Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Tarcinli limonlu ılık su
Kahvalti:
Bir bardak süt 2 dilim ahududulu kek
Ogle:
Yarim dilim su boregi bir parca ev yapimi ekmek
Ara
1 portakal 1 yerli muz
Daha sonra: yarim lahmacun
Aksam:
Bi iki kasik corba, pilav bir tabak bol yogurtla, sebzeli et yemegi 3 kasik ve biraz salata
Çayin yanina kek 1 dilim
-pilavı cok kacirdim ama ozlemisim yav

Sabah : 1 dilim tam buğday ekmeği,1 dilim süzme peynir,2 kayısı,çay
Öğlen : 1kase mercimek çorbası ,soda
Ara: 1poğaça,çay
Akşam: 3-4 kaşık domates çorbası,2kaşık ıspanak salatası,2 kaşık pilav,2 çatal tavuk ızgara
Ara : 1 kase sütlü nesfit yulaf karışımı

Süper menü.hiç fazlalık yok.

Kızlar ben alsam yemeğini 17:30 gibi yiyorum sma gece 11 kadar mutlaka meyve yiyorum saat 11 ben bir açık gözüm dönüyor resmen siz geç saat açılmalarına nasıl çözüm buldunuz ki
Acıkınca yiyorum ben,hamileyim ya ben,yiycem tabe!!

Amannnn Sefa’n olsun.

Günaydınlar
Hanımlar aranıza yeni katıldım henüz adet gecikmem bile olmadı :) ben gebelik düşündüğümüzden beri zaten yememe içmeme hep dikkat ettim artık daha çok dikkat ediyorum .57 -58 kiloyla başladım bakalım kaçla tamamlicam.
Öncelikle ben liste vs yapmıyorum ama zararlı hiç bir şey yememeye çalışıyorum ve tok tutan besinleri tercih ediyorum mesela yoğurda tarçın ve polen tozu karıştırıyorum akşam yatmadan önce onu yiyorum . Sabah aç karna arı sütü ile başlıyorum her gün yumurta yemeye dikkat ediyorum yemeklerle birlikte annemin kv ve kendi hazırladığım kompostolar var onları içiyorum meyve suyu niyetine . Bu hafta çok portakal almıştım suyunu sıkıp yoğun posalı içiyorum . Yürüyüş yapıyorum arada plates ve yoga . Açıkçası sıkılaştırıcı sporu çatlağım olmasın diye yapıyorum çünkü cildim aşırı kuru

S _sushico_ canim listelerin cok guzel masAllah hep boyle devam edersen cok az kilo alırsin
cnm çok saol :) 4.5 kg aldım bile son 3 ayda da alsam inş 10 u geçmeden doğururum:)) ah birde çevreme anlatabilsem listem güzel diye. valla az kg aldın diye başımı yiyorlar dün artık çıldırıp bağrındım :))))))))) çok yesen yedin kendine aldın derler :))) siz nasıl başediyorsunuz bunlarla yav

Evet yanlis biliyorsun. Haftada Iki uc porsiyon yiyebilirsin. Daha fazlasi iyi degil ama.
Sakatat yasakladı doktor. Bakteri olabilir diye.Cıva içeren balıkları da yasakladı. Midye gibi ağır metaller içerenler de yasak. Ton balığı demedi ama konserve yeme dediği için komplesini algıladım ben. Onda da clostridium botulinum toksini olabilir diye. Bir arkadaşım salçadan felç oldu aylarca yatmıştı hastanede. Neyse ben hazır balık bolken taze yiyeyim. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sevgiler

dünkü menüm
kalkınca 2 bardak süt
sabah:domates,peynir,tere, haşlamış yumurta,zeytin,1 dilim ekmek
öğle:tavuklu mantar,yoğurt, domates
ara:1 avuç fıstık,1 muz
akşam:yeşil fasülye,pilav,salata

aynen benim doktorda böyle

Çok iyi gidiyosun canım bundan sonra aşırı almazsın istesende olmuyor mideni küçültmüş oluyosun bi kere 10 a ulasmadan bitireceksin sende valla bi ara dedem bile hastamisjn diyordu cidden çok soluktum cok üstüme geliyorlardi ben dun banyo sonrasi kendime baktim bacaklarim falan hic kilo almamış karnim olmasa hamile degilim yani abartiyormuyum bilmiyorum ama bana acayip moral oluyor yani yaptiklarimiz boşa gitmiyor

Hayalimdeki hamilelik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…