Sorunlarimiz hemen hemen aynı imiş Allah kolaylik versin hepimize canım
Pek sanmıyorum canım zaten bebek den once kendime demistim yardım almayacağımı bile bile bebege karar vermeliyim eşim yardım eder insallah Allah bir kolaylığını verir hepimize
Valla cok haklisin canim senin kendinle ilgili sorunlarin oluyo zaten bi kere hic unutmuyorum gogusum nasil aciyoo dikislerim var oturmak eziyet gibi bi grup geldi coluk cocuk masamin ustunde cocuklar geziyo bi tanesi beyaz halimin ustunde serbet içiyor annesi hic bakmiyo ay delirecektim o gun
Vallahi bende şimdiden onu düşünüyorum
Canım diyetsyn 8 kilo en fazla 10 kg dedi. Benim de istegm sağlıklı beslenip en az kilo ile bitirmek. Çünkü 13 kilo vermstm daha 10 kilom vardi aslnda hamilelk için ama heyecana kapldm o süreçte;( insallah sağlıkla aliriz hepmz bebeklermzi kucagmzaKac kilo ile bitirmek istiyosun hedefin nedir :)
Canım listeyi atmstm bu sayfada 2 ana öğün 2 ara öğün şeklinde beslendm mide bulantm oldgu için aranogun arttrdm son 2 haftaÖğünlerinizi yazdığınız bir yer var mı? Yoksa örnek yazabilir misiniz
Canım sende azimlisin maşallah eminim hedef kilonla bitireceksin hamileliği ki diyetisyen le birlikte ilerliyorsun emek olmadan hic bisey olmuyor çoğu gebe amaaan kilo alalim nolucak dogum sonrasi veririrz diyor ama dogum sonrasi o kiyafetlerin icine girememek hamile imis gibi ortada gezmek sıkıntı ya yani ben baya üzülmüştüm bakalim bunda nasıl olucam dogum sonrasi kac kilo gidecek merakdaymCanım diyetsyn 8 kilo en fazla 10 kg dedi. Benim de istegm sağlıklı beslenip en az kilo ile bitirmek. Çünkü 13 kilo vermstm daha 10 kilom vardi aslnda hamilelk için ama heyecana kapldm o süreçte;( insallah sağlıkla aliriz hepmz bebeklermzi kucagmza
Kizlar saglikli beslenicem ama ona gore yemek hazirlamaya useniyorum saldim bu ara iyice bide son ay rahatligi mi geldi nedir anlamadimKahvalti:
1 bardak sıkma portakal-mandalina
1 uzun tam bugday ekmeğine pizza yaptim firinladim yarim kase kadar yogurt
Ara;
Bir tane cikolata
Ogle/aksam bir:
Biraz manti ve buyuk bir tabak domatesli manti 1 kase yogurt
Ara:
2 portakal
Bende dogumda kac kilo gidecek diye meraklardayim canim..Canım sende azimlisin maşallah eminim hedef kilonla bitireceksin hamileliği ki diyetisyen le birlikte ilerliyorsun emek olmadan hic bisey olmuyor çoğu gebe amaaan kilo alalim nolucak dogum sonrasi veririrz diyor ama dogum sonrasi o kiyafetlerin icine girememek hamile imis gibi ortada gezmek sıkıntı ya yani ben baya üzülmüştüm bakalim bunda nasıl olucam dogum sonrasi kac kilo gidecek merakdaym
Aynen sağlıklı ve az yemekden çok doğuma odaklandık galiba birde bu yemeyi onceki aylarda yaptigimda ciddi arti oluyordu şimdi ise duruldu cok şükür belki de haftada 500 gr mi göze aldığım icindir bilemiyorum birde bebek için yemeye çalışıyorum 3 kilo civari bir bebeğin enerji ihtiyaci var sonuçda haksızmıyım?Kizlar saglikli beslenicem ama ona gore yemek hazirlamaya useniyorum saldim bu ara iyice bide son ay rahatligi mi geldi nedir anlamadim
Kiz manti niye az yedin? Makarna yiyecegine koca tabak yeseydin bariKahvalti:
Ara;
Bir tane cikolata
Ogle/aksam bir:
Biraz manti ve buyuk bir tabak domatesli makarna 1 kase yogurt
Ara:
2 portakal
ay iste hamileligin cilvesi galiba ayni masada ikisinin ne isi var mesela dimi canim ikisinide istedi[/QUOTE]Kiz manti niye az yedin? Makarna yiyecegine koca tabak yeseydin barivalla onumde manti olcak makarnanin yuzune bakmam :)
Bir sira liste paylaşımlarinda cok fast foodlar oluyordu bayagadir iyisin canim liste konusunda.. oda kilo bildirimine yansıyor tabi :)Kahvalti bir haslanmis yumurta, peynir, domates, biber ve bir dilim kizarmis ekmek.
Oglen cilbir ve yarim dilim ekmek.
Aksam, etli bezelye ve pilav+yogurt.
Arada muzlu sut, Kucuk sutlu cikolata ve bir kac tane erik yedim.
Kiz manti niye az yedin? Makarna yiyecegine koca tabak yeseydin barivalla onumde manti olcak makarnanin yuzune bakmam :)
ne güzel maşallah sağlıcakla kavuşunFreshh evet canim bu 2. Nasipse :)
Valla Doğumdan sonra eski Kıyafetlerime girebilsem daha ne isterim.ilk doğumumdan sonra hiç Doğum yapmamış gibiydim.karnım hala 9aylık gibi duruyordu.yemiycem,yemiycem,yemiycemmmmm!!Canım sende azimlisin maşallah eminim hedef kilonla bitireceksin hamileliği ki diyetisyen le birlikte ilerliyorsun emek olmadan hic bisey olmuyor çoğu gebe amaaan kilo alalim nolucak dogum sonrasi veririrz diyor ama dogum sonrasi o kiyafetlerin icine girememek hamile imis gibi ortada gezmek sıkıntı ya yani ben baya üzülmüştüm bakalim bunda nasıl olucam dogum sonrasi kac kilo gidecek merakdaym
Menülerin çok iyi gidiyor.Kahvalti:
Ara;
Bir tane cikolata
Ogle/aksam bir:
Biraz manti ve buyuk bir tabak domatesli makarna 1 kase yogurt
Ara:
2 portakal
Allasen sadece öğlen makarna mantı yemişsin,akşam hiçbişey yememişsin.bununla 1kilo aldığını düşünüyorsan mantısever ülkemin vayyy haline.millet obeziteden kırılırdı bu mantıkla.ödemdir o.düzelir hemen.Kahvalti bir haslanmis yumurta, peynir, domates, biber ve bir dilim kizarmis ekmek.
Oglen cilbir ve yarim dilim ekmek.
Aksam, etli bezelye ve pilav+yogurt.
Arada muzlu sut, Kucuk sutlu cikolata ve bir kac tane erik yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?