AMİN İnşallah ilaç etkisi değildir teşekkür ederimCanım ben gebeliğimi yumurtaliklarimda iğne batmasi gibi batmalarla ve göğüs şiskinligi ile anlamıştım ama sen tedavi gördüm diyorsun aldığın ilaclarin etkisiyle de göğüs hassasiyetin olabilir Rabbim.tez zamanda hayirli bir şekilde bir evlat nasib etsin sana
Ondan kaçış yok galiba ilk etapta gercekten o etap çok zorAnladım cnm peki yara olmaması icin ne yapmak gerekiyor
Kız ben 20 kiloyla1400 Gr doğurdum o nolacak o zaman :)) hiç takma canimBebek.dogdukdan sonraki kontrollerde dr lar bile fazla kiloyu istemiyor zayıf çocuk daha makbul galiba bu arada yazın çok güzel bir moral oldu ya çok güzel anlatmışsın cidden çok güzel ve sağlikli beslendiğimi düşünüyorum vicdanım o noktada rahat ama buyukler ve toplumda şöyle bir.algi var ondan etkileniyoruz galiba e sen az yedin bebek ufacık doğdu ve benle kiyaslanacak yakinlarimda 2 doğum daha var hoş benim icin çokda önemli degil sağlıklı olsunda
Zehradan daha güzel :)Kızlar bizim adımız Zehra olucaktı eşim Ceyda ismini öneriyor şimdi kulağıma hoş geldi sizce nasıl çevremde ceyda diye biri de yok karakter olarak merak ediyorum
Hepsi gider en kısa sürede canım hiç kafanı takacagin bir durum yokInan bende merakla bekliyorum son olarak kaclarda olucam acaba şimdi 62.2 ila 62.6 arası gidiyor sabitlendi gibi esas merak ettiğim se olarak doğumda kaç kilo gidecek @rmys4203 sende dogumdan çıkınca kac kilo gittiydi canım
Evet istiyoruz ki herseyden yiyelim hic kilo almayalimTatlıları götürüp 58kilo çıkmama şaşırmak :/
Ceyda isminin uzun boyunlu güzel kız anlamına geldiğini duymuştum. Benim de beğendiğim isimler arasında çok hoş bence :) kız isimlerinde Ceyda, Pelin, Öykü isimlerini çok beğeniyorum kızım olsaydı bunlardan birini seçerdimKızlar bizim adımız Zehra olucaktı eşim Ceyda ismini öneriyor şimdi kulağıma hoş geldi sizce nasıl çevremde ceyda diye biri de yok karakter olarak merak ediyorum
Odemdir insallah benimki de yaEvet istiyoruz ki herseyden yiyelim hic kilo almayalim
Bende sabah guzel bir artis gordum dunki eksiye ragmen dengem sasti iyice
Cnm yine çok az değil ki bebeğin kilosu. Neden üzüldün dr olumsuz mu buldu?Simdi kontrolden ciktim 37 hafta bitti 38 basliyor dedi bebek biraz asagi inmis dedi kilosuda 2950 imis az almishalbuki yememden hic kismiyorum bu ara...
Cayda demi bende beğendimZehradan daha güzel :)
1 günde birbucuk kilo alınmaz odemdir de dolly artık bitse ya şu kilo derdi simdi ben.gunluk alistim tartiya dogumdan sonrads böyle olmayaydim merakla bekliyorum son hallerimiziDun 400 gr vermisim diye sevinirken bugun 1.5 kilo aldim.tabiki cogu odem ama iki dakika duramadim nede olsa gitti diye biraz verdim coskuyu son haftalar diye eskisi kadar cok takmıyorum ama dikkatli olmalı yinede :)
Fikrin icin teşekkür ederim canım galiba Ceyda herkesden begeni aldiCeyda isminin uzun boyunlu güzel kız anlamına geldiğini duymuştum. Benim de beğendiğim isimler arasında çok hoş bence :) kız isimlerinde Ceyda, Pelin, Öykü isimlerini çok beğeniyorum kızım olsaydı bunlardan birini seçerdim
Kilosu normal bence takvime gore olmasi gereken kilo degil mi benimki de şuan tas catlasın 3 dür 3100 3200 dogarsa daha nolsunSimdi kontrolden ciktim 37 hafta bitti 38 basliyor dedi bebek biraz asagi inmis dedi kilosuda 2950 imis az almishalbuki yememden hic kismiyorum bu ara...
Gecen hafta cok iyi demisti hatta onde demisti bu hafta az almis dedi normalden az degil elhamdülillahCnm yine çok az değil ki bebeğin kilosu. Neden üzüldün dr olumsuz mu buldu?
Kız baksana takviminde de altta 2950 yazıyor ya. Maşallah kitap gibi gidiyor bebişin üzülme yahu.Simdi kontrolden ciktim 37 hafta bitti 38 basliyor dedi bebek biraz asagi inmis dedi kilosuda 2950 imis az almishalbuki yememden hic kismiyorum bu ara...
Son haftalar insan dayanamıyor kızlar ben ilkimde normali bekliyordum sagolsun 40 da geldi o da gunler gecmiyordu ilk bebek oldugundan mi bilemiyorum
Bana her gittigimde minyon diyor e takvimle aynı gidiyor benimki de ben de dedim.dr a siz ultrssonla dogum arasindaki.arti eksi farki bilirsiniz kac dogar dedim 3100 falan dedi valla normal benceGecen hafta cok iyi demisti hatta onde demisti bu hafta az almis dedi normalden az degil elhamdülillah
Son haftalar insan dayanamıyor kızlar ben ilkimde normali bekliyordum sagolsun 40 da geldi o da gunler gecmiyordu ilk bebek oldugundan mi bilemiyorum
Kizlar size bisey sorucam benim tam 38 arti 3 de sezeryan olmuş oluyor 2 gun daha beklese mi diyorum simdide hast. Fln ugrasmasam mi kafam karisik galiba hamileligin bitmesinide kabullenemiyorum karman çorban oldum yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?