Hadi bakalim maraton başlıyorGünaydınnnn
Hafta 10
Kilo 60
Başlangıç kiloma geri döndüm annem sağolsun toparladı beni. Şimdi hedef ilk üç ayı hiç kilo almadan kapatmak. 4. Ayın sonunda en fazla yarım kilo almış olmak aminnnn
Ay valla kız. Deli ediyor beni her şeyi mi ters olur bir insanın. Annem çözdü olayı bişi yaptırcağı zaman tersini söylüyor ehehehhe şu koyduğum yemekten yeme sakın diyor yicem diye bağrınıp yiyo benim paçoz ahahahahHahahaha cok guldum mesajına hayata bakisida ters demissin ya
Umarım. Bu sefer bilinçli bir gebeyim ama geçen sefer hiç değildim. Heleki eltim 40 ı çıktığında gebe kaldığı kilosuna ulaştıydı onu gördüm ya öylr rahattıki bir de kilo depresyonuyla uğraşmadı. Sarkmış bir göbek olmadığından rahatça hareket etti canı acımadı dikişlerin üstünde göbek yok diye. Ben niye eziyet çekeyim bile bile dimi. Bir kez çektim bunu bir daha tövbe. Mühürledim ağzımıHadi bakalim maraton başlıyor24-30 arasi dikkat edersen o sira almazsan fazla rahat edersin
Ay valla kız. Deli ediyor beni her şeyi mi ters olur bir insanın. Annem çözdü olayı bişi yaptırcağı zaman tersini söylüyor ehehehhe şu koyduğum yemekten yeme sakın diyor yicem diye bağrınıp yiyo benim paçoz ahahahah
Oo gitmis kilolar masAllah. Hadi bakalim haftaya kac gorucen :)Kızlar bende güncel 74 'le başlıyorum hedef 65-68
Tabiki 50 gramin bile lafini yaparimAy ben kilo bildirimimi değiştiriyorum. Tuvalete çıkmıyordum iki gündür. Çıkıp ölçüldüm 59,6 çıktım ayol 60 değil ahahahah 400 gr 400 grdır
Maşallah çok iyi çıkmış 3 buçuğu geçer galiba peki bebek dönmüşmü ?Doktora geldim bebegin kilosu
2.842 cikti gayet iyi dedi doktor :) boyuda 48 cm mis
E zaten gerćek kilo sabah ac karnina wc ye çıkilmişken kilodur 400 gr icin hepimiz ne taklalar atıyoruzAy ben kilo bildirimimi değiştiriyorum. Tuvalete çıkmıyordum iki gündür. Çıkıp ölçüldüm 59,6 çıktım ayol 60 değil ahahahah 400 gr 400 grdır
Ayyy sen bizi de gectin kız annendesin ve 500 gr almişsin büyük başari bence sen bu beslenmeyle 7 kilo ile falan bitirirsin demedi deme bakGünaydın kızçeler.anamın sayesinde 1 haftada 500gr aldım.maşşş yani.nasıl vereceksem????
Güncel kilom 18.hafta 50.2
Ay şaka gibi sormayi unuttum sen sorunca hatirladimMaşallah çok iyi çıkmış 3 buçuğu geçer galiba peki bebek dönmüşmü ?
Katılıyorum canm hamilelik boyunca zor geliyor yeri geliyor kendini zor tutuyorsun ama doğumdan sonra onun mutluluğunu anlatamam yeni yaşamış biri olarak hemen eski kıyafetlerini giyiyorsun kucağında bebek var ama hiç doğum yapmamışsın gibi bende ilk kızımda 20 kilo aldim ikincide 10 kilo aldim ama 82 kiloyla hamile kalmıştım 20 kilo almış gibiydim yine bunda hırslandım ve iyiki dedim hep doğum sonrasını düşün motive et kendini :)Umarım. Bu sefer bilinçli bir gebeyim ama geçen sefer hiç değildim. Heleki eltim 40 ı çıktığında gebe kaldığı kilosuna ulaştıydı onu gördüm ya öylr rahattıki bir de kilo depresyonuyla uğraşmadı. Sarkmış bir göbek olmadığından rahatça hareket etti canı acımadı dikişlerin üstünde göbek yok diye. Ben niye eziyet çekeyim bile bile dimi. Bir kez çektim bunu bir daha tövbe. Mühürledim ağzımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?