Sinirini bilmek lazim canım meyvesizde olmaz akşamları tuketme sadece ben bu sira kahvaltida yada kahvalti ile ogle arasinda yiyorum gun icinde enerjiye ihtiyacimiz oluyor meyvede bunu guzel sagliyor. Meyvelerdeki vitaminlerde ihtiyac sonucta ama abartmamak lazim birde meyvenin yaninda sut veya yogurt tuketirsen cok daha iyi oluyor o zaman sekerini dengelersinNormalde ekmek yerine kuruyemiş koyardım kahvaltıma, ceviz badem fındık filan. Şimdi onları hiç yemek istemiyorum sadece ekmek yemek istiyorum. Beyaz esmer kumral hiç farketmiyor ilk gördüğüm ekmeği alıyorumbi de ara öğünler hep meyve yiyorum ama bi arkadas meyve yemeyin seker o yazmıs, sahi meyve tüketmemek mi gerek?
En guzeli zeytinyagi canım. Vücut yapin nasil ben hamileyken catlamadim ilkinde sonrasinda kalcalarim hafif çatladı o kadar karnima duslardan sonra bebek yagi surdum. Bazilari 7.aydan sonra çatlıyor bir tanidigim dogum yapacagi hafta son dakikada catladi :)Kızlar ne zaman başlıyor çatlamalar acaba ben de zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum da
Canım ben de bulantı bastirmak için çok meyve patates ekmek yedim son iki haftada ilaç başlandı bir anda kilo aldim. Meyveyi de ölçülü yemek lazım tabi bu hafta artık diyetisyene gitmeyi düşünüyorumNormalde ekmek yerine kuruyemiş koyardım kahvaltıma, ceviz badem fındık filan. Şimdi onları hiç yemek istemiyorum sadece ekmek yemek istiyorum. Beyaz esmer kumral hiç farketmiyor ilk gördüğüm ekmeği alıyorumbi de ara öğünler hep meyve yiyorum ama bi arkadas meyve yemeyin seker o yazmıs, sahi meyve tüketmemek mi gerek?
Patates ve ekmek bu sira bende cok tüketiyorum canim diyetisyen sana bunlari yememeni soylicek sen zaten bunu biliyorsun bence zararli seyleri azalt tatli falan yeme baktin olmuyor oyle git bence tabii kendi kararin :)Canım ben de bulantı bastirmak için çok meyve patates ekmek yedim son iki haftada ilaç başlandı bir anda kilo aldim. Meyveyi de ölçülü yemek lazım tabi bu hafta artık diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Biliyorum canım illa ki dengeli bir program verip ölçü verecek. Yarın korkunç bir sayı yazarsam sok olmayin bir haftada ne yapmış bu diyePatates ve ekmek bu sira bende cok tüketiyorum canim diyetisyen sana bunlari yememeni soylicek sen zaten bunu biliyorsun bence zararli seyleri azalt tatli falan yeme baktin olmuyor oyle git bence tabii kendi kararin :)
Canm hâlâ geç değil hatta bundan sonraki aylar kilo alımının hızlandığı aylar önündeki aylar dikkat edersen dengelersin 5. Ay ve sonrası daha çok iştah açılıyor tehlikeli aylarida geçmişsin şükür ilk 3 ay tehlike fazla düşük için hemde mide bulantısı zor geçer üzme kendiniKızlar moralim çook bozuk. Hamile oldugumu öğrendiğim zamanlar 74 75 civarıydım zaten 1 aylıkken öğrendim. Bu haftasnu 3 ay olucak ben suan 78 kiloyum. Çok mide bulantım olmadı yedim her seyi düşük tehlikem var dye 1 bucuk ay da yattım yemek yapamadım dışarıdan yedim. Bulantım oluncada makarna patatesle geçiştirdim. Boynumda uzun değil simdiden çoook şişman duruyorum ama hala kötü beslenyorm hem üzülüyorm bebek içinde hem kendme de kızıyorm daha önemde 6 ay var 9 ları görmek istemiyorum daha 23 yasındayım. Nasıl yapıcam bilmiyorum çok mutsuzum
Aynn canm insallah ise yarar :)Dugunler kinalar iyi motivasyon oluyor insana zayiflamak icin
maşallah canımmmm, daha da alır inş bebecik
Birazda genetik herhalde canm benim bi arkadaşım neler yaptı neler almadığı krem kalmadı o halde harita gibi oldu karnı anneden gelirmiş birazda.benim annemin küçük bi karnı olurdu kardeşlerimden hatırlıyorum hiç çatlağı yok 4 çocuk doğurdu benimde 3 çocukla 1 çatlak bile yok hiç krem yağ da kullanmadım bilmiyorum ama genetik diye dusunuyorum ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazimEn guzeli zeytinyagi canım. Vücut yapin nasil ben hamileyken catlamadim ilkinde sonrasinda kalcalarim hafif çatladı o kadar karnima duslardan sonra bebek yagi surdum. Bazilari 7.aydan sonra çatlıyor bir tanidigim dogum yapacagi hafta son dakikada catladi :)
Aynen ya çok şükür .. bi süre daha böyle beslenmeye devam. İyice toparlasın yavrum kendimi. Sağlıkla hepimiz topiş topiş kucağımıza alalımMasAllah canim yaptiklarin ise yaramis demkki
Aferin bak minnos 400gr almis bile :)) Sen aynen devam et canim. Masallah bebisineAynen ya çok şükür .. bi süre daha böyle beslenmeye devam. İyice toparlasın yavrum kendimi. Sağlıkla hepimiz topiş topiş kucağımıza alalım
Aferin bak minnos 400gr almis bile :)) Sen aynen devam et canim. Masallah bebisine
Evet dogurganlik ile ilgili hersey anneye cekiyor. Gogus ucu yarasindan hamilelik surecine kadarBirazda genetik herhalde canm benim bi arkadaşım neler yaptı neler almadığı krem kalmadı o halde harita gibi oldu karnı anneden gelirmiş birazda.benim annemin küçük bi karnı olurdu kardeşlerimden hatırlıyorum hiç çatlağı yok 4 çocuk doğurdu benimde 3 çocukla 1 çatlak bile yok hiç krem yağ da kullanmadım bilmiyorum ama genetik diye dusunuyorum ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazim
Allah kolaylık versin canım bana bir proluton yaptılar günde 3 progestan başlattılar patır patır aldım . Bu ilaçlar kesinlikle fazladan sisiriyor. Önemli olan saglikla zamanında doğum yapmamiz hiç takmaKızlar ben tüp bebekle hamile kaldım serum kullanıyorum her hafta %100 yağ olan bir serum Pazartesi Salı 67 geliyordum dün alsam serum aldım sabah 69,500 geldim ödem yapıyor sanırım sizce hangi kg doğru şimdi iki gün sonra normal kg olucam biliyorum bakalım hayırlısıyla
Gözün aydin canim gece ictiğin muzlu sütler işe yaramiş dogana kadar en az 500 ge daha alir zaten o da en az gayet normal.olucak kilosuDayanamadım bugün doktora gittim. 2491 gr olmuş yavrum. 1 haftada 400 gr almışhala haftasına göre kilosu düşük ama iyi almış dedi doktor
Heyecan olmaz mı yarıni saymazsam 2 kaldı yüzdük yuzduk bitiyor yaa hic zaman gecmiycek ben hep ac gezicem gibiydi ama zaman cok hızlı gećmiş doğm 18 şubat ama dr 15 ine de olabilir dedi hatta 15 istedi ben 18 ine kadar beklesin istedim off karişik duygular icindeyim bir yanim bebegi görmeyi cok istiyor bi yanim korkuyor eminim.sende de heyecan doruktadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?