Bence verebilirsin canim bu tempoya. :)@Khaleesi21 umut fakirin ekmeği canm gider diye umuyorum :) :)gaz yapiyor diye çok birşey yiyemiyorum bide aksama kadar 3 çocuk emzirme ondan umutluyum yani bir hafta bi bakayım gitmezse hafta 1 kilo hedefte indirime giderim artik
Kac kilo ile bitirmek istiyosun hedefin nedir :)Listem 2 haftalık ama her hafta tartlmya gideblyrm.
Cok tesekkur ederimmmMenün çok iyi canim afiyet olsun
Öğünlerinizi yazdığınız bir yer var mı? Yoksa örnek yazabilir misinizBen yine gram almadm vermedim de canım şükür 3 ay hiç kilo alma demsti diyetsyn bu kadar az yememe rağmen kilo vermedm ama sukuralmadm canimm. Çok sagol yazdgnicin
Inşallah canm hafta sonu eşim evde hafta içi gibi olmuyor düzen bozuluyor ama yinede elimden geleni yapmaya calisiyorumBence verebilirsin canim bu tempoya. :)
En önemlisi başlangıç kilondasin bu bile en iyi motive kaynağı çok havalı bence :)Inşallah canm hafta sonu eşim evde hafta içi gibi olmuyor düzen bozuluyor ama yinede elimden geleni yapmaya calisiyorum
Eklerim canim tabiiki hosgeldinBugün kanama dolayısıyla mecburi kontrole gittim kilomu da öğrendimbeni de listeye ekler misiniz
8.Hafta
Başlangıç:49
Güncel:50
Supersin canim haftana gore cok az almissin
Ilk 3 ay spor icin doktordan onay almalisin canim bende 65 ile baslamistim moralim bozuluyodu cok kiloluyum diye simdi ozluyorum o kilomu 73 um guncel65spora basliyimmi
Canım 65 kilona mi uzuluyosun bence gebelikde kilo vermek mantikli değil hem dur daha belki bulantin olur belki ilk3 ay kendiliinden kilo almayacaksın şu 3 ayi gecir bence sonra spor veya yürüyüş yap ama 3 ay boyunca kilo almamaya çalış65spora basliyimmi
Afiyet olsun canım iyi etmişsinKahvalti:
1 bardak süt
2 kizarmis tam buğday ekmegi
1 ezilmiş avakado
Suzme peynir domates biber zeytin
Cok az tahin bal portakal
Kendime hafta sonu izni verdim
Yillar sonra kfc de yemek yedim
Birde uzerine bol malzemeli pinkberry patlattım
Bende bugun avm deydim canim ve arkadasima dedim ki daha fazla bisey yapmayalim eve donelim cok kotu oldum bian sirtimdan karnima dogru gerim gerim gerindim bayilicam sandim.. Allahim dogumum avm de baslamasin diye dua ettim esim beni haslardi yoksa, eve gelip yatinca dinlendim daha iyiyim simdi :)Kızlar ben acayip yorgunum ya kaplumbağa gibiyim evde onceden ne guzel yuruyordum işlerimi bitirebiliyirdum bugun avm ye gittim sadece 1 mağaza ya girdim ve cocuklara yemege çıktım pilim bitti kasilmalarimda cok çok fazla sizde durumlar nasilcool_lime ve Neseliyimmm
Canım 65 kilona mi uzuluyosun bence gebelikde kilo vermek mantikli değil hem dur daha belki bulantin olur belki ilk3 ay kendiliinden kilo almayacaksın şu 3 ayi gecir bence sonra spor veya yürüyüş yap ama 3 ay boyunca kilo almamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?