııı.. ama bu hafta kilo bildirimi yapmak istemiyorum utanıyorum tartı çok fırladııı

ben 1.5 tan az lahmacun asla yemem :))))))))))))) helal olsun.
2 diyorummmmmm
Oooo sen de az değilsin.örnek almam lazım.çok iyi menü.
Ya aslında genellemeler doğru değil.ben ilk oğlumda 50kilo ile başladım 66 ile bitirdim,hiiiiiç dikkat etmedim.istediğimi yedim içtim 16kilodan anlaşılacağı üzere.sonra dr 16nın 8i garanti Doğumla gider dedi.çocuk 3.25 doğdu.kilom Doğum sonrası 64 oldu sadece.bana 14 kilo kaldı ne alakaysa.gerçi sezaryenden sonra ödem oldu çok fena sanırım ondan,şiştim.ama oğlum 10aylık olduğunda 48 kiloya düştüm,çok şükür.üstelik emzirirken canavar gibi yedim.3lahmacun yetmiyordu düşün.emzirirken çok güzel gidiyor kilolar.umarım bunda da kolayca gider.
Yalnız bunda fena taktım.8kiloyu geçmek istemiyorum,lütfennnnnnn
2.doğumda dağılıyor kadınlar diyorlar,ona inat!!ve şişmanken çok çirkin oluyorum.zaten boyum kısa,1.55bişeyim.

:)))))) inş almazsın canım, alsanda veriyormuşsun zaten baksana. bende hayatımda olmadığım kdr iştahlıyım, sürekli kendimi tutma modundyım :)))) ilk 3 ay iştahsızdım şimdi acısı çıkıyor galiba :)

dünkü listem
kahvaltı:2 dilim kek* süt
ara yok
öğle:5 bulgur köftesi*domates *salatalık*peynir
ara: muz*5 fındık
akşam: 1 kase mercimek çorbası
2 kıymalı börek
3 kaşık pilav
2 kaşık kıymalı patlıcan
ızgara tavuk
(ayy misafirlikteydik çok kaçırdım)

Bilemiyorum ki ya şu anda çok kilolu görüyorum kendimi hep popo göbekte kilolarım O yüzden çok almak istemiyorum ama en fazla da 10 olsun bari...
Biz kendimizi oyle görüyoruz ama oyle degildir hem.10 kilo ideal cidden
Olmazsın canim amaaan nolucak dogum sonrasi veririrm.kafasi yok bizde bak sorun yapıyorsun hep derim ben sinavi kazananlar ben yapamiyorum stresinde olup surekli ders çalışanlar dir bizkmkide oyle uç noktada takmayalimda ama sorun etmek insani basariya götürüyor bundan eminim ki sende eminim istedigin kiloyla tamamlarsın
Ya ne guzel vermissin öyle ben lohusayken yedim ictim hep kalan kilomu veremediydim kendiliginden bunda dogum sonrasi en fazla 2 kilo fazlam olsun istiyorum yani 57 ile kalayim aslında tum gayret ve cabalar boşa degil az kilo almanin o kadar cok artisini gördüm ki bu hamileligimde anlatamam bi defa hafifim enerjiğim yuzuklerimi takamiyorum.ama bollukdan sonra tansiyonum digerlerinde ki.gibi.yuksek degil sağlık icin az ve saglıkli yemek gerekmiş bunu bi kez daha anladim

İşte ben de 3.aydan sonra korkuyorum.şimdi bulantılarım var,midem almıyor çoğu zaman.ama sonra açılırsa iştahım yandı gülüm keten helva.
Akşam menüsü sağlammış.Allahtan ben yokmuşum.bu yemeklere nasıl dayanacaksın.yapacak bişey YÖK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…