Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

V volveron canim benim 1 hafta gelmiyir sonraki hafta 1 kilo almis oluyorum.. yani hafta 500 gr aliyorum diyebiliriz.. bu sabah odem atmisim yine mesela ama diger kismi duruyor. O kalanda gitmiyo yapisiyo bana

Kızlar ben alsam yemeğini 17:30 gibi yiyorum sma gece 11 kadar mutlaka meyve yiyorum saat 11 ben bir açık gözüm dönüyor resmen siz geç saat açılmalarına nasıl çözüm buldunuz ki
Son yediğim ogunu kuvvetlibye canim meyvenin yanindada sut veya yogurt ye hem meyve sekerini dengeler hem saglikli hemde tok tutar hatta biraz yulaf ezmesi koyabilirsin yogurda

Kızlar ben alsam yemeğini 17:30 gibi yiyorum sma gece 11 kadar mutlaka meyve yiyorum saat 11 ben bir açık gözüm dönüyor resmen siz geç saat açılmalarına nasıl çözüm buldunuz ki
Akşam yemeğini biraz daha geç yeme şansın var mı? 17.30 da yesem ben de acıkırım çünkü :) ben 19.00-19.30 gibi yiyorum sonrasında acıkmıyorum. Bir meyve yiyorum sonrasında o da yeterli geliyor.

Canım öğle ve akşam menüne bayıldım keşke ben de gelseydim makarna en çok sevdiğim şey, bana biraz dokunuyor ama azar azar da olsa her öğün yiyebilirim

Aslinda cokta dikkat etmedim ama canımin her istedigini de yemedim asiri bi yemem yok sadece biraz hareketsizim sanirim su an 70 kiloyum

Inanin her istedigimi yemiyorum sabah erken kalkp ise geliyorum sabah erken kalkinca öğlene dogru acıkıyorum oglen yiyince akşama dogru acıkıyorum aksam yiyincede gece acıkıyorum surekli bi acikma hali yani
Demekki canimn her istedigini yeseydim 20 kilo filan alırdım ben biraz hareketsizim yuruyus filan yapsaydım belki bu kadar almazdım

Aynen o acıkma hali bizde de var oldu hep duygusal açlık mi acaba yoksa hamilelik mi bilemiyorum metabolizmana bağlı ise kilo alımın doğum sonrasi hızlı kilo verirsin genelde öyle oluyor ben 20 ila 30 arasi ciddi yürüdüm onun bana etkisi çok oldu diyebilirim normal dogum ise seninki son haftalarda zaten kilo alımı y avaşliyor e bi de yurursen kilo almazsin bile sadece bebek alir
V volveron canim benim 1 hafta gelmiyir sonraki hafta 1 kilo almis oluyorum.. yani hafta 500 gr aliyorum diyebiliriz.. bu sabah odem atmisim yine mesela ama diger kismi duruyor. O kalanda gitmiyo yapisiyo bana
O kalanda bebeğin dir ya bence çok iyi gidiyosun zaten kilo almasam içimde şüphe acaba bebek almiyor mu diye e birde dr kontrol e cagirmadi durumu ne bilemiyorum

Ben de liste paylaşacağım
Sabah
1 dilim peynir zeytin yumurta 1 tane havuç
Öğlen yeşil fasulye ayran
Ara muz
Ara akneni
Akşam kahvaltılık yedim eşimde bende işten çok yorgun döndük
Saat 9 gibi bir elma yarısı ve portakal yarısı
Yatmadan bir bardak süt 2 tl su

Normal düşünüyorum insallah olur..havalar asiri soguk burda yürüyecek yer yok o yuzden de biraz hareketsiz kaldim ama 2 ay kaldi iyi degerlendiririm insallah bu süreyi..bence hemen veremem kilolarımı vucudum acayip müsait kiloya

Canım öğle ve akşam menüne bayıldım keşke ben de gelseydim makarna en çok sevdiğim şey, bana biraz dokunuyor ama azar azar da olsa her öğün yiyebilirim

Ahaha beklerim bi dahakine.
Makarna bende cok seviyorum hele soslu falan oldu mu ne kadar yesem gidiyor

Aslinda cokta dikkat etmedim ama canımin her istedigini de yemedim asiri bi yemem yok sadece biraz hareketsizim sanirim su an 70 kiloyum
Kilon cok fazla degilmis ama canim verirsin dogumdan sonra ben 8 kilo aldim ama 73 kiloyum senden fazlayim yani totale bakmak lazim

Cok hafif bi menu olmus canım :)

Bende yürüyüş yapmak istiyorim bu ara havalar ve evimin oldugu yer yuruyuse musait aslinda ama üşengeçlik var.... az yürüsem nefes nefese kalıyorum bide kizimi almam gerekiyo yuruyus icin bebek arabasiyla onu itmekte gozumde buyuyo ablamin kizini cagirdim haftaya eger gelirse onla hergun cikarim :)

Super

cnm sabah kalkınca 1 ceviz ye sonra 9 gibi kahvaltını yap, 11 gibi 1 süt iç öğlen yemeğini ye. kendini aç bırakma açken asla bende kendimi tutamam. oyuzden ben 6-7 öğün yiyorum.

Canım bende baştan beri dikkat ediyorum. Eve ekmek bile almiyorum diyebilirim. Ama durumun riskli diye dr hareket e izin vermedi evden işe işten eve... Bence yürüyüşün çok faydası var imkanın varsa hergün yürü

cnm sabah kalkınca 1 ceviz ye sonra 9 gibi kahvaltını yap, 11 gibi 1 süt iç öğlen yemeğini ye. kendini aç bırakma açken asla bende kendimi tutamam. oyuzden ben 6-7 öğün yiyorum.
Ise geldiğim icin sabah kahvalti yapip cikiyorum is yerinde mumkun olmuyor çünkü ama arada atıstrmalık pek yemiyorum mesela öğlen yiyorum bide akşam yiyorum akşam yemeğinden sonra meyve filan yiyorum hergun bir muz mutlaka yiyorum 2 lt den fazla su içiyorum ama sanirim öğünlerimi abartarak yiyorum ben

ara öğün yapmadığın için acıkıyorsun ondan canım. mesela 6 fındık 1 kuru kayısı, ceviz süt, elma badem vb seklinde ara öğünler yaparsan yada ayran olabilir, çok acıkmadan yemeğe oturur az yersin

Evet dogru diyosunuz mesela simdi ogle yemeginden beri hicbisey yemedim eve gidip yemege abancam ara ogun yapsam iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…