Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

cnm ben daha 27. haftamda enerjim çok azaldı eskiye göre. çamaşır yıkıyorum 2 makine 1 saat dinleniyorum sanki nefesim yetmiyor, normalde aşırı hareketliydim kendime inanamıyorum :)))) senin kalmış 2 haftan okdr normal ki

Bir sira liste paylaşımlarinda cok fast foodlar oluyordu bayagadir iyisin canim liste konusunda.. oda kilo bildirimine yansıyor tabi :)
Yok canim yaa. Fast food cok yemem ki. Ama sandwich falan cok yapip yiyordum bir ara oglenleri. Simdi ondan da tiksindim. Bakalim bu hafta nasil olcak kilo alimim. Insallah bu haftayida 59larda kapatirim. Bir de bugunlerde cok yiyemiyorum. Porsiyonlarim kuculdu baya bi. Heralde bebek mideye baski yapiyor. Azicik yiyorum ve hemen doyuyorum. Bir de mide yanmasi cok fazla.

ya çok enteresan bende hep bunları düşünüyorum ya (((((((( eşime diyorum doğurduğum gibi evden kaçalım :))))

Ay oyle deme yaa. Annem Martin son haftasi geliyor yanima. Ben daha simdiden annemin yapacagi yemeklerin hayalini kuruyorum tamam Ben de guzel yemek yaparim ama annenin yaptigi tost bile farkli oluyor.

Kesinlikle normal ama insan yasayinca zorlanıyor onceden 10 dk nin icinde bi dunya iş guc yapardım şimdi bi koridoru zor yürüyorum kaplumbağa gibiyim

ya çok enteresan bende hep bunları düşünüyorum ya (((((((( eşime diyorum doğurduğum gibi evden kaçalım :))))
Kızlar ben geleni gideni göze aldım sagolsun annem benden iyi kaldırır evimi benim asıl tirstigim emzirme ve bebegin kolik olmamasi yani inanın kolik olmasinda ben bi dunya insani kaldırayım once şaka gibi geliyordu ama doğum o kadar çok yakinki ınanın stresi sardı evde sürekli sinirli ve asabi bi tip oldum çıktım

Odem olmustur canim. Bi gunde bir kilo almak icin dunyalari yemek lazim. Ki o da imkansiz.
Biz bu işin sırrını çözdük sanki kizlar cok kacirsak da sonraki gün telafi etmeyi öğrendik aslinda uyguladigimiz yontemleri listeleyip dosya haline mi getirsek ki eminim hepimizin bir puf noktası vardır

ay cnm sakin ol, hepsini halledersin, gelip geçici bir dönem sonuçta. kolik durumundan bende korkuyroum çünkü bana çekerse çok gazlı olur

Kızlar siz hamilelik başında verdiğiniz kilolarla birliktemi 7 kg wldiniz ben o kiloları hiç saymak istemiyorum da :) öyle olunca 4 kg almis oluyorum ama başlangıç kiloma göre 600gr

Yorumlarinla beni cok gulduriyosun iyiki katildin aramiza

ay cnm sakin ol, hepsini halledersin, gelip geçici bir dönem sonuçta. kolik durumundan bende korkuyroum çünkü bana çekerse çok gazlı olur
Aman Allah korusun sana çekmesin o zaman benim yüzde 50 şansım var oglum sıfır gazli uykucu bir bebekdi kizimda yuzde 100 gazli acayip bir kolikdi halasına çekmiş olmali oda öyleymiş hatta 1 tam gün hastanede yattik aşırı aglamalardan dolayi checkup gibi bisey yapmıştı dr aglamakdan sesi kisilmisti hep kedi.yavrusu gibi agliyor ama.ses yok düşün o dereceydi Allahim yüzüme baksin bu defa öyle olmasin nolur
Kızlar siz hamilelik başında verdiğiniz kilolarla birliktemi 7 kg wldiniz ben o kiloları hiç saymak istemiyorum da :) öyle olunca 4 kg almis oluyorum ama başlangıç kiloma göre 600gr
Ben hiç kilo vermedim ki bulantım vardi ama hamur isi bastiriyordu bulantiyi ilk aylar yedim yani

Bende ne hikmetse gram veremem hamilelikte bide iştahsızlık olduğu halde bünye meselesi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…