Ayy evet ben sabah uyanir uyanmaz 1 limonu 1 lt ye sıkıyorum biraz ekşi olursa daha da su ekliyorum gun boyu elimde hatta şimdi alisverise cikicam su sisesine doldurdum yanima aldım
limon almak icin markete gittim ve almadan dondumAyy evet ben sabah uyanir uyanmaz 1 limonu 1 lt ye sıkıyorum biraz ekşi olursa daha da su ekliyorum gun boyu elimde hatta şimdi alisverise cikicam su sisesine doldurdum yanima aldım
Ayy insAllah :)M
Maşallah sen iyisin canm böyle giderse doğumdan sonra yine kilona dönersin insallah
Aminn bundan sonrasi onemli iste birden geliyor kilolalar ondan korkuyorum :)Bir kilocuk aldin yani :) hey masallah harikasin valla. Hamileligi yarilamissin zaten Bence 7/8 kilo da bitirirsin Sen bu azimle Darisi basima
Şişlil ve kizarıklıği bilemiycem ama senin haftalarda bende de akintı cokdu halen de var ama o haftalardaki gibi degilKizlar başlıkla alakasiz ama sizlere bir sorum olucak...benim cok fazla akintim var camasirim su gibi oluyor gelen akinti boyle normal bi akinti degil su gibi bilirsiniz normalde kivamli olur biraz. .sizce normal mi hafif sislik kizariklik ve kasinti da var yardimci olursaniz cok sevinirm
Su gibi akinti fazla ise bir doktoruna gorun derim. Suyun falan geliyor olmasin sakin. Kasinti ve kizariklik mantar enfeksiyonundan olabilir. Simdi igrenc bir tabir olcak herkesten ozur diliyorum sut kesigi gibi akintin var mi? Cunku mantarda kasinti ve o dedigim akintidan oluyor canim. Eger oyleyse doktorun sana krem verir Iki uc gunde gecer.Kizlar başlıkla alakasiz ama sizlere bir sorum olucak...benim cok fazla akintim var camasirim su gibi oluyor gelen akinti boyle normal bi akinti degil su gibi bilirsiniz normalde kivamli olur biraz. .sizce normal mi hafif sislik kizariklik ve kasinti da var yardimci olursaniz cok sevinirm
Yok canim almazsin. Cok guzel duzenli dengeli besleniyorsun.Aminn bundan sonrasi onemli iste birden geliyor kilolalar ondan korkuyorum :)
Yani kivamli degil su gibi sari peçeteye silince su gibi koku pek yok kizariklik ve sislik fazla...normal de olan akinti gibi degil yani mantar ise bebege zarari varmidirSu gibi akinti fazla ise bir doktoruna gorun derim. Suyun falan geliyor olmasin sakin. Kasinti ve kizariklik mantar enfeksiyonundan olabilir. Simdi igrenc bir tabir olcak herkesten ozur diliyorum sut kesigi gibi akintin var mi? Cunku mantarda kasinti ve o dedigim akintidan oluyor canim. Eger oyleyse doktorun sana krem verir Iki uc gunde gecer.
Normal akinti olsa dert etmeyecem de bu boyle kıvamsız su gibi krem gibi daha dogrusu sari renk geldigi ani bile hissedebiliyorumŞişlil ve kizarıklıği bilemiycem ama senin haftalarda bende de akintı cokdu halen de var ama o haftalardaki gibi degil
Kizariklik ve sislik kasindigi icindir canim. Bildigin kadariyla mantar in bebege bir zarari yok ve tedavisi cok basit. Sen en iyisi bir doktora git canim. Doktor gerekli trstleri yapip ona gore tedavi uygular. Biz ne desek bos. Doktor degiliz sonucta. Bir de eger tuvaletini yaparken yanma varsa idrar yollari enfeksiyonu da olabilir.Yani kivamli degil su gibi sari peçeteye silince su gibi koku pek yok kizariklik ve sislik fazla...normal de olan akinti gibi degil yani mantar ise bebege zarari varmidir
Gayet guzel listen canim. Afiyet olsun.Kızlar bugunki listem
Sabah annemdeydim 1 poğaça az bi sey ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 1 dilim patlican kizartması ve biber kizartmasi
Öğlen çeyrek etli pide başka bisey yok
Ikindi sutlu kahve ve 2 ince cikolatalı bisküvi
Aksam yarim kase mercimek çorba 4 tane soğan kebabi 1 dilim den baya az ekmek
Yatmadan once sutle ceviz yemeyi dusunuyorum bugünlük de iyiydim ama görüntu olarak cok şisim ve cok halsizim
Yine cok iyisin, halsizlik icin enerji veren seyler ye kahvaltida kuruyemis meyve gibi mesela ben elma sirkeli su iciyorum bayaga faydasini görüyorum tabii miden hassas degilse onerebilirimKızlar bugunki listem
Sabah annemdeydim 1 poğaça az bi sey ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 1 dilim patlican kizartması ve biber kizartmasi
Öğlen çeyrek etli pide başka bisey yok
Ikindi sutlu kahve ve 2 ince cikolatalı bisküvi
Aksam yarim kase mercimek çorba 4 tane soğan kebabi 1 dilim den baya az ekmek
Yatmadan once sutle ceviz yemeyi dusunuyorum bugünlük de iyiydim ama görüntu olarak cok şisim ve cok halsizim
Ben de son birkac gundur hergun bir parca bitter ya da sutlu cikolata yiyorum. valla canim tatli istedigi zaman meyva falan kesmiyor beni.#1 bardak elma sirkeli su
2 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
Suzme peynir, domates salatalik az zeytinyağında kavrulmus sivri biber(7,8adet) 1 tatli kasigi tahin bal karisimi yarim bardak süt
Ogle: bir kase yogurtlu manti corbasi
Bol yesil salata, kucuk parca kepek ekmegi 2 kasik patlicanli etli pilav, iki corba kasigi kadar irmik helvası
Arada 1 parca fistikli cikolata" esim yiyordu dayanamadim :) "
Aksam 6.30 7 gibi = bol salata firinda palamut izgara
Tesekkurederim canimGayet guzel listen canim. Afiyet olsun.
Biraz alişverideyken yürüdüm tanisyonum düşüyor galiba elma sirkesini yarin deneyeyim bariYine cok iyisin, halsizlik icin enerji veren seyler ye kahvaltida kuruyemis meyve gibi mesela ben elma sirkeli su iciyorum bayaga faydasini görüyorum tabii miden hassas degilse onerebilirim
Bende ilk.haftalarda oyle olmuştum kizıma hamileykende oyle idim bu da mi.kiz acaba diye şuphelendim evet kızım.olucak inşallah dediğin gibi Allah dan geçiyor ve bebeğe en cok giden protein et tavuk balik olmazsa olmazArtik et ve tavuk yiyebiliyorum. Bir ara baya bi midemi bulandiriyordu et falan. Gecti allahtan.
Ay insallah benim de saglikli bir Kizim olur hairlisiyla. Uc tane oglum var. Ben de Iki hafta sonra ogrenicem cinsiyetini. Gerci kizim olsun yerine saglikli hayirli bir evladim olsun diye dua ediyorum hep.Bende ilk.haftalarda oyle olmuştum kizıma hamileykende oyle idim bu da mi.kiz acaba diye şuphelendim evet kızım.olucak inşallah dediğin gibi Allah dan geçiyor ve bebeğe en cok giden protein et tavuk balik olmazsa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?