Canım başka çocuğun varmı enerjini somuran maalesef ben çok katı olamıyorum bide çocuk emziriyorum mecburen yiyorumGec yatiyorum aslinda acikmiyorum aksamdan sonra cok ama bugun uzum yedim bir avuc kadar lahmacun mideme agir geldi biraz o yuzden yedim yani yoksa idaremi koruyabiliyorum
2.5 yasinda bir kizim var :)Canım başka çocuğun varmı enerjini somuran maalesef ben çok katı olamıyorum bide çocuk emziriyorum mecburen yiyorum
Aynen öyle canimÇünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz endişelerimiz korkularımız birbirine benzer bu yüzden yaşayan birbirini anliyor daha önceden yaşamış olan bile anlamıyor
Kesinlikle canimNe kadar cok sevindim bilemezsin aynen oyle hepmizin tek derdi saglikli bebisler ve anneler gereksiz kaloriye yağa gerek yok demi burda birbirimize destek olarak işimizi biraz daha kolaylastiriyoruz
Hosgeldin, hayırlı olsun :) ayda 1 kilo normal baslarda, sorunsuz gecirdigin icin cok sanslisin :))(Sizi yeni keşfettim arkadaşlar süpersiniz Öncelikle hepimiz için sorunsuz, güzel bir hamilelik dilerim. Ben de bu süreci çok fazla kilo almadan sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasında olmama rağmen 2 kilo aldım bile nasıl oldu anlamadım sanırım hiç bulantı , koku hassasiyetim olmadığı için. Bundan sonra sizinle birlikte daha kontrollü olacağım inşallah.
Hoşgeldinn sanırım aynı zamanda doğum yapacağız bende 2 kilo aldım hiç anlamadım umarım bundan sonra daha kontrollü alırız ilk hamileliğinmiSizi yeni keşfettim arkadaşlar süpersiniz Öncelikle hepimiz için sorunsuz, güzel bir hamilelik dilerim. Ben de bu süreci çok fazla kilo almadan sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasında olmama rağmen 2 kilo aldım bile nasıl oldu anlamadım sanırım hiç bulantı , koku hassasiyetim olmadığı için. Bundan sonra sizinle birlikte daha kontrollü olacağım inşallah.
Teşekkür ederim :) evet bazen hamile değilim galiba diyorum hepimiz için çok güzel geçer umarımHosgeldin, hayırlı olsun :) ayda 1 kilo normal baslarda, sorunsuz gecirdigin icin cok sanslisin :))(
Teşekkür ederim :) 7 Mayıs görünüyor muhtemel doğum. İlk hamileliğim. Aşırı derecede karnım şişiyor afedersiniz kabızlık ve gaz problemim var.Onun dışında iyiyim şükür.Hoşgeldinn sanırım aynı zamanda doğum yapacağız bende 2 kilo aldım hiç anlamadım umarım bundan sonra daha kontrollü alırız ilk hamileliğinmi
Hoşgeldin canm amin hepimiz sağ sağlim kavuşuruz inşallah sağlıklı kilolarla sağlıklı genişlereSizi yeni keşfettim arkadaşlar süpersiniz Öncelikle hepimiz için sorunsuz, güzel bir hamilelik dilerim. Ben de bu süreci çok fazla kilo almadan sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasında olmama rağmen 2 kilo aldım bile nasıl oldu anlamadım sanırım hiç bulantı , koku hassasiyetim olmadığı için. Bundan sonra sizinle birlikte daha kontrollü olacağım inşallah.
Afiyet olsun canmSabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
2 ince dilim sucuk
Birkaç tane nesquik tanesi
¼ pide ekmek
Öğle
2 kırmızı biber 1 yumurtadan omlet
¼ pide ekmek
1 kk tahin helvası
Yarım armut
1 mandalina
1 fincan sade Nescafe
3 tane kuru pasta
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
4 yk makarna
2 tane salatalık turşusu
3 kare bitter çikolata
Bugün böyle biter belki birazdan sade bir Türk kahvesi içerim
Teşekkür ederim canım inşallahHoşgeldin canm amin hepimiz sağ sağlim kavuşuruz inşallah sağlıklı kilolarla sağlıklı genişlere
Hoşgeldin canim bulantın falanda yokmuş ya malesf dikkat edilmezse geliyor kilo bundan sonra dikkatli gidersin insallahSizi yeni keşfettim arkadaşlar süpersiniz Öncelikle hepimiz için sorunsuz, güzel bir hamilelik dilerim. Ben de bu süreci çok fazla kilo almadan sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasında olmama rağmen 2 kilo aldım bile nasıl oldu anlamadım sanırım hiç bulantı , koku hassasiyetim olmadığı için. Bundan sonra sizinle birlikte daha kontrollü olacağım inşallah.
Bak 2 gundur icmiyorum galiba istahim acik olunca saldiriyorum limonlu suya dur da iceyim simdi unuttum bugun icmeyiKızlar bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı doktor ödem varmi diyede baktı" hiç ödem yok en ödemsiz hastansın dedi limonlu suyun faydasi demekki
Hosgeldin canim. Ben de aynen 3 kiloya yakin aldim. Bir de dusuk kilolular daha cabuk kilo aliyor galiba. Kac kiloyla hamile kaldin?Sizi yeni keşfettim arkadaşlar süpersiniz Öncelikle hepimiz için sorunsuz, güzel bir hamilelik dilerim. Ben de bu süreci çok fazla kilo almadan sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasında olmama rağmen 2 kilo aldım bile nasıl oldu anlamadım sanırım hiç bulantı , koku hassasiyetim olmadığı için. Bundan sonra sizinle birlikte daha kontrollü olacağım inşallah.
Hoşbulduk canım :) ben 56 ile hamile kaldım 58 oldum şimdi. Boyum 165.Hosgeldin canim. Ben de aynen 3 kiloya yakin aldim. Bir de dusuk kilolular daha cabuk kilo aliyor galiba. Kac kiloyla hamile kaldin?
Hoşbulduk canım evet haklısın bulantı yok istediğimi yiyebiliyorum ondan dediğin gibi dikkat etmezsem gelecek kilolarHoşgeldin canim bulantın falanda yokmuş ya malesf dikkat edilmezse geliyor kilo bundan sonra dikkatli gidersin insallah
Ne güzel toplam kaç kilo aldınız 30 haftadaKızlar bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı doktor ödem varmi diyede baktı" hiç ödem yok en ödemsiz hastansın dedi limonlu suyun faydasi demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?