Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bende epiduralli normal Doğuma karar verdim kızlar :) kontrolde bugün azıcıcık sancı çıktı ama önemli boyutta değil. Benimki daha bekler kendini bence :) baş çevresi haftasıyla uyumlu göründü. Ama Karın çevresi ve bacak boyu 1 hafta geriden geliyormuş. Bugün kendi doktorumda perinatologun geçen haftaki söylemine yakın bir şey söyledi . 3100 olmuş kilosu. Ben şok oldum :))) bu kadar kalsa almasa da vermese de ay ne güzel olurduuu :))

Ya ama 3100 nasil 1 hafta geriden geliyor anlayamadim inan ki normal doguma karar vermene sevindim bu arada herkes nasıl doğuruyorsa sende yaparsın inşallah hani derler ya Allah işini rast getirsin kolaylaştırsın guclestirmesin

Bende bilmiyorum ki karın çevresi ve kemik boyu 1 hafta geri dedi anlamadım ki :/ ay zaten hiç ileri veya iyi bir şey demiyorlar ki bi ohh her şey normal diyelim :)) bu arada teşekkür ederim canım. Hepimiz güzel güzel çok kolay bi şekilde bebeklerimizi sağlıkla alalım. Ay bir de çok ağlamasınlar. Gazsız olsunlar . Sütümüz de olsun . Göğüs ucu yarası da olmasın. Uyusun da uyusun . Ay ne çok şey istedim

Amin canım darısı bize inşallah benim annem de hep bana diyor sen yemeğini ye o vitaminlere ihtiyacın yok onlar ilaç diye ben de 2500 Gr doğmuşum kardeşim 2700 Gr. İkimiz de normal doğum hem de ben ilk doğum ve evde yırtık yok dikiş yok :)) bir de doktorum da risk görmedi mesela o yüzden herkes hep yatma islerini gör yürü hareketli ol diyor. Bugün .Eşim yemeğe götürdü olmayan göbek oldu 6 aylık

Valla evde yapsan komşudan gelen kadar lezzetli olmaz bende komşudan gelenleri es geçemedim hicbizaman ay o.kadar da olsun
Ya bı de becerikli tecrübeli , bir saatte ortaya el acmasi su böreği koyar yani o derece kocaman 4 çocuğu var benimkiler için de ona gözü diktim ev hanımı çünkü ben çalışmaya devam edeceğim

Doktorum bana bugun istediğini ye dedi kizlar benden ondan aldigim gazla yedim iyice uzuun bi aradan sonra abur cubur yedim.. midem bulaniyor pişman miyim henuz bilmiyorum ama olurum buyuk ihtimal

Ayy ne güzel bir komşu ohh afiyet olsun canım
Çok güzel komşum valla burda kimsem yok ama çalacak kapım var Allah ondan razı olsun, Ramazan ayında iftar misafirim vardı 5 te işten çıkıyorum diye yardim istedim oruclu oruçlu benim yemegime yardım etti sen düşün kaçımiz yapar bu devirde bunu komsuya

Doktorum bana bugun istediğini ye dedi kizlar benden ondan aldigim gazla yedim iyice uzuun bi aradan sonra abur cubur yedim.. midem bulaniyor pişman miyim henuz bilmiyorum ama olurum buyuk ihtimal
Neden öyle dedi ki canim ? ay bide dr demiş ohh deyip yemissindir

Valla Allah razı olsun öyle insanlarsan hangimiz bunu yaparız bilemiyorum aslinda ben de eski komsularimla oyleydim birimiz temizlik.yapiyorsak digeri yemeğini yapiyordu oruclu ise aksam yemeğe davet ediyorduk komşuluk güzel ya ben yeni evime tasinali birbuçuk yıl oldu burda o samimiyeti o güveni bulamadim daha hele bebekli iken o kadar çok gerekli ki bence cok şanslısın sırf o komşu icin ordan taşınma
Kizlar yerini nasil tarif edicem bilmiyorum da genitalin orada ic bacak kisminin orda agri var nedir bu. Sanki spor yapmisim bacaklarımı acmisim gibi bi ağrı
Bende de oldu canım bebek aşağı iniyor galiba ben öyle yorumladım kendimde

Esim surekli sikayet ediyor oda saniyoki heralde ben kilo almamak icin bisey yemiyorum hayir dedim zararli seylerden uzak duruyorum sadece. Bebek biraz asagi inmis dedi banada bugun belkide dedigin gibidir. Suan midem o kadar cok bulaniyor ki anlatamam abur cubur yemiyodum agir geldi sanirim.. dahada yemem heralde bi daha

Eş kaynaklı desene ozmn yani eskisi gibi az yemiyoruz zaten de anlamiyorlar işte benim eşim bana baskı yapmayi bıraktı abartınca çıkarttığıma şahit oldu bikac kez sen boyle.iyisin diyor ya bir de bende iştahsızlık başladı bugun acayip kötüydüm hatta kansekerim 70 lere düşmüş bayılmak üzereydim ama bulanti ve karın ağrısı da vardi ayy artık sağlığıma kavuşmak istiyorum hepimiz icin konusuyorum yesek bi türlü yemesek bi türlü

Benimde giyemediğini günlerden kaynaklı mı bilmiyorum. Aşırı derece de iştahım arttı. Kendimi durduramıyorum herşeyi canım çeker oldu

Kızlar gece gece kafama bisey takıldı uykum kaçtı ben evde hafif tempolu egzersiz falan yapıyordum ve bebeğim bu hafta soldan hafif orta ve aşağı kaydı bu benim yüzumden mi oldu gerçekten bianda korku bastı bugün ASM de ki ebe de biraz aşağıda sanki dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…