Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Aynn canm insallah 8 kilo ne demek .sen çok iyisin ne kaldı zaten doğuma .@Dolly94 iyiki açmışsın bu topigi destek olmazsa insan biryerden sonra pes ediyor burada hırslanıyor
gecenlerde diyet topiklerine baktim insanlar ne kilolar vermiş ler 40lar 50 ler falan ve gauet bilnçli bisekilde olmuş orda şunu anladim bu gruplar bir nevi diyetisyene gitmiş gibi irade sağlıyor 24 saat aktifsin ve kilo bildirim gununu dusunup 2 3 gun önceden kendini kismaya başliyorsun ki ben diyetisyene giderken kendimi.oyle hissederdim burasida bana diyetisyen kontrolu gibi oldu o yüzden faydali oldugunu düşündüm başından beri simdi yeni katilacaklara tavsiyem burayi bırakmayın kızlar diyetisyene dunya para vereceginize burdan devam edin derim

Hayırdır bugün gidecek gibi konuştun

İnşallah artık daha dikkatli olucam, canım istemese de yiyeceğim. Yoksa sonum çok kötü olucak buraya da bildirim yapmaya çalışıcağım. Desteğin için çok teşekkür ederim

Evet izin verirse inşallah doktora sorup yürüyüşe başlayacağım, dikkat etmeye de çalışıcağım bebegim için hiç faydalı bir şey alamadı çocuğum benden

Hoşbuldum, aralara yazarsan sana zahmet çok göze batmasın
Yok canim batmazsin toparlarsin insAllah :) kendine aylik hedefler koy bu ay bunun ustune cikmamam lazim de kendine benim son 3 ay icin 2 ser kilo idi en fazla suana kadar uyabildim darisi son ayima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…