- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Vücudun doğal surecini kismen de olsa tatmak isterdim dr da senin dedigini diyor riske atmak istemiyorAma sancıların var canım. Ya ertelersen ve daha erken gelirse hazırlıksız yakalanmış olmaz mısınız öyle de
Ya ama 3100 nasil 1 hafta geriden geliyor anlayamadim inan ki normal doguma karar vermene sevindim bu arada herkes nasıl doğuruyorsa sende yaparsın inşallah hani derler ya Allah işini rast getirsin kolaylaştırsın guclestirmesinBende epiduralli normal Doğuma karar verdim kızlar :) kontrolde bugün azıcıcık sancı çıktı ama önemli boyutta değil. Benimki daha bekler kendini bence :) baş çevresi haftasıyla uyumlu göründü. Ama Karın çevresi ve bacak boyu 1 hafta geriden geliyormuş. Bugün kendi doktorumda perinatologun geçen haftaki söylemine yakın bir şey söyledi . 3100 olmuş kilosu. Ben şok oldum :))) bu kadar kalsa almasa da vermese de ay ne güzel olurduuu :))
Ya ama 3100 nasil 1 hafta geriden geliyor anlayamadim inan ki normal doguma karar vermene sevindim bu arada herkes nasıl doğuruyorsa sende yaparsın inşallah hani derler ya Allah işini rast getirsin kolaylaştırsın guclestirmesin
Amin canım darısı bize inşallah benim annem de hep bana diyor sen yemeğini ye o vitaminlere ihtiyacın yok onlar ilaç diye ben de 2500 Gr doğmuşum kardeşim 2700 Gr. İkimiz de normal doğum hem de ben ilk doğum ve evde yırtık yok dikiş yok :)) bir de doktorum da risk görmedi mesela o yüzden herkes hep yatma islerini gör yürü hareketli ol diyor. Bugün .Eşim yemeğe götürdü olmayan göbek oldu 6 aylıkKızlar bebişlernizin kilosu için niye üzülüyırsunuzki. Doktorların verdiği multivitaminler ve yenilen gdo lu gıdalardqn sonra bebekler 3000-3500 üstü doğmaya başladı. Oysa bizim annelermiz zamanında bunlar yoktu ve bebekler 2000-2500 aralığında doğarlarmış. ve en azındqn kendi annemi biliyorum tanıyorım çok sağlıklı beslenmiş ben 2250 gr kardeşim de 2150 gr doğmuşuz. Hatta normal doğumu zora sokan nedenlerden bu kilolu bebişler. Eskiler tabi minnacık bebişleri cırt diye doğuruyormuş. Arkadaşlarıödan kime sorsam hep bu aralıkta doğmuşlar. Ama bizim jenerasyon kilolu bebek doğruyor. Sizler güzel beslendiniz ve bebekleriniz gayet sağlıklı olacaklar. Obezite ya da başka hastalıklara yakalanma riskini azaltmış oldunuz bebişlerinizin. O yüzden sevinin. Az beslendik diye sıkıntı oldu diye düşünmeyin öyle olsa ebru şallının, gülşenin bebeklerde sıkıntı olurdu :) ben doğumuna az kalanları tebrik ediyorum azimlerinden. Çok zor bir şeyi başardınız helal olsun sizelere. Darısı topikteki tüm anne adaylarına ve bana aminnn
Ya bı de becerikli tecrübeli , bir saatte ortaya el acmasi su böreği koyar yani o derece kocaman 4 çocuğu var benimkiler için de ona gözü diktim ev hanımı çünkü ben çalışmaya devam edeceğimValla evde yapsan komşudan gelen kadar lezzetli olmaz bende komşudan gelenleri es geçemedim hicbizaman ay o.kadar da olsun
Peki doktor sancı gelir gelmez seni Doğuma alsa olmuyor muVücudun doğal surecini kismen de olsa tatmak isterdim dr da senin dedigini diyor riske atmak istemiyorHepimiz icin sağlıklı dogumlarimiz olsun
Ayy ne güzel bir komşu ohh afiyet olsun canımYa bı de becerikli tecrübeli , bir saatte ortaya el acmasi su böreği koyar yani o derece kocaman 4 çocuğu var benimkiler için de ona gözü diktim ev hanımı çünkü ben çalışmaya devam edeceğim
Kabul etmedi 3. Sezeryan diye mi bilemiyorum riske atamam diyor bende kabul lenicem galiba sağlık olsunPeki doktor sancı gelir gelmez seni Doğuma alsa olmuyor mu
Canım 2950 Gr bir bebek için hiç de anormal bir kilo değil niye canını sıkıyorsun 3 kilo olmuş işte :)Simdi kontrolden ciktim 37 hafta bitti 38 basliyor dedi bebek biraz asagi inmis dedi kilosuda 2950 imis az almishalbuki yememden hic kismiyorum bu ara...
Çok güzel komşum valla burda kimsem yok ama çalacak kapım var Allah ondan razı olsun, Ramazan ayında iftar misafirim vardı 5 te işten çıkıyorum diye yardim istedim oruclu oruçlu benim yemegime yardım etti sen düşün kaçımiz yapar bu devirde bunu komsuyaAyy ne güzel bir komşu ohh afiyet olsun canım
Neseliyimmm canım cok sevindim insAllah kolay dogumun olur.
Neden öyle dedi ki canim ? ay bide dr demiş ohh deyip yemissindirDoktorum bana bugun istediğini ye dedi kizlarbenden ondan aldigim gazla yedim iyice uzuun bi aradan sonra abur cubur yedim.. midem bulaniyor pişman miyim henuz bilmiyorum ama olurum buyuk ihtimal
Valla Allah razı olsun öyle insanlarsan hangimiz bunu yaparız bilemiyorum aslinda ben de eski komsularimla oyleydim birimiz temizlik.yapiyorsak digeri yemeğini yapiyordu oruclu ise aksam yemeğe davet ediyorduk komşuluk güzel ya ben yeni evime tasinali birbuçuk yıl oldu burda o samimiyeti o güveni bulamadim daha hele bebekli iken o kadar çok gerekli ki bence cok şanslısın sırf o komşu icin ordan taşınmaÇok güzel komşum valla burda kimsem yok ama çalacak kapım var Allah ondan razı olsun, Ramazan ayında iftar misafirim vardı 5 te işten çıkıyorum diye yardim istedim oruclu oruçlu benim yemegime yardım etti sen düşün kaçımiz yapar bu devirde bunu komsuya
Bende de oldu canım bebek aşağı iniyor galiba ben öyle yorumladım kendimdeKizlar yerini nasil tarif edicem bilmiyorum da genitalin orada ic bacak kisminin orda agri var nedir bu. Sanki spor yapmisim bacaklarımı acmisim gibi bi ağrı
Esim surekli sikayet ediyor oda saniyoki heralde ben kilo almamak icin bisey yemiyorum hayir dedim zararli seylerden uzak duruyorum sadece. Bebek biraz asagi inmis dedi banada bugun belkide dedigin gibidir. Suan midem o kadar cok bulaniyor ki anlatamam abur cubur yemiyodum agir geldi sanirim.. dahada yemem heralde bi dahaNeden öyle dedi ki canim ? ay bide dr demiş ohh deyip yemissindir
Valla Allah razı olsun öyle insanlarsan hangimiz bunu yaparız bilemiyorum aslinda ben de eski komsularimla oyleydim birimiz temizlik.yapiyorsak digeri yemeğini yapiyordu oruclu ise aksam yemeğe davet ediyorduk komşuluk güzel ya ben yeni evime tasinali birbuçuk yıl oldu burda o samimiyeti o güveni bulamadim daha hele bebekli iken o kadar çok gerekli ki bence cok şanslısın sırf o komşu icin ordan taşınma
Bende de oldu canım bebek aşağı iniyor galiba ben öyle yorumladım kendimde
Eş kaynaklı desene ozmnEsim surekli sikayet ediyor oda saniyoki heralde ben kilo almamak icin bisey yemiyorum hayir dedim zararli seylerden uzak duruyorum sadece. Bebek biraz asagi inmis dedi banada bugun belkide dedigin gibidir. Suan midem o kadar cok bulaniyor ki anlatamam abur cubur yemiyodum agir geldi sanirim.. dahada yemem heralde bi daha
Eş kaynaklı desene ozmnyani eskisi gibi az yemiyoruz zaten de anlamiyorlar işte benim eşim bana baskı yapmayi bıraktı abartınca çıkarttığıma şahit oldu bikac kez sen boyle.iyisin diyor ya bir de bende iştahsızlık başladı bugun acayip kötüydüm hatta kansekerim 70 lere düşmüş bayılmak üzereydim ama bulanti ve karın ağrısı da vardi ayy artık sağlığıma kavuşmak istiyorum hepimiz icin konusuyorum yesek bi türlü yemesek bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?