Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kizlar bana yardım edin hic iyi degilim iştahım açık sanki kitlikdan cıktim 2 aydır verdiğim emekler çöp olucak
Canm ara ara oluyor öyle dönemler ben leblebi ayran. süt yulaf ezmesi içinede meyve dilimleyip bastırıyorum yoksa elim kalorili şeylere gittikçe durdurmak imkansız olur suyun içine iki üç damla limon damlatıp içiyorum oda iyi geliyo

Aslında ben de bunsaydıklarini yapiyorum da belliki cok bastirmişim kendimi belki de patladım biraz da iyi oldu yedim ictim gozum doydu bundan sonraya bakicaz artık

Aslında ben de bunsaydıklarini yapiyorum da belliki cok bastirmişim kendimi belki de patladım biraz da iyi oldu yedim ictim gozum doydu bundan sonraya bakicaz artık
Zaten şuan iştahın tavan yaktini bir dönemdesin ikinci üç ayi bende zor geçirdim ama yedinci ayda normal düzene döndü hemen bebek yukarıya çıkınca iki üç lokma yesen şişiyorum 7. Aya kadar az sık dişini insallah

Gayet iyi bende patates kizartmasina asla hayir diyemem o bi yana butun yemekler bi yana
Valla Ben daha kizartma sevmeyeni gormedim Ben zaten patatesin her turlusunu seviyorum. Kizartma, haslama, pure, salata... ama malesef ki vucuda cokta yarari olmayan bir sebze. Bir de biraz fazla yedigimde vucudu cok sisiriyor.amacok lezzetli yaa simdi kahvaltida yumurta li patates yemek vardi

Kizlar bana yardım edin hic iyi degilim iştahım açık sanki kitlikdan cıktim 2 aydır verdiğim emekler çöp olucak
Normal canim ya. Bebegin kilo almaya basladigi zamanlar, istahinin acik olmasi normal. Valla Ben Ilk hamileligimde cok yogun calisip gunde sadece bir ya da Iki ogun yememe ragmen tam 18 kilo almistim. Ikinci hamileligimde(ikiz) ise kanamali gectigi icin Hersey yasakti. Butun gun yiyip icip yatiyordum. AMA oyle Boyle degil bildigin kitliktan cikmis gibi yiyordum. Ve ona ragmen sadece 13 kilo aldim. Diyecegim o ki ne kadar kassanda, salsanda bnce vucut ihtiyaci olani aliyor zaten. Bir de Benim doktorumun dedigi sey aldigin kilodan cok nelerden aldigin onemli. Meyva sebze et yiyip aldigin kiloyla, butun gun abur cubur hazir gidalarla beslenerek aldigin kilo ayni degil. Ye yani canim cok kasma :)

O da doğru demekki yağ degil aldiğim yani insallah oyledir ama dedigim gibi bendeki durum ilginc ve bu konuda yanliz degilim dir rahat rahat yeyince ciddi artıs oluyor belki cok sikintiyapiyorum ama sikinti yapilmayacak derecede degil yani arkadas da yazmiş saolsun 7. Aya kadar sık disini diye insallah dikkat edeyim artik kabullendim benim vucud hamilelikde aliyor Allah dan normal zamanda boyle degil hemen veriyorum kiloyu

Valla bildigim kadariyla vucut (normal kilo aliminda) 3,4 kilo yag depoluyormus gebelik boyunca. Emzirme doneminde artan enerji ihtiyacini karsilamak icinmis.

Merhaba kızlar 5+2 hamileyim. 64.5 ile başladım. Acaba ne yapsak da sadece bebislerimiz kilo alsa biz almasak tecrubeliler yardim eder mi acaba ❤

Aynn canm katılıyorum sana

Merhaba kızlar 5+2 hamileyim. 64.5 ile başladım. Acaba ne yapsak da sadece bebislerimiz kilo alsa biz almasak tecrubeliler yardim eder mi acaba ❤
Hayırlı uğurlu olsun canm rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun daha çok baştasın bir haftaya bulantı halsizlik tiksinme başlar ama yine yiye bildiğin dönemlerde yumurta 3 4 porsiyon süt urunleri 3 4 porsiyon sebze meyve ceviz fındık kuru üzüm et bakliyat ağırlıklı ye tam tahilli ekmekler ye daha cabuk doymani saglar ben böyle yapıyorum canm birşey istediği zaman önce düşünüyorum bunlardan hangisini yemediysem onu yiyorum mesela bir bardak süt bir muz az tarçınla böylelikle hem elim abur cubura gitmiyo hemde günlük almam gerekenleri alıyorum bide canm çok tatlı isterse bir kaşık keciboyzunu pekmezi alıyorum baya etkili oluyo 6 dan sonraya da yemek yemeyi bırakmıyorum inşallah faydalı olmusumdur

Kızlar bide aklimdayken soylıyım doktor günde 1 2 şişe maden suyu iç dedi bebeğe minarel gider dedi

Sabah klasik kahvaltimi yaptim. Oglen koca bir kase corba aksam yemeginde etli turlu+yogurt yedim. Arada bir portakal ve bir dilim karpuz. Et ve tavuk yiyemiyorum mide mi bulandiriyordu. Ama turlunun icinde yedim eti :)) ve koca bir Tabak yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…