Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ben de her akşam kusma ve sabah kahvaltfan sonra tüm vücuduma yayilan bulantı ki inan psikoljmi alt üst etti. Daha geçti ha gececck diye kendimi tutmaya calstm haftaldrdr ama son ana geldm dün. Hala kendimi dinc hisstmyrm ama birazck iyi gbym

Serumlar tamamlansın daha iyi hissedeceksin kendini. Yemek yeme ihtiyacı duyacaksın :) bak ben 7/24 kesintisiz bulantı hissediyordum.Gece bulantı hissiyle uyanıyordum. Ve safra suyu çıkarıyordum genelde midem boştu. Ama serum takınca öyle bir iyi geliyordu ki aynı akşam eve gelince evdeki yemeklere saldırıyordum

Benim tek istgm kana kana su içmek

Anlamadim gelişimi önde mi geride mi diye bakiyorlar bu ultrasonlara da güven olmuyor ki benim diger cocuklar 3600 doğdu bu 3000 olursa şükredecem ben az kilo aldım diye mi böyle oldu bilemiyorum ama sağlıklı olsunda elbet bisekilde kilo olur

Bence 3 u gecer gecer en son kacti ki

Hadi hayirli haberler olsun ins. :) dogum tarihini mi koyucaksiniz

Aman kız bi bi de sen benim yediklerimi duysan.öğrenciler teneffüste habire hamburgerler,sosisliler,tostlar,köfteler alıp alıp geliyor.eeee benimki de can di mi???? Saçmalamama sebep oluyorlar.53 ü gördüm.bakem Cuma halim nice olacak?

Sabah: 1 haşlanmış yumurta,yarım dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,2 çeri,bal,çay
Öğlen : 1 tabak yoğurtlu taze bakla
Ara : 1 şade nescafe,3-4 kayısı,2 ceviz
Akşam: 1 sosisli ortaboy sandviç ,çay

Kız 53 de kilo mu ki ne güzel zayıfsın

Anladım cnm peki yara olmaması icin ne yapmak gerekiyor

Kızlar bebişlernizin kilosu için niye üzülüyırsunuzki. Doktorların verdiği multivitaminler ve yenilen gdo lu gıdalardqn sonra bebekler 3000-3500 üstü doğmaya başladı. Oysa bizim annelermiz zamanında bunlar yoktu ve bebekler 2000-2500 aralığında doğarlarmış. ve en azındqn kendi annemi biliyorum tanıyorım çok sağlıklı beslenmiş ben 2250 gr kardeşim de 2150 gr doğmuşuz. Hatta normal doğumu zora sokan nedenlerden bu kilolu bebişler. Eskiler tabi minnacık bebişleri cırt diye doğuruyormuş. Arkadaşlarıödan kime sorsam hep bu aralıkta doğmuşlar. Ama bizim jenerasyon kilolu bebek doğruyor. Sizler güzel beslendiniz ve bebekleriniz gayet sağlıklı olacaklar. Obezite ya da başka hastalıklara yakalanma riskini azaltmış oldunuz bebişlerinizin. O yüzden sevinin. Az beslendik diye sıkıntı oldu diye düşünmeyin öyle olsa ebru şallının, gülşenin bebeklerde sıkıntı olurdu :) ben doğumuna az kalanları tebrik ediyorum azimlerinden. Çok zor bir şeyi başardınız helal olsun sizelere. Darısı topikteki tüm anne adaylarına ve bana aminnn

Sevgili anne adayları hepiniz bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah benim bir sorum olacak ilk defa göğüs uçlarım da şişlik ve acı var elimi deyemiyorum aynı zamanda uçları sızlıyorda ilk gebeliğiniz belli olduğunda böyle bir belirti yaşadınızmı merak ediyorum yardımcı olurmusunuz yumurta çatlatma iğnesi oldum bu gün 14. Gün bat 22 şubat olabilirmi sizce

Cumayi bende merakla bekliyorum canım :))

Yan komşum da beni besliyor ha bire sen hamilesin diye diye üzümlü erzurum pastaları yaş pastalar mantılar abla yapma etme diyorum artık
Valla evde yapsan komşudan gelen kadar lezzetli olmaz bende komşudan gelenleri es geçemedim hicbizaman ay o.kadar da olsun

Bebek.dogdukdan sonraki kontrollerde dr lar bile fazla kiloyu istemiyor zayıf çocuk daha makbul galiba bu arada yazın çok güzel bir moral oldu ya çok güzel anlatmışsın cidden çok güzel ve sağlikli beslendiğimi düşünüyorum vicdanım o noktada rahat ama buyukler ve toplumda şöyle bir.algi var ondan etkileniyoruz galiba e sen az yedin bebek ufacık doğdu ve benle kiyaslanacak yakinlarimda 2 doğum daha var hoş benim icin çokda önemli degil sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…