Evet normal istedigim icin daha heyecanliyim... ne zaman gelicek normal dogurabilecek miyim bebek doncek vs. Vs. Dogum hikayeleri okuyorum forumdaHeyecan olmaz mı yarıni saymazsam 2 kaldı yüzdük yuzduk bitiyor yaa hic zaman gecmiycek ben hep ac gezicem gibiydi ama zaman cok hızlı gećmiş doğm 18 şubat ama dr 15 ine de olabilir dedi hatta 15 istedi ben 18 ine kadar beklesin istedim off karişik duygular icindeyim bir yanim bebegi görmeyi cok istiyor bi yanim korkuyor eminim.sende de heyecan doruktadır
Benimde bu haftaki kilom gecen haftaya gore dusuktu bakalim yarin ne olucak :) cuma gunleri sansima kilom artiyorKizlar ben baya baya eski yememe döndüm ama zaten aksam yemekleri az yerdim ya da hiç yemezdim bu sabah tartida gecen haftaya gore 100 gr artmiş çok şaşırdim galiba son haftalarda kilo alım yavaşlıyor ama yine de yarın ne çikar bilemiyorum
Sinirini bilmek lazim canım meyvesizde olmaz akşamları tuketme sadece ben bu sira kahvaltida yada kahvalti ile ogle arasinda yiyorum gun icinde enerjiye ihtiyacimiz oluyor meyvede bunu guzel sagliyor. Meyvelerdeki vitaminlerde ihtiyac sonucta ama abartmamak lazim birde meyvenin yaninda sut veya yogurt tuketirsen cok daha iyi oluyor o zaman sekerini dengelersin
En guzeli zeytinyagi canım. Vücut yapin nasil ben hamileyken catlamadim ilkinde sonrasinda kalcalarim hafif çatladı o kadar karnima duslardan sonra bebek yagi surdum. Bazilari 7.aydan sonra çatlıyor bir tanidigim dogum yapacagi hafta son dakikada catladi :)
Canım ben de bulantı bastirmak için çok meyve patates ekmek yedim son iki haftada ilaç başlandı bir anda kilo aldim. Meyveyi de ölçülü yemek lazım tabi bu hafta artık diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Ayy evet seninki daha heyecanli bebek donmemiş mi daha ki benimki planli oluyor.ama.yinede.normal olsun isterdim nasib işte.Evet normal istedigim icin daha heyecanliyim... ne zaman gelicek normal dogurabilecek miyim bebek doncek vs. Vs. Dogum hikayeleri okuyorum forumda
Ayy hakkatten oyle oluyor amaBenimde bu haftaki kilom gecen haftaya gore dusuktu bakalim yarin ne olucak :) cuma gunleri sansima kilom artiyor
Bizde 18 i bekliycez inşallah kaliversin 3 gun daha
jKesinlikle vitaminlerine ihtiyacımız var ama gebelik şekerine neden oldugu konusunda çok tartışmalar var. İnsan kimi dinleyeceğini ne yiyeceğini bilemez oluyor. Yanında süt ya da yoğurtla tüketmek iyi fikir. Sen kac kilo aldın simdiyekadar?
Bu benim ilk gebeliğim ama ben hamile kalmadan önce çok sık kilo alıp verdiğim için üst bacak kenarlarımda çatlaklarım varYani kolay çatlarım gibime geliyor. Zeytinyağını su ile karıştırıp fısfıslı şişeye koydum ve güneş koruyucu olarak onu kullandım geçtiğimiz yaz. Çok memnun kalmıştım. Çatlaklar için de aynısını yapmayı düşünüyorum amaç nemlendirmek anladığım kadarıyla :) göğüslere de sürün diyorlar oralar da çatlıyormuş dimi
Canım doktorların verdiği vitaminler de kilo aldırıyor bence. Sanki onlar iştah açıyor gibi. Ben artık geceleri yatmadan önce içmeye başladım yoksa içeriğindeki balık yağından mıdır nedir bulantı yapıyor sonra da ekmek arıyorum bastırmak için..
Dondü mu bilmiyorum ki doktor anlar heralde dimi ben anlayabilir miyim ki :) donmus veya donmemis bisey demedi yarin gidicem ins sorarimAyy evet seninki daha heyecanli bebek donmemiş mi daha ki benimki planli oluyor.ama.yinede.normal olsun isterdim nasib işte.
Gözün aydin canim gece ictiğin muzlu sütler işe yaramiş dogana kadar en az 500 ge daha alir zaten o da en az gayet normal.olucak kilosu
Dondü mu bilmiyorum ki doktor anlar heralde dimi ben anlayabilir miyim ki :) donmus veya donmemis bisey demedi yarin gidicem ins sorarim
Midene doğru tekmeler hissetmiyor musun?Anlardın galiba benim kız erkenci idi 6. Ayda dönmüştüDondü mu bilmiyorum ki doktor anlar heralde dimi ben anlayabilir miyim ki :) donmus veya donmemis bisey demedi yarin gidicem ins sorarim
Hoşgeldin canım az kilo almak istiyorsan tam da yerindesin burdan çok güzel sonuçlar alıyoruzMerhaba anneler bende taze anneyim 8+2 oldum ikiz annesiyim çok kilo almaktan çoookkkk korkuyorummmm zaten ikiz yani herşey iki kat kilo almayada müsait bir yapım var
Benim kızım ters duruyordu. Kafasını midemin orda hissediyordum bariz şekilde koca bi yuvarlak. Ayaklarda zıp zıp idrar kesemin üstünde altıma kaçırıyordum zıpladıkça eheheheh ne günlerdi yaa. Naptımsa dönmediydi hayata bakışı da ters ne desem tersini yapıyor. Allah kolaylık versin inşallah dönerDondü mu bilmiyorum ki doktor anlar heralde dimi ben anlayabilir miyim ki :) donmus veya donmemis bisey demedi yarin gidicem ins sorarim
Hahahaha cok guldum mesajına hayata bakisida ters demissin yaBenim kızım ters duruyordu. Kafasını midemin orda hissediyordum bariz şekilde koca bi yuvarlak. Ayaklarda zıp zıp idrar kesemin üstünde altıma kaçırıyordum zıpladıkça eheheheh ne günlerdi yaa. Naptımsa dönmediydi hayata bakışı da ters ne desem tersini yapıyor. Allah kolaylık versin inşallah döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?