- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Senin haftalarinda ben oturma odasina yerlemistim birde yazdi ustune pike alip klimayi acip aksama kadar kitap okumak istiyodu canim acayip bi uyusukluk vardi ustumdeAkşam balık yiyebilmek için yarım ekmek yedim arasında azıcık balıkbeni dövun kizlar... Güya bugün temizlik günüydü 24 saattir bı güzel yattim. Offf ne olacak benim bu halim
Soğuklarda en iyisi o benceKizlar bugunden itibaren leslie 3 mil yapayım diyorum dogum icin hemde cok yediğim icin faydasi olur mu sizce
Canım haber verdiğin için teşekkürler benide listeden çıkarabilirsin çok motive olamıyorum zaten örnek bir halimde yok çocuklardan dolayı çok takip edemiyorum fırsat buldukça takip ederim sizi simdiden hayırlı doğumlar rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahN nnnadal @Htc3509 @askbahcem kizlar cuma gunu kilo bildirimi oluyor biliyorsunuz ve bende doğuma yaklastim ayni zamanda bu hafta siz yazmadiginiz icin sizi etiketledim ama aslinda herkese genel bir bilgilendirme (bu arada haber verenleri tenzih ediyorum. )
Cuma günü icinde bildirim gelmez ise listeden cikarmak durumundayim bu arada daha once çıkardığım arkadaslar tekrar katilmak isterse eklerim tabi ki burasi ciddi ve katı bir muessese degil
Korkutmak istemem ama daha fazla olması gerekiyordu haftaniza göre değerler var oradan bakabilirsinizCanım amın inşallah dün 14.3 bugün 24 olmuş normal mi hamileliğin dr göstermedim daha
Hiç yerimden kalkamıyorum ki aynı koltukta uyuyup uyanıp duruyorumSenin haftalarinda ben oturma odasina yerlemistim birde yazdi ustune pike alip klimayi acip aksama kadar kitap okumak istiyodu canim acayip bi uyusukluk vardi ustumde
selennn canım senin bebeğin beslenmesi nasıl ? Küçük bebek diye zor oldu mu ? Malum benimkinin kilosu ortada. Seninkinin iştahı nasıl? Küçük bebek olursa diye çok korkmalı mıyım
Tatlım sütüm az geliyor emziriyorum yine de mama takviyesi yapıyoruz kaşıkla besliyoruz sende öyle yap yoksa memeyi unutur emmez zorluk yaşamadık biz valla benim kızın iştahı maşallah çok iyi mamada ölçüyü arttırdık :) biraz oburuz hiç korkma tatlım küçük diye evet ilk başlarda insan neden erken doğum oldu diye üzülmüyor değil ben ağladım ama sonuçta sağlıklı ve iştahı yerindeyse doktoru da sağlıklı olduğunu söylüyorsa bence sorun yok demektir..
Protein zehirlenmesi mi?bu yediklerinle miKızlar bugün yediklerimi yazcam. Yarısını çıkarmış olsam dabi baksanıza abarttım mı protein alma konusunu
Kahvaltı öncesi:
1 büyük bardak ballı süt
Kahvaltı:
2 yemek kaşığı tahin pekmez
2 kibrit kutusu kaşar peyniri
1 kibrit kutusu süzme peynir
5 tane siyah 5 tane yeşil zeytin
2 dilim çavdar ekmeğine bal kaymak sürdüm
Yarım tane avakado
Ara:
1 avuç içi kadar ceviz
Öğlen :
2 yumurtayı kıyma ile karıştırdım kıymalı yumurta yedim
Ara:
1 büyük bardak süt
1 adet muz
Ara:
1 elma
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam:
Fırında tavuk
1 tabak bulgur pilavı
Ara:
1 büyük bardak süt..
Çok yedikçe çıkardım . Ama kendimi tuttum yediklerim gene yarım saat kadar kaldı midemde.. bunlar bebeğe kilo aldırır di mi ya artık
Bi arkadaşla konuştukda proteini abartınca da protein zehirlenmesi olabiliyormuş . Ay iyice stres oldum
Boza iç,çok güzel süt yapar.Tatlım sütüm az geliyor emziriyorum yine de mama takviyesi yapıyoruz kaşıkla besliyoruz sende öyle yap yoksa memeyi unutur emmez zorluk yaşamadık biz valla benim kızın iştahı maşallah çok iyi mamada ölçüyü arttırdık :) biraz oburuz hiç korkma tatlım küçük diye evet ilk başlarda insan neden erken doğum oldu diye üzülmüyor değil ben ağladım ama sonuçta sağlıklı ve iştahı yerindeyse doktoru da sağlıklı olduğunu söylüyorsa bence sorun yok demektir..
Canim yaa bebegin sen istesende istemesende depolarindan alir çok stres yapip bebeginide strese sokma bence hem saģlıkli olmasi herşeyden onemli benim abimin oglu 34 haftalik 3300 gr dogmuştu ciğerleri gelismemişti abartmiyorum 2 ay kuvezde kaldı hem cevremde gordugum zayıf doğsn cocuklar daha cabuk toparliyor bence artik onemli olani dogum sonrasi bol.sutumuz olup bebeğin gelismesi mamaya gerek duymamamiz olur bu arada vitamin ilaci icebiliyo musun yoksa oda mi cikiyor multivitamin de çok işe yarıyorKızlar bugün yediklerimi yazcam. Yarısını çıkarmış olsam dabi baksanıza abarttım mı protein alma konusunu
Kahvaltı öncesi:
1 büyük bardak ballı süt
Kahvaltı:
2 yemek kaşığı tahin pekmez
2 kibrit kutusu kaşar peyniri
1 kibrit kutusu süzme peynir
5 tane siyah 5 tane yeşil zeytin
2 dilim çavdar ekmeğine bal kaymak sürdüm
Yarım tane avakado
Ara:
1 avuç içi kadar ceviz
Öğlen :
2 yumurtayı kıyma ile karıştırdım kıymalı yumurta yedim
Ara:
1 büyük bardak süt
1 adet muz
Ara:
1 elma
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam:
Fırında tavuk
1 tabak bulgur pilavı
Ara:
1 büyük bardak süt..
Çok yedikçe çıkardım . Ama kendimi tuttum yediklerim gene yarım saat kadar kaldı midemde.. bunlar bebeğe kilo aldırır di mi ya artık
Bi arkadaşla konuştukda proteini abartınca da protein zehirlenmesi olabiliyormuş . Ay iyice stres oldum
Benim kizimda 34 haftalık 1430 Gr doğmuştu ama en büyük şansımız ciğerleri gelişmişti 22 gün sonunda 1810 gr.a ulaşınca taburcu olmuştuk bu aradaCanim yaa bebegin sen istesende istemesende depolarindan alir çok stres yapip bebeginide strese sokma bence hem saģlıkli olmasi herşeyden onemli benim abimin oglu 34 haftalik 3300 gr dogmuştu ciğerleri gelismemişti abartmiyorum 2 ay kuvezde kaldı hem cevremde gordugum zayıf doğsn cocuklar daha cabuk toparliyor bence artik onemli olani dogum sonrasi bol.sutumuz olup bebeğin gelismesi mamaya gerek duymamamiz olur bu arada vitamin ilaci icebiliyo musun yoksa oda mi cikiyor multivitamin de çok işe yarıyor
Gerçekten süpersiniz hiç kilo kaygısı yok şansBuaradacool_lime güncel kilom 49.900
Aaa ciddimisin sen de mi erken doğum yaptın tansiyon yuksekliği demi benimde oglumda tansiyonum yuksekdi hep korkardim gorsen oďem den vucudum catlamisti kimse taniyamiyordu sebebi bilincsizce beslendim yedim ictim ve dr hep uyariyordu erken dogum riskin var tansiyon buyuk risk diye sırf o yasadiklarimi yasamamak icin duzenli dengeli beslendim insallah hepimiz sağlikli bi sekilde vaktinde dogum yapariz canimBenim kizimda 34 haftalık 1430 Gr doğmuştu ama en büyük şansımız ciğerleri gelişmişti 22 gün sonunda 1810 gr.a ulaşınca taburcu olmuştuk bu aradaNeseliyimmm protein zehirlenmesi şöyle idrarda protein kaçağı oluyor tansiyon yükseliyor bunlar gebelik zehirlenmesi belirtisi ama bunun fazla protein yemeyle alakası yok canım ben bu yüzden erken doğum yaptım tansiyon 14 ve üzerini görürseniz doktorunuzu arayın mutlaka
Arada olur öyle sıkma canını bizde de çok oluyordu öyleBenim KV.ler geldi ve dün inanılmaz kötü beslendim pismanim
Bende inanılmaz sistim 20 kg almıştım sadece 5 i gitti doğumda 2 senede verebildim bütün kilolariAaa ciddimisin sen de mi erken doğum yaptın tansiyon yuksekliği demi benimde oglumda tansiyonum yuksekdi hep korkardim gorsen oďem den vucudum catlamisti kimse taniyamiyordu sebebi bilincsizce beslendim yedim ictim ve dr hep uyariyordu erken dogum riskin var tansiyon buyuk risk diye sırf o yasadiklarimi yasamamak icin duzenli dengeli beslendim insallah hepimiz sağlikli bi sekilde vaktinde dogum yapariz canim
Sen bu sefer çok güzel dikkat etmişsin ben umutsuz vaka gibiyim .sankiAaa ciddimisin sen de mi erken doğum yaptın tansiyon yuksekliği demi benimde oglumda tansiyonum yuksekdi hep korkardim gorsen oďem den vucudum catlamisti kimse taniyamiyordu sebebi bilincsizce beslendim yedim ictim ve dr hep uyariyordu erken dogum riskin var tansiyon buyuk risk diye sırf o yasadiklarimi yasamamak icin duzenli dengeli beslendim insallah hepimiz sağlikli bi sekilde vaktinde dogum yapariz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?