- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Nerelerdesin canım?her şey yolunda mı?sesin çıkmıyor.Bebegin kilosu icin ortalarda dedi. Ne dusuk ne yuksek.haftasiyla uyumlu dedi. Valla Ben demir hapini unutayim nefes almam falan degisiyor. Biliyordum zaten uce cikaracaklarini :) Sen niye hala almiyorsun demir ilacini canim ya? Drun fircalarsada hakli yani :)
Bende de aksine az yeyince kabizlik vardı şimdi rahatım baya gectigimiz aylarda yasadiklarim cok fena idi demekki baya az yemisizBu arada kendimde sunu fark ettim az ogun yiyince kabizlik sorunu yasamiyorum bir sonraki yemegimi yiyecegim zaman bir oncekini sindirmis oluyorum az az yiyip sık sık yeme durumu bana gore degilmis onu anladim bu sekilde cok rahatim :)
Aynen canım benim ama o diyet gunlüklerini okuyunca hepden korktum kilo almak zor degil cidden ve hakkatten kimsenin vucudu kiloyu haketmiyor hamile ya da normal ollalim farketmez yanlız bendedigim gibi rehavete girmistim bebek buyudu o istiyor falan diye bahane buldum galiba kendime neyse artik birsz daha dikkat edicem tabi onceligim bebegin beslenmesi neyse dogum yapsak da biz burda oluruz yjne bu defa dogum sonrasi bildirimi yaparız inşallahSon düzlüğe girdiniz artık.çok da abartmadan devam edebileceğinizi düşünüyorum .yeterince azimlisiniz.dayanın kızlar!
Nasıl yani daha dönmedi mi ha sen o sebeple de sezeryan olabilir diye düşünüyosun neyse canim hakkinda hayırlisi olsun ikinizde saglikla çıkın doğumdan inşallah
Bence normalden degilde oburunden kork biri dogum biri ameliyat cunku.. benim ne kadar korkak oldugumu bu konuda tahmin edemezsin hayatim boyunca normal dogurmak gibi bi fikrim yoktu ilk hamileligimde esimle teadufen konusurken sacmalama dedim ne normali ben doguramam dedim o kadar benimsemisimki sezeryani şoka girdim sanki benim normal doguracagimi sandigi icin doktorunla konustum o beni cok tesvik etti sen normal dogurmazsan kimse doguramaz dedi acayip bunyen musait sakin kestirme kendini dedi her kontrolde bana boyle seyler soyledi ve normal oldu sonunda ki epidural taktirdigim icin hizlandi ve kolaylasti bi tik daha. Doktorum bana dediki sonra aslinda sen zor dogururdun oglen yattim gece dogurdum epidural takmasaydik ertesi gün aabah bekliyordum ben dedi ama her kadin dogurur kimi zor kimi daha zor dedi kafada fitratta bu var dedi motivasyonu yuksek tutmak onemli olan bakalim ins bunuda normal istiyorum korkularima ragmen o kavusma aninin guzelligi cok baska
Bende de aksine az yeyince kabizlik vardı şimdi rahatım baya gectigimiz aylarda yasadiklarim cok fena idi demekki baya az yemisiz
Aynen canım benim ama o diyet gunlüklerini okuyunca hepden korktum kilo almak zor degil cidden ve hakkatten kimsenin vucudu kiloyu haketmiyor hamile ya da normal ollalim farketmez yanlız bendedigim gibi rehavete girmistim bebek buyudu o istiyor falan diye bahane buldum galiba kendime neyse artik birsz daha dikkat edicem tabi onceligim bebegin beslenmesi neyse dogum yapsak da biz burda oluruz yjne bu defa dogum sonrasi bildirimi yaparız inşallah
Aynen canim karnim kucuk diye surekli laf yiyorum bende... insAllah guzel beslenir bebelerimizzzAynen kesinlikle Doğum sonrası da liste paylaşalım. Benim hem annen hem kv yanımda olacak. Birde çocuk 3 kg altında doğarsa bana sürekli yedirmeye çalışacaklar . Zaten şimdiden söyleniyorlar. Bu nasıl hamilelik diye. Karnımda küçük öyle kocaman değil. Çocuğu yemedin yemedin beslemedin diye konuşmalar başladı
Aa çok iyi canim 700 gr sadece süpersinOcak başında 71.5 idim bikac gundur 72.2 cikiyorum bu ayida az rakamla kapatirim insAllah :)
Aynen kesinlikle Doğum sonrası da liste paylaşalım. Benim hem annen hem kv yanımda olacak. Birde çocuk 3 kg altında doğarsa bana sürekli yedirmeye çalışacaklar . Zaten şimdiden söyleniyorlar. Bu nasıl hamilelik diye. Karnımda küçük öyle kocaman değil. Çocuğu yemedin yemedin beslemedin diye konuşmalar başladı
Benim aksine ic karnim dar ya karnim baya ortada sadece karnin var heryerin aynı diyorlar cok şükür öylede kolum bacağim popom aynı hele popodan alirim diye cok korkmuştumAynen canim karnim kucuk diye surekli laf yiyorum bende... insAllah guzel beslenir bebelerimizzz
Tamam canim. Cok iyisin :)cool_lime kuzum güncel kilom 52 şimdiden söylim dedim
Tamam canim. Cok iyisin :)
Selenn caniminan sana yetisemeyiz her bişey yedigimde sen geliyosun aklima nasıl iştahsiz olmayi zayif kalmayi basardin diye yanlıs hatirlamiyorsam 35. Haftada dogum yaptin bende 35 deyim ama 7 kilo oldum bu ara az da yesem geliyor artık ağırlastım bunu baya hissediyorumHepiniz doğumdan çıkınca fit olucaksınız kızlar öyle güzel gidiyorsunuz ki işte bu diyorum istersek başarırız
Selenn caniminan sana yetisemeyiz her bişey yedigimde sen geliyosun aklima nasıl iştahsiz olmayi zayif kalmayi basardin diye yanlıs hatirlamiyorsam 35. Haftada dogum yaptin bende 35 deyim ama 7 kilo oldum bu ara az da yesem geliyor artık ağırlastım bunu baya hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?