- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Bende ruyalarimda görüyorumNeseliyimmm ama kabus gibi degil bebegi goruyorum ins. Rabbim kavuştursun
Seyretmemelisin canim o zmn sezeryana da bakinca ona yuregim yok.diyebilirsin insta da zahide küçük var ona baksana dogum yapanlar hic bağırmıyor gayet kolay ve güzel yontemlerini arastır bence en son care sezeryan düşün tabi yine de karar seninAy normal Doğum istiyordum. Dün geceki rüyamdan sonra sabah normal Doğum videosu izledim . Ay sanırım bende normal Doğum yapacak yürekte yok yaaa... O nasıl zor ve acılı bir şey öyle ya psikolojim alt üst oldu
Kizlar bana yardım edin iştahim çok açıldı sürekli su içmeye çalışıyorum ama hic bu kadar kötu olmamiştim son haftalarda heyecandan yemek yiyemem diyordum tam tersi oldu napıcam ben ??akıl verin bana
Seyretmemelisin canim o zmn sezeryana da bakinca ona yuregim yok.diyebilirsin insta da zahide küçük var ona baksana dogum yapanlar hic bağırmıyor gayet kolay ve güzel yontemlerini arastır bence en son care sezeryan düşün tabi yine de karar senin
Yani oda var ama yeteri kadar yedigimi düşünüyorum vicdanen bebek için rahatım hani misal simdi aksam ya yarin sabah kahvaltiyi düşünüyorum ayy ne bileyim zormuş yaa yeyince vicdan azabi az yeyince de açlık hissi oluyor senin bulanti var yiyemiyosun ama çoğu kişide gecti bulantı sendCanım bebek büyüdü artık. Yediklerimiz yetmiyor ikimize de. Ben sürekli açlık hissediyorum yani. Yemeyincede ona haksızlık ediyorum hissine kapılıyorum :) yiyince de biliyorsunuz zaten olanları :)
Yani oda var ama yeteri kadar yedigimi düşünüyorum vicdanen bebek için rahatım hani misal simdi aksam ya yarin sabah kahvaltiyi düşünüyorum ayy ne bileyim zormuş yaa yeyince vicdan azabi az yeyince de açlık hissi oluyor senin bulanti var yiyemiyosun ama çoğu kişide gecti bulantı send
Nasıl yani daha dönmedi mi ha sen o sebeple de sezeryan olabilir diye düşünüyosun neyse canim hakkinda hayırlisi olsun ikinizde saglikla çıkın doğumdan inşallahBelki de benim bebek hala dönmediği için mideye baskı yapıyordur canım. Bilmiyorum ki doktor normal dedi
Gecen bir arkadasimla konusuyodum son aya kadar 7 kilo almis son ay heyecandan 12 kilo almis bir ayda tabi cogu odemdirde yinede korkunc biseyKizlar bana yardım edin iştahim çok açıldı sürekli su içmeye çalışıyorum ama hic bu kadar kötu olmamiştim son haftalarda heyecandan yemek yiyemem diyordum tam tersi oldu napıcam ben ??akıl verin bana
Aman Allahımm o kadar olmayiz galiba toplamda 19 mu yoksa son ay 5 kilo mu almış ayy yok yaa ben kendimi saldım galiba şimdi motivasyon amacli diyet gruplarına bakıyorum gayet basarili listeler var emziren anneler cogunlukda 25 30 kilo almislar hep hayir dedim kendime beynimin beni yaniltmasina izin vermiycem duygusal açlik yasadığimi düşünüyorum herzaman saglikli beslenmek amacım olmali ki lohusa pijamama ve gebelik öncesi tuniklerime pantolonuma girebileyim @dolly canim galiba motivasyon cok onemli bu işte yoksa iştah artisini hamilelige bağlayip gereksiz kilo alimi olucak bu noktaya gelene kadar baya azmettik bundan sonra birakmam ahmaklik olucak uzun oldu ama son noktaya kadar aktif olalim hatta dogum sonrasi bile emziren anne diyet listesi falan uygulariz yazim uzun oldu yaa ama benim kendime gelmem lazimGecen bir arkadasimla konusuyodum son aya kadar 7 kilo almis son ay heyecandan 12 kilo almis bir ayda tabi cogu odemdirde yinede korkunc biseyins oyle olmayiz suan 30 küsur haftalik olanlar olarak gayet iyiyiz
Bence normalden degilde oburunden kork biri dogum biri ameliyat cunku.. benim ne kadar korkak oldugumu bu konuda tahmin edemezsin hayatim boyunca normal dogurmak gibi bi fikrim yoktu ilk hamileligimde esimle teadufen konusurken sacmalama dedim ne normali ben doguramam dedim o kadar benimsemisimki sezeryani şoka girdim sanki benim normal doguracagimi sandigi icin doktorunla konustum o beni cok tesvik etti sen normal dogurmazsan kimse doguramaz dedi acayip bunyen musait sakin kestirme kendini dedi her kontrolde bana boyle seyler soyledi ve normal oldu sonunda ki epidural taktirdigim icin hizlandi ve kolaylasti bi tik daha. Doktorum bana dediki sonra aslinda sen zor dogururdun oglen yattim gece dogurdum epidural takmasaydik ertesi gün aabah bekliyordum ben dedi ama her kadin dogurur kimi zor kimi daha zor dedi kafada fitratta bu var dedi motivasyonu yuksek tutmak onemli olan bakalim ins bunuda normal istiyorum korkularima ragmen o kavusma aninin guzelligi cok baskaAy bilmiyorum ki aşırı aşırı korktum normal Doğumdan. Ay Allah her açıdan kolaylık versin ferahlık versin valla
Kesinlikle katılıyorum canim o arkadasim geceleri cipsler falan yemis hep kendini yemege vurmus 7+12 kilo almis yani biz zaten o kadar salmiyoruz kendimizi. Kendimi zayif lohusa hayal ediyorum her goren ay hic yeni dogum yapmış gibi degilsin diyomus mesela kafamda oyle canlandiriyorumAman Allahımm o kadar olmayiz galiba toplamda 19 mu yoksa son ay 5 kilo mu almış ayy yok yaa ben kendimi saldım galiba şimdi motivasyon amacli diyet gruplarına bakıyorum gayet basarili listeler var emziren anneler cogunlukda 25 30 kilo almislar hep hayir dedim kendime beynimin beni yaniltmasina izin vermiycem duygusal açlik yasadığimi düşünüyorum herzaman saglikli beslenmek amacım olmali ki lohusa pijamama ve gebelik öncesi tuniklerime pantolonuma girebileyim @dolly canim galiba motivasyon cok onemli bu işte yoksa iştah artisini hamilelige bağlayip gereksiz kilo alimi olucak bu noktaya gelene kadar baya azmettik bundan sonra birakmam ahmaklik olucak uzun oldu ama son noktaya kadar aktif olalim hatta dogum sonrasi bile emziren anne diyet listesi falan uygulariz yazim uzun oldu yaa ama benim kendime gelmem lazim
Bugun yorucu bir gun gecirdim yazim hatalarimin kusuruma bakmayın :Bence normalden degilde oburunden kork biri dogum biri ameliyat cunku.. benim ne kadar korkak oldugumu bu konuda tahmin edemezsin hayatim boyunca normal dogurmak gibi bi fikrim yoktu ilk hamileligimde esimle teadufen konusurken sacmalama dedim ne normali ben doguramam dedim o kadar benimsemisimki sezeryani şoka girdim sanki benim normal doguracagimi sandigi icin doktorunla konustum o beni cok tesvik etti sen normal dogurmazsan kimse doguramaz dedi acayip bunyen musait sakin kestirme kendini dedi her kontrolde bana boyle seyler soyledi ve normal oldu sonunda ki epidural taktirdigim icin hizlandi ve kolaylasti bi tik daha. Doktorum bana dediki sonra aslinda sen zor dogururdun oglen yattim gece dogurdum epidural takmasaydik ertesi gün aabah bekliyordum ben dedi ama her kadin dogurur kimi zor kimi daha zor dedi kafada fitratta bu var dedi motivasyonu yuksek tutmak onemli olan bakalim ins bunuda normal istiyorum korkularima ragmen o kavusma aninin guzelligi cok baska
Bu ara yine aksamlari yemiyorum o bana iyi hissettiriyor gerci bol su icme isini aksatiyorum yine ama yarindan itibaren toparlarim :) bakalim bu hafta kac gr. Gelicek bu haftalar daha cok merak eder oldumAman Allahımm o kadar olmayiz galiba toplamda 19 mu yoksa son ay 5 kilo mu almış ayy yok yaa ben kendimi saldım galiba şimdi motivasyon amacli diyet gruplarına bakıyorum gayet basarili listeler var emziren anneler cogunlukda 25 30 kilo almislar hep hayir dedim kendime beynimin beni yaniltmasina izin vermiycem duygusal açlik yasadığimi düşünüyorum herzaman saglikli beslenmek amacım olmali ki lohusa pijamama ve gebelik öncesi tuniklerime pantolonuma girebileyim @dolly canim galiba motivasyon cok onemli bu işte yoksa iştah artisini hamilelige bağlayip gereksiz kilo alimi olucak bu noktaya gelene kadar baya azmettik bundan sonra birakmam ahmaklik olucak uzun oldu ama son noktaya kadar aktif olalim hatta dogum sonrasi bile emziren anne diyet listesi falan uygulariz yazim uzun oldu yaa ama benim kendime gelmem lazim
Kesinlikle katılıyorum canim o arkadasim geceleri cipsler falan yemis hep kendini yemege vurmus 7+12 kilo almis yani biz zaten o kadar salmiyoruz kendimizi. Kendimi zayif lohusa hayal ediyorum her goren ay hic yeni dogum yapmış gibi degilsin diyomus mesela kafamda oyle canlandiriyorum
O arkadaşın kadar abartmayacağimizi ümid ediyorum hani gece yemeleri falan zaten olmadi ama rehavete kapilma durumu oldugunu düşünüyorum neyse diyet gruplarini okumak bana çok iyi geldi inşallah kendim ve bebegim.icin tamamen saģlikli beslenicem ve benim vucudum fazla kiloyu haketmiyor mesajı vericem kendimeBu ara yine aksamlari yemiyorum o bana iyi hissettiriyor gerci bol su icme isini aksatiyorum yine ama yarindan itibaren toparlarim :) bakalim bu hafta kac gr. Gelicek bu haftalar daha cok merak eder oldum
Evet dogru soyluyosun bu arada bende bakiyorum bazi diyet konuslarina :) elma sirkesi hazir alicaksanda cam sisede falan al en azindan bide dikkali kullan her mide herseyi kaldirmiyor.. :)O arkadaşın kadar abartmayacağimizi ümid ediyorum hani gece yemeleri falan zaten olmadi ama rehavete kapilma durumu oldugunu düşünüyorum neyse diyet gruplarini okumak bana çok iyi geldi inşallah kendim ve bebegim.icin tamamen saģlikli beslenicem ve benim vucudum fazla kiloyu haketmiyor mesajı vericem kendimebir de senin şu elma sirkeli suyu cok oneriyorlar ac karnina içeyim diyorum da benimki ev yapimi değil evdeki olur mu bilmiyorum bence bol su icmeyi ihmal etme ödem atmanin en guzel yolu biliyorsun bu haftalar odem tutmaya cok musaitiz hem dogum sonrasida süt için bol su icmemiz lazim alistirmıs oluruz bünyeyi
Bu arada kendimde sunu fark ettim az ogun yiyince kabizlik sorunu yasamiyorum bir sonraki yemegimi yiyecegim zaman bir oncekini sindirmis oluyorum az az yiyip sık sık yeme durumu bana gore degilmis onu anladim bu sekilde cok rahatim :)O arkadaşın kadar abartmayacağimizi ümid ediyorum hani gece yemeleri falan zaten olmadi ama rehavete kapilma durumu oldugunu düşünüyorum neyse diyet gruplarini okumak bana çok iyi geldi inşallah kendim ve bebegim.icin tamamen saģlikli beslenicem ve benim vucudum fazla kiloyu haketmiyor mesajı vericem kendimebir de senin şu elma sirkeli suyu cok oneriyorlar ac karnina içeyim diyorum da benimki ev yapimi değil evdeki olur mu bilmiyorum bence bol su icmeyi ihmal etme ödem atmanin en guzel yolu biliyorsun bu haftalar odem tutmaya cok musaitiz hem dogum sonrasida süt için bol su icmemiz lazim alistirmıs oluruz bünyeyi
Bu ara yine aksamlari yemiyorum o bana iyi hissettiriyor gerci bol su icme isini aksatiyorum yine ama yarindan itibaren toparlarim :) bakalim bu hafta kac gr. Gelicek bu haftalar daha cok merak eder oldum
Son düzlüğe girdiniz artık.çok da abartmadan devam edebileceğinizi düşünüyorum .yeterince azimlisiniz.dayanın kızlar!O arkadaşın kadar abartmayacağimizi ümid ediyorum hani gece yemeleri falan zaten olmadi ama rehavete kapilma durumu oldugunu düşünüyorum neyse diyet gruplarini okumak bana çok iyi geldi inşallah kendim ve bebegim.icin tamamen saģlikli beslenicem ve benim vucudum fazla kiloyu haketmiyor mesajı vericem kendimebir de senin şu elma sirkeli suyu cok oneriyorlar ac karnina içeyim diyorum da benimki ev yapimi değil evdeki olur mu bilmiyorum bence bol su icmeyi ihmal etme ödem atmanin en guzel yolu biliyorsun bu haftalar odem tutmaya cok musaitiz hem dogum sonrasida süt için bol su icmemiz lazim alistirmıs oluruz bünyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?